Kedudukan Kuasa Schrock: Tempat Bears berdiri selepas kekalahan vs. Packers

Minggu 2 sentiasa menjadi salah satu minggu terbaik musim NFL. Ia adalah hari Ahad di mana semua orang secara kolektif tertanya-tanya “adakah mana-mana pasukan ini bagus?” Kedudukan ini akan mencerminkannya.

Buffalo Bills dan Kansas City Chiefs dikecualikan, sudah tentu.

Ahad menyaksikan Baltimore Ravens mendahului 21 mata, Los Angeles Rams hampir kehilangan kusyen 25 mata, Tampa Bay Buccaneers bergelut di New Orleans, dan pramusim AFC kegemaran Selatan Indianapolis Colts sekali lagi tewas di Jacksonville.

San Francisco 49ers kembali kepada .500, tetapi berkemungkinan besar kehilangan quarterback Trey Lance untuk musim.

Sementara itu, Aaron Rodgers dan Green Bay Packers kembali ke landasan yang betul dengan kemenangan ke atas Chicago Bears di Lambeau Field.

Di sinilah setiap pasukan duduk selepas aksi Minggu 2 Ahad.

32. Carolina Panthers (0-2): Matt Rhule adalah 5-16 dalam permainan satu penguasaan sejak awal 2020. Beritahu saya bahawa dia dan Nebraska tidak sesuai

31. Atlanta Falcons (0-2): Alam semesta tidak dapat menangani Falcons yang kembali dari defisit 28-3. Kemunculan semula terpaksa dibuat pendek.

30. Seattle Seahawks (1-1): Seahawks meletakkan empat lari belakang di atas padang hanya untuk melontar pemintasan adalah sempurna. Tiada nota.

29. Komander Washington (1-1): Komander adalah seperti yang kita sangkakan. Lebih/kurang berapa banyak permainan yang ditinggalkan Carson Wentz sebagai QB permulaan dalam NFL? Enam? Lapan? Tak boleh ramai.

28. Indianapolis Colts (0-1-1): Jim Irsay akan memecat semua orang.

27. Houston Texans (0-1-1): Pasukan Texas merayu kepada Broncos untuk memenangi perlawanan hari Ahad. Akhirnya, Mile High Ponies terpaksa. Orang Texas belum bersedia untuk memenangi apa-apa lagi.

26. Cleveland Browns (1-1): Brownie the Elf tidak dapat menyelamatkan Browns daripada melangkah masuk melawan Jets.

25. New York Jets (1-1): Robert Saleh berkata dia akan menyimpan resit semua orang yang mengejek Jets. Selepas memadamkan kelebihan 13 mata dalam 92 saat, mungkin sudah tiba masanya untuk melepaskan beberapa daripadanya.

24. Tennessee Titans (0-1): Tennessee berasa seperti pasukan yang boleh runtuh lebih awal. Josh Allen bukan quarterback yang anda mahu lihat apabila anda cuba mencari kedudukan anda lebih awal.

23. Beruang Chicago (1-1): Kesalahan Bears sangat mengagumkan pada pemanduan pertama yang diskripkan. Selepas? Tidak begitu banyak.

22. Las Vegas Raiders (0-2): Pemilik Raiders Mark Davis mendapat gelarannya apabila Las Vegas Aces memenangi Kejohanan WNBA pada hari Ahad. Tidak perlu risau tentang kerja tercekik besar-besaran Vegas terhadap Cardinals sehingga Selasa paling awal.

21. Jacksonville Jaguars (1-1): The Jags boleh menjadi pasukan AFC South dengan kedudukan tertinggi kerana, mereka telah menang.

20. New York Giants (2-0): Saya masih tidak fikir Giants itu bagus. Tetapi 2-0 adalah 2-0.

19. Detroit Lions (1-1): The Lions telah menjaringkan 30 atau lebih mata dalam tiga perlawanan berturut-turut buat kali pertama sejak 1997. Keadaan mungkin akan berubah di Detroit.

18. Cincinnati Bengals (0-2): The Bengals telah beraksi dengan kejam dalam dua perlawanan pertama mereka dan masih mempunyai peluang untuk memenangi setiap perlawanan. Itu sesuatu … saya rasa.

