Kedudukan Bola Sepak Fantasi Minggu 10: Tidur, bermula, duduk | Rachaad White, Wan’Dale Robinson dan banyak lagi

Kami berada dalam dua digit! Ya, yang bola sepak fantasi sedang terbang bersama-sama, kerana kita berada di Minggu 10 dan Kesyukuran akan tiba. Heck, tarikh akhir perdagangan anda semakin hampir, jadi seperti biasa dengan kedudukan bola sepak fantasi, jangan lupa tentang pembelian dan penjualan, bahagian 101 (pautan di bawah), membantu anda dengan keputusan perdagangan dan barisan (cari saya di bahagian komen ) β€” ditambah lagi, peringkat keseronokan minggu ini: makanan pesta bola sepak!

*** Oh! Dan, kami mungkin telah menemui penyelesaian kepada isu widget kedudukan dengan menggunakan Fantasy Nation (melalui Football Diehards). Ketiga-tiga format pemarkahan berfungsi dan boleh diedit oleh saya (tidak seperti sebelum ini), dan widget akan membenarkan anda menatal pada Android (pelayar) tanpa menggunakan dua jari! YAY! ***


#CheckTheLink-age
Penepian | SOS Benar (APA β€” kemas kini Rabu)
Fantasy Football 101 (bermula, duduk, berdagang, banyak lagi)
Semua dalam Bola Sepak (pod video)


2022 Minggu 10 Fantasi Bola Sepak Tidur

🚨 PERHATIAN 🚨 Ini adalah orang yang tidur. Mereka tidak akan meniru kedudukan saya 100%. Ini mengejar terbalik dan selalunya membawa lebih banyak risiko.

SEPAKBOLA

MUNGKIN BERMULA: Daniel Jones, NYG β€” Jones mengalami permainan terburuknya musim ini menjelang perpisahan, tetapi ia menentang pertahanan yang licik (Seahawks). Dengan cuti seminggu untuk menetapkan semula dan merancang untuk perlawanan Texas, Jones harus pulih… baik, terutamanya untuk perlawanan dan bukan begitu banyak keupayaan lulus Jones. Kaki Jones benar-benar meningkatkan nilai fantasinya, dengan tiga perlawanan 68+ ela bergegas dan dua 20+ mata permainannya datang dengan sentuhan tergesa-gesa (atau dua). Semoga Jones tidak tersedak seperti pada Minggu ke-8.


BERLARI BALIK

MUNGKIN MULA: Rachaad White, TB β€” Laporan menunjukkan bahawa Buccaneers boleh lebih bergantung pada White apabila musim menghampiri penghujung, dan menentang Seahawks, ia boleh bermula minggu ini. Walaupun pertahanan Seahawks terhadap penerima adalah lebih baik daripada yang diandaikan, mereka sangat terdedah kepada hantaran-menangkap lari belakang, kerana Austin Ekeler memusnahkan mereka dengan garisan 12-12-96-1, Alvin Kamara mendapat 6-6-91 menerima, Javonte Williams pergi 12-11-65-0 pada Minggu 1, malah James Conner meletakkan 5-5-19 dalam kepulangannya minggu lalu.

SALAM MARY MULA: Isiah Pacheco, KC β€” Seperti yang disebutkan di podcast, saya tidak mahu apa-apa kaitan dengan Ketua, Broncos, Rams dan Bills di belakang… jika boleh. Ya, kita mungkin perlu menggunakan seseorang setiap minggu, terutamanya dengan kesalahan Chiefs and Bills, dan kali ini, kita boleh menembak untuk kebaikan Pacheco. Itu terletak dengan harapan untuk touchdown dan berlari sambil memegang pendahuluan. Bahagian belakang adalah jawatankuasa yang benar dengan Jerick McKinnon mengatasi yang lain, tetapi Pacheco berkemungkinan akan melihat lebih banyak larian (tiada pun bertujuan) dengan pendahuluan yang sihat, yang sepatutnya dimiliki oleh Chiefs menentang Jaguars.


