Kekalahan yang memalukan berakhir dengan momen bendera putih untuk mengundurkan kesalahan Bengal

CLEVELAND — Pada malam buruk yang penuh dengan permainan buruk untuk orang Bengal, terdapat satu khususnya yang melambangkan kesia-siaan dan kegagalan pada petang itu. Ia datang dengan baki 5:29 dalam permainan apabila coklat akhir pertahanan Myles Garrett dan tackle pertahanan Taven Bryant melepasi penjaga garisan serangan yang ditugaskan untuk menyekat mereka dan menamatkan saingan di garisan penamat yang Joe Burrow.

Seorang artis melarikan diri yang mahir melalui tiga musim pertamanya, Burrow telah menemui jalan keluar dari poket yang lebih tertusuk, termasuk beberapa insiden awal malam Isnin.

Tetapi pada permainan ini, yang ke-48 daripada 50 yang kebanyakannya tidak berkesan, Burrow hanya mempunyai satu pilihan – kura-kura dan menyerah.

Ia adalah pemecatan kelima dan terakhir dalam permainan di mana persoalan terbesar yang menyelubungi Bengals ialah “Bagaimana mereka akan menebus ketiadaan Ja’Marr Chase?” kepada “Adakah mereka akan mendapat mata yang aneh?” ketika pertahanan Browns yang telah mengalami kecederaan melemahkan mereka melalui tiga suku dalam perjalanan ke kekalahan 32-13 di Stadium FirstEnergy.

“Kami adalah kesalahan yang lebih baik daripada apa yang kami lakukan malam ini, walaupun tanpa (Chase),” kata Burrow. “Tiada alasan untuk itu.”

Selepas memperoleh 54 ela pada penguasaan pembukaan mereka, yang berakhir selepas Garrett memberikan hantaran yang bertujuan untuk Tee Higgins dan Browns cornerback AJ Hijau memintasnya di garisan Cleveland 16 ela, enam pemacu Bengal seterusnya menghasilkan sejumlah 41 ela dan empat ke bawah pertama.

Regangan itu termasuk tiga guni – satu daripadanya mengakibatkan pemain pertahanan Browns yang hebat Sione Takitaki menanggalkan Burrow bola untuk pusingan kedua separuh masa — sekumpulan cek turun dan minat sifar untuk menjalankan bola menentang pertahanan Cleveland yang bergelut untuk menghalangnya.

The Browns telah dihukum kerana mempunyai 12 orang di padang pada permainan pertama permainan. Setiap permainan selepas itu, ia kelihatan seperti mereka masih melakukannya ketika penerima bergelut untuk membuka diri untuk apa-apa selain daripada berhenti, dan barisan serangan berulang kali gagal menahan tekanan dari Burrow.

“Itulah yang kita dibayar untuk lakukan,” tackle betul La’el Collins berkata selepas permainan. “Tiada pengecualian untuk itu. Kami perlu melindungi quarterback, memberi dia masa untuk membaca bacaannya dan memastikan dia tegak. Kami perlu kembali bekerja dan melakukan kerja yang lebih baik untuk itu.”


Myles Garrett memecat Joe Burrow pada suku keempat, satu daripada lima guni pada malam itu untuk Browns. (David Dermer / USA Today)

Isunya ialah sama ada mereka benar-benar boleh melakukan itu dan jika peningkatan yang ditunjukkan dalam beberapa perlawanan terakhir benar-benar hanya emas bodoh terhadap dua daripada tergesa-gesa hantaran terburuk dalam liga dalam burung helang dan Orang suci.

Apabila Bengal telah menghadapi kualiti, ia kelihatan seperti pada malam Isnin. Tujuh guni terhadap Steelers. Enam di Dallas. Lima di Cleveland.

“Saya mempunyai semua kepercayaan di dunia pada lelaki itu untuk pergi ke sana, dan saya fikir mereka bermain cukup baik untuk menang,” kata Burrow selepas mencatat tujuh pukulan.

“Saya fikir benar-benar pada separuh masa pertama kami melakukan kerja yang bagus,” kata ketua jurulatih Zac Taylor. “(Garrett) mendapat kami satu kali di tempat ketiga. Saya fikir kami mempunyai rancangan yang baik. Saya fikir orang kami telah melaksanakan dengan sangat baik. Perkara terburuk yang anda mahu lakukan terhadap Cleveland Browns ialah memberi mereka pendahuluan dua atau tiga mata dan biarkan permainan larian mereka berjalan, aksi permainan mereka, dan biarkan pelumba hantaran mereka masuk. Itulah resipi untuk bencana. Malangnya, itulah yang kami berikan kepada mereka.”

Perlindungan pas bukan satu-satunya isu dengan barisan serangan. Bengals menyangka mereka telah menemui sesuatu dalam permainan larian dengan lebih banyak permainan menuruni bukit Joe Mixon kehabisan senapang patah sepanjang 10 suku terakhir. Dan dua permainan rasmi pertama pada hari Isnin ialah larian Mixon (skrin untuk Mixon pada snap pembukaan telah dipadamkan oleh penalti 12 orang di Cleveland).

pergi lebih dalam

PERGI LEBIH DALAM

Dehner Jr.: Timbunan masalah bergambar besar Bengal mula menimbun tinggi

Tetapi Mixon hanya melakukan empat kali lagi dalam separuh masa pertama yang ketat. 10 percubaan tergesa-gesa Bengals sebagai satu pasukan bukan sahaja yang paling sedikit dalam era Zac Taylor, tetapi yang paling sedikit dalam sejarah francais, memecahkan rekod sebelumnya 11 set dalam kekalahan 50-34 kepada Pengecas pada tahun 1982.

Dan ia bukan seolah-olah Taylor meninggalkan larian kerana Higgins dan Tyler Boyd sedang mengambil peluang untuk ketiadaan Chase akibat kecederaan pinggul. Melalui tiga suku, Higgins mempunyai dua tangkapan untuk lapan ela dan Boyd mempunyai dua untuk 25.

Sehinggalah Trenton IrwinTangkapan pada perlawanan akhir suku ketiga memberinya dua untuk 27, penerima utama pasukan itu berlari ke belakang Chris Evansyang mendapat sambutan 26 ela pada pemanduan pembukaan dan segera dikembalikan ke bangku simpanan dan bermain lebih banyak snap sepanjang permainan.

Masih lengkap dengan senjata serangan walaupun tanpa Chase, serangan Bengals mempunyai 148 ela dan sifar mata menuju ke suku keempat.

Adakah itu menggaru kepala untