Kecederaan NFL Minggu 7: Russell Wilson diketepikan; Jonathan Taylor bersedia untuk bermain; Keputusan masa permainan Keenan Allen

Minggu 7 dalam NFL telah berlangsung pada hari Khamis dengan Kardinal Arizona memetik Orang Suci New Orleans, 42-34, dan kini kita mempunyai jadual hari Ahad yang penuh untuk dinantikan. Mungkin tajuk utama terbesar ialah pulangannya daripada suku belakang Cowboys Dak Prescott, yang akan bermula menentang Lions selepas terlepas lima perlawanan kerana kecederaan ibu jari. Di hujung spektrum QB yang lain, Broncos telah menolak Russell Wilson menentang Jets dengan kecederaan hamstring.

Di tempat lain, terdapat beberapa permainan menarik lain, termasuk Jaguars yang digemari menentang Giants 5-1, Colts cuba memintas Titans di AFC South, dan Chiefs yang ingin bangkit berbanding 49ers. Dan itu hanyalah puncak gunung ais.

Sudah tentu, dengan minggu baru permainan datang koleksi baru kecederaan yang perlu kita ikuti. Dengan pasukan menamatkan minggu latihan, mereka telah mengeluarkan laporan kecederaan terakhir mereka dan melancarkan status permainan untuk Minggu 7. Di bawah, anda akan dapat mencari setiap laporan tersebut dan pecahan beberapa kecederaan terbesar.

Semua kemungkinan NFL melalui Caesars Sportsbook.

Clowney dihadkan semasa dua latihan terakhir selepas tidak berlatih pada hari Rabu. Rochell dihadkan pada hari Jumaat selepas tidak muncul dalam laporan kecederaan dua hari sebelumnya.

Dobbins dijangka menjalani pembedahan lutut arthroscopic minggu depan, menurut ESPN, yang akan mengenepikannya selama 4-6 minggu. Andrews, Bateman, Cleveland, Moses dan Peters masing-masing berlatih pada hari Jumaat dalam kapasiti terhad. Ricard adalah peserta penuh pada hari Jumaat selepas terlepas dua latihan sebelumnya.

  • Buccaneers: TE Cameron Brate (leher), DT Akiem Hicks (kaki), CB Sean Murphy-Bunting (berempat), WR Julio Jones (lutut) KELUAR
  • Panthers: QB Baker Mayfield (buku lali), DT Matt Ioannidis (leher/gegar otak) RAGU; CB CJ Henderson (gegar otak), CB Donte Jackson (buku lali), S Sean Chandler (hamstring), CB Jaycee Horn (tulang rusuk), LB Frankie Luvu (bahu), WR Laviska Shenault Jr. (hamstring), C Pat Elflein (pinggul) , T Taylor Moton (lutut) DIPERSOALKAN

The Panthers tidak mempunyai Christian McCaffrey selepas itu memperdagangkannya — dan juga tidak akan mempunyai Mayfield untuk hari Ahad. PJ Walker akan bermula pada quarterback dengan Jacob Eason sebagai sandarannya. Elflein terlepas latihan ketiga berturut-turut kerana kecederaan pinggul, jadi kemungkinan besar dia akan diketepikan.

Walaupun mereka akan tanpa dua pemain Ahad, lima daripada tujuh pemain Falcons yang muncul dalam laporan kecederaan minggu ini akan bermain Ahad, termasuk penjuru AJ Terrell (paha), terjahan pertahanan Ta’Quon Graham (lutut) dan penjaga gol Adetokunbo Ogundeji ( bahu).

Morgan terlepas dua latihan terakhir Bengals selepas tidak muncul dalam laporan kecederaan untuk memulakan minggu ini. Rakan penerima Ja’Marr Chase (pinggul) dan Tee Higgins (buku lali) akan bermain selepas menjadi peserta latihan terhad untuk memulakan minggu ini.

Swift terhad sepanjang minggu, manakala Reynolds dapat berlatih dalam kapasiti terhad pada hari Jumaat selepas terlepas dua latihan pertama minggu itu. Harris dan Cominsky juga terhad sepanjang minggu.

Berita besar di Dallas ialah kepulangan Dak Prescott selepas terlepas lima perlawanan terakhir Cowboys. The Cowboys menang 4-1 tanpa Prescott, yang juga akan mempunyai CeeDee Lamb pada hari Ahad selepas penerima dihadkan untuk memulakan minggu.