PENERIMA LUAS

MUNGKIN BERMULA: DeAndre Carter, LAC β€” Nasihat Josh Palmer membuahkan hasil, jadi mari kita beralih kepada Carter minggu ini. Dia adalah pilihan yang baik pada Minggu 9, tetapi terdapat peningkatan untuk lebih banyak berbanding 49ers, walaupun ia mungkin kelihatan seperti di atas kertas. 49ers berada berhampiran bahagian atas liga dalam penerimaan 20+ ela dibenarkan dan, ya, beberapa daripada mereka telah pergi ke Cooper Kupp sahaja, tetapi walaupun Panthers mempunyai empat resepsi sedemikian pada Minggu 5. Carter mempunyai potensi bermain besar dengan 10.4 Air/TGT dan 20.8% daripada penerimaannya berjalan sejauh 20+ ela, walaupun bermain terutamanya di luar slot. Terdapat peluang besar Carter tampil besar dan tidak gagal.

1668375547 766 Kedudukan Bola Sepak Fantasi Minggu 10 Tidur bermula duduk

MUNGKIN BERMULA: Wan’Dale Robinson, NYG β€” Dari Minggu 6-8, Robinson terikat dengan Darius Slayton untuk mendahului pasukan dalam peratusan sasaran (17.6) dan mempunyai penerimaan terbanyak (11) manakala hanya seorang daripada tiga pemain untuk mengejar ketinggalan. Itu sahaja dengan kekalahannya 3-2-15-0 sebelum perpisahan (terima kasih, Daniel Jones). Ia adalah dua perlawanan sebelum ini yang kami harap dia meniru, kerana perlawanan itu menguntungkan (Texans), selagi Giants tidak keluar terlalu awal dan kehabisan masa.

SALAM MARY MULA: Donovan Peoples-Jones, CLE β€” Anehnya, Amari Cooper mendominasi di rumah dan bergelut sedikit di jalan raya, di mana DPJ telah muncul. The Browns mempunyai tiga perlawanan jalanan kepada lima di tempat sendiri, namun, Peoples-Jones mempunyai 20-13-215 di atas jalan dan 26-17-202 di tempat sendiri. The Browns juga menuju ke Miami dalam apa yang kita boleh harapkan adalah penentuan sepakan dan permainan kedua Jacoby Brissett yang mencuba 40+ hantaran tahun ini.


TAMAT KETAT

SALAM MARY MULA: Cade Otton, TB β€” Walaupun Cameron Brate kembali, saya sanggup berjudi pada Otton, yang ketiga dalam pasukan dalam TmTGT% sejak Minggu 4 (Brate bermain pada Minggu 4 dan 6). Otton juga berada di tempat kedua dalam sasaran Zon Merah dan Zon Akhir semasa regangan ini, membelok dalam garisan 30-22-242-1. Apa yang benar-benar membantu ialah perlawanan dengan Seahawks. Tiada lawan yang gagal untuk menjaringkan sekurang-kurangnya 5.2 mata pada penghujung yang ketat – TJ Hockenson memusnahkan mereka pada Minggu 4, Zach Ertz mempunyai 5-40-1 yang bagus minggu lalu dan malah Tanner Hudson untuk Giants berjaya 3-58-0.


Seronok dengan Kedudukan!
Makanan Pesta Bola Sepak Terbaik

Ia kembali kepada makanan minggu ini, dan saya mempunyai selera yang besar untuk melawan selesema ini… atau apa sahaja ia. Saya selalu pergi ke laluan lapar apabila sakit β€” sesetengah orang tidak mahu makan apa-apa β€” jadi saya fikir, β€œMengapa tidak meletakkan kedudukan 10 makanan pesta bola sepak Teratas?” Lagipun, ia adalah pertengahan musim NFL, jadi mari kita gali… ke peringkat… dan beberapa hidangan yang hebat. Senang mendengar cadangan anda juga. Saya sentiasa suka mencuba makanan/snek baru.