17. Arizona Cardinals (1-1): Kyler Murray, Byron Murphy dan Isaiah Simmons mungkin telah menyelamatkan musim Cardinals. Masih banyak isu di padang pasir, walaupun.

16. Dallas Cowboys (1-1): Dak siapa? (Ini adalah satu jenaka.)

15. Pittsburgh Steelers (1-1): Mitchell Trubisky adalah langkah bijak apabila nampaknya pertahanan boleh membawa Steelers ke tempat playoff. Dengan TJ Watt diketepikan, mungkin sudah tiba masanya untuk mencuba Kenny Pickett. Steelers tidak akan rugi.

14. New England Patriots (1-1): Gunner Olszewski berkata dia mahu membuat pasukan lamanya mengingatinya. Sebaliknya, kesilapan pasukan khasnya akhirnya memberikan New England kemenangan yang sangat diperlukan di Pittsburgh. Bill Belichick menghargai isyarat itu, Gunner.

13. New Orleans Saints (1-1): Pemain belakang Bucs Devin White merumuskan Jameis Winston dengan sempurna selepas kemenangan 20-10 Tampa Bay di New Orleans: “Kami hanya tahu dia akan memberikan bola kepada kami.”

12. Denver Broncos (1-1): Nathaniel Hackett mungkin tidak bersedia untuk masa yang besar.

11. San Francisco 49ers (1-1): Jangan pertahankan Kyle Shanahan kerana konsisten menggunakan francais QB Trey Lance seperti pemukul dan menyebabkan dia cedera. Jika Shanahan seorang yang sangat genius, anda fikir dia akan dapat mereka bentuk cara untuk menggunakan kesukanan Lance tanpa berulang kali menjerumuskannya ke dalam barisan pertahanan.

10. Los Angeles Rams (1-1): The Rams mengelakkan krisis besar terhadap Falcons. Tetapi mereka masih menghilangkan mabuk Super Bowl.

9. Green Bay Packers (1-1): Mendapatkan bola kepada Aaron Jones nampaknya satu resipi untuk berjaya.

8. Baltimore Ravens (1-1): Tyreek Hill dan Jaylen Waddle masih berlari bebas menentang sekolah menengah Ravens.

7. Miami Dolphins (2-0): Mike McDaniel, Tyreek Hill, dan Jaylen Waddle mungkin menyelamatkan kerjaya Tua Tagovailoa.

6. Pengecas Los Angeles (1-1): Rawan tulang rusuk Justin Herbert yang retak adalah semua yang penting di Los Angeles. Berita baiknya ialah doktor Chargers mempunyai rekod prestasi yang baik dengan kecederaan dada.

5. Minnesota Vikings (1-0): Viking boleh membuat kenyataan malam Isnin di Philly. Malangnya, rekod prestasi Kirk Cousins ​​dalam masa perdana tidak begitu cemerlang.

4. Tampa Bay Buccaneers (2-0): Tom Brady mungkin mahu memikirkan semula persaraan selepas menonton perjuangan serangan Bucs terhadap pertahanan Saints yang mempunyai masalah dengan Marcus Mariota dan Falcons pada Minggu 1.

3. Philadelphia Eagles (1-0): Pertahanan Philly kelihatan lama dan perlahan menentang Lions pada Minggu 1. Bolehkah Eagles menghalang Justin Jefferson daripada berjalan di atas mereka dalam masa perdana?

2. Ketua Kansas City (2-0): Patrick Mahomes harus mengambil nasib yang dia ada pada malam Khamis dan menuju ke Vegas. The Chargers menjatuhkan empat kemungkinan memintas dalam kemenangan 27-24 Kansas City.

1. Bil Kerbau (1-0): The Titans memasukkan Josh Allen di tempat keempat di bawah berhampiran garisan gol pada saat-saat yang semakin berkurangan kemenangan Tennessee ke atas Buffalo. Jangan fikir Allen dan Bills telah melupakannya ketika pertarungan malam Isnin semakin hampir.

Klik di sini untuk mengikuti Podcast Bawah Pusat.

Muat turun

Muat turun MyTeams Hari Ini!
1655283236 992 Fields menawarkan penilaian yang jujur ​​terhadap kemajuan serangan Bears

We would love to thank the author of this post for this remarkable content

Kedudukan Kuasa Schrock: Tempat Bears berdiri selepas kekalahan vs. Packers


Discover our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/