Seminggu lagi Giants akan turun Golladay dan Toney, meninggalkan New York tipis pada kedudukan penerima lebar. Richie James, David Sills dan Darius Slayton dijangka menjadi pilihan penerima lebar teratas untuk New York pada hari Ahad. Ojulari hanya bermain dua perlawanan tahun ini dan akan terlepas perlawanan ketiga berturut-turut. Tiada nama kecederaan untuk Saquon Barkley (bahu) selepas dia menjadi peserta penuh dalam latihan Jumaat.

Setiap pemain Jaguars yang dipersoalkan berlatih dalam kapasiti terhad pada hari Jumaat.

Leonard membersihkan protokol gegaran untuk Indianapolis, tetapi Colts membenarkan dia duduk seminggu lagi untuk sembuh. Ketua jurulatih Frank Reich optimis Jonathan Taylor (bahu) akan bermain, dan Nyheim Hines telah membersihkan protokol gegaran juga. The Colts percaya dia akan bermain.

The Titans mempunyai satu lagi laporan kecederaan ringan, kerana Bud Dupree (pinggul) kelihatan seperti dia akan bermain untuk Tennessee pada hari Ahad selepas berlatih sepenuhnya sepanjang minggu. Cunningham akan terlepas perlawanan keempat berturut-turut.

Kor penerima Green Bay akan terjejas Ahad. Jangkakan Packers untuk bersandar pada Aaron Jones dan AJ Dillion dengan Cobb dan Watson diketepikan.

Cosmi dihadkan sepanjang minggu, manakala Bates berlatih dalam kapasiti terhad pada hari Jumaat selepas terlepas dua latihan pertama minggu itu. Dotson terlepas latihan Jumaat selepas dihadkan pada hari Rabu dan Khamis.

Moore tidak akan bermain selepas meminta perdagangan awal minggu ini. Johnson tidak berlatih pada hari Rabu dan Khamis.

Broncos telah menolak Wilson selepas veteran itu mengubah suai hamstringnya dalam kekalahan minggu lalu kepada Chargers. Brett Rypien, yang mempunyai satu permulaan kerjaya di bawah tali pinggangnya, mendapat permulaan.

Jordan dan Moore kedua-duanya dapat berlatih sepenuhnya pada hari Khamis selepas terhad pada hari Rabu. Untuk Raiders, Brown dan Hollis dihadkan sepanjang minggu, manakala Renfrow dihadkan pada Jumaat selepas terlepas latihan Khamis.

Setiap pemain Seattle yang ragu-ragu tidak berlatih minggu ini. Jones muncul dalam laporan kecederaan buat kali pertama pada hari Jumaat; dia terhad selepas menjadi peserta penuh pada hari Rabu dan Khamis.

di sana ialah laporan bahawa Allen, dihadkan sepanjang minggu, boleh menunggu sehingga selepas Minggu Pengecas 8 selamat tinggal untuk kembali ke padang. Seperti Allen, Joseph-Day dihadkan sepanjang minggu.

Danna dan Thuney berlatih dalam kapasiti terhad pada akhir minggu selepas tidak berlatih pada hari Rabu. Keselamatan Bryan Cook akan bermain selepas membersihkan protokol gegaran.

49ers menerima berita gembira apabila DE Nick Bosa, LT Trent Williams dan S Jimmie Ward bukan sebahagian daripada laporan kecederaan pada hari Jumaat dan akan bermain pada hari Ahad. Kyle Shanahan berkata bahawa dia tidak pasti sama ada Christian McCaffrey, yang diperoleh dalam dagangan blockbuster daripada Panthers lewat Khamis, akan bermain selepas berlatih dengan pasukan baharunya buat kali pertama pada hari Jumaat.

Sims akan terlepas perlawanan Ahad selepas melakukan sepak mula 89 ela semasa kemenangan Ahad lalu ke atas Buccaneers. Witherspoon dihadkan pada hari Rabu dan Jumaat selepas menjadi peserta penuh semasa latihan Khamis. Pierre dihadkan semasa dua latihan terakhir selepas tidak memulakan minggu mengenai laporan kecederaan.

The Dolphins mempunyai ramai pemain mengenai laporan kecederaan minggu ini. Armstead terhad pada hari Jumaat tetapi tidak berlatih pada hari Rabu dan Khamis. Howard terhad pada permulaan dan akhir minggu semasa menjadi peserta penuh pada hari Khamis. Waddle adalah terhad sepanjang minggu.

We would love to give thanks to the author of this short article for this amazing web content

Kecederaan NFL Minggu 7: Russell Wilson diketepikan; Jonathan Taylor bersedia untuk bermain; Keputusan masa permainan Keenan Allen


Find here our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/