 1. Pizza β€” Mengapa perlu mengadakan pesta bola sepak jika anda tidak mempunyai piza? Saya juga akan mengambil pelbagai variasi piza β€” gigitan, gulung, roti, dsb. β€” sebagai tambahan kepada piza biasa.
 2. Celup Ayam Kerbau β€” Saya hanya boleh mengandaikan ini adalah rasa jalan-jalan syurga. Saya perlu membahagikannya ke dalam pinggan saya atau saya akan makan di seluruh mangkuk.
 3. sayap β€” Akan mendapat kedudukan lebih tinggi jika bukan kerana keperluan yang tidak berkesudahan untuk serbet/lap. Rasa Louisiana adalah pilihan saya (Wingstop atau saya sendiri).
 4. Peluncur β€” Ia adalah kategori tersendiri, tetapi sama ada burger, BBQ, ayam, dsb., ini adalah satu kemestian, terutamanya untuk kemudahan memakannya berbanding burger bersaiz penuh.
 5. Pretzel lembut β€” Saya mungkin gila, tetapi saya sangat menyukai beberapa pretzel lembut β€” sama ada pretzel gergasi β€œlog” yang dikongsi semua orang, menggigit atau pretzel penuh β€” dan terdapat begitu banyak variasi, daripada garam kepada gula kayu manis kepada segala-galanya dan banyak lagi.
 6. Gulung Ayam Kerbau β€” Ia seperti lumpia (saiz dan solek) tetapi hanya diisi dengan ayam kerbau. Mudah dibuat, dimakan dan disukai.
 7. Kerepek β€” Utz over Lays!
 8. Babi dalam Selimut β€” Adakah anda tahu jamaknya ialah babi dalam selimut? Comel, ya?
 9. Mac dan Keju β€” Bahagian yang mudah, sangat lazat, dan anda boleh menambah putaran yang berbeza padanya.
 10. Taco/Dip Lapisan/Nachos β€” Anda boleh berhujah bahawa ini sepatutnya mendapat kedudukan yang lebih tinggi, dan saya tidak akan membantah banyak, tetapi celup ayam kerbau jauh lebih baik, dan saya benci kacang, terutamanya glop goreng dalam celup. Jika anda meninggalkan kacang, saya akan menyelam!

1668375547 492 Kedudukan Bola Sepak Fantasi Minggu 10 Tidur bermula duduk

BONUS: Roti Monyet β€” Jika anda tidak pernah mengalaminya (mungkin anda tidak menyedari ini namanya), bantu diri anda sendiri dan buat masa seterusnya. Seperti sayap ayam, ia melibatkan banyak pembersihan tangan selepas itu, tetapi inilah rasanya awan di syurga. Bayangkan bahagian tengah Cinnabon β€” anda mendapatnya dalam setiap gigitan!


BELI DAN JUAL

Membeli

 • Justin Herbert, QB, LAC β€” Saya jauh daripada seorang pengampu Herbert, tetapi dia tidak mempunyai senjata lengkap tahun ini, dan jika Keenan Allen dan/atau Mike Williams boleh kembali, Pengecas mempunyai jadual pertengahan jalan, kerana Herbert masih mempunyai banyak kelebihan.
 • Michael Carter, RB, NYJ β€” Ya, membelah bahagian belakang, tetapi jadual yang menggalakkan, dan pengurus mungkin berfikir tentang “menjual tinggi” datang daripada permainan yang baik.
 • Gus Edwards, RB, BAL β€” Ravens dengan selamat tinggal, Edwards adalah peneraju apabila sihat dan harus kembali pada Minggu 11.
 • Courtland Sutton, WR, DEN β€” Berada di sini minggu lepas, kerana Jerry Jeudy mengalami masalah yang teruk pada awal tahun ini, dan kini Sutton berada di tengah-tengahnya. Saya tidak menjangkakan ROS 20 Teratas untuk Sutton, tetapi pengurus langsung menjatuhkannya.
 • Diontae Johnson, WR, PIT β€” Juga di sini minggu lepas, kerana Chase Claypool meninggalkan menyempitkan pokok yang berlalu untuk Kenny Pickett, dan kelantangan sudah tinggi dengan Johnson pula.
 • Michael Pittman, WR, IND β€” Sam Ehlinger di quarterback membimbangkan, tetapi Pittman masih dalam perbualan WR3 bersama-sama dengan pilihan boom/bust lain seperti Gabriel Davis.
 • Pat Freiermuth, TE, PIT β€” Seperti Johnson, Freiermuth akan mendapat manfaat daripada Claypool berada di luar persamaan.

Menjual

 • Justin Fields, QB, CHI β€” Kami membincangkan Fields ROS pada The Athletic Bola Sepak Fantasi pod, dan dia menghampiri Top 5 di QB, tetapi ada yang telah meletakkannya di sana. Saya masih akan mengambil Tua Tagovailoa, jadi jika orang lain dalam liga anda melihat dia lebih baik daripada Joe Burrow/Kyler Murray/dll., anda akan mendapat nilai pulangan puncak β€” walaupun Fields meneruskan ini… berlari.
 • Joe Mixon, RB, CIN β€” Bukan hanya kerana semua touchdown tersebut dalam Minggu 9, tetapi Bengals mempunyai salah satu jadual terburuk untuk berlari ke belakang dalam playoff fantasi.
 • Josh Jacobs, RB, LV β€” Mungkin sukar untuk menjual Jacobs pada masa ini, tetapi anda boleh berhujah bahawa ia hanya masalah yang sukar untuk Raiders, sedangkan sebenarnya, jadualnya tidak kelihatan hebat dari Minggu 14-17, dan Raiders boleh mula melihat ke 2023.
 • Tyler Boyd, WR, CIN β€” Nampak jelas, tetapi terdapat banyak liga yang tidak berpengalaman dengan pengurus yang mungkin menggigit dengan Ja’Marr Chase keluar.
 • Darnell Mooney, WR, CHI β€” Fields mengambil beberapa pukulan dengan Claypool dalam perlawanan pertamanya dengan Bears. Mooney baik-baik saja sebagai raja volum dalam permainan hantaran Beruang, dan Mooney kehilangan lima peratusan mata dalam TmTGT% akan menjadi masalah besar kepada nilainya.

Unjuran Bola Sepak Fantasi Minggu 10

🚨 KEPALA 🚨 Ini boleh berbeza daripada kedudukan saya, dan saya pangkat adalah perintah yang saya akan mulakan pemain di luar konteks tambahan, seperti, “Perlu peningkatan tertinggi, walaupun berisiko.” Juga, berdasarkan TD 4 mata untuk QB, rehat 6 mata dan Separuh PPR

Pautan Muat Turun Unjuran

***Ini adalah TIDAK dikemas kini pagi Ahad, FYI***


Kedudukan Bola Sepak Fantasi Minggu 10

🚨 KEPALA 🚨

 • Kami mungkin telah menemui penyelesaian kepada isu widget kedudukan dengan menggunakan Fantasy Nation (melalui Football Diehards). Ketiga-tiga pemarkahan berfungsi dan boleh diedit oleh saya (tidak seperti sebelum ini), dan widget akan membenarkan anda menatal pada Android (pelayar) tanpa menggunakan dua jari! YAY!
 • Dikemas kini dengan kerap, jadi semak sehingga ke penguncian barisan.

(Foto oleh Erick W. Rasco/Sports Illustrated melalui Getty Images)

We would love to give thanks to the author of this short article for this remarkable content

Kedudukan Bola Sepak Fantasi Minggu 10: Tidur, bermula, duduk | Rachaad White, Wan’Dale Robinson dan banyak lagi


Our social media profiles here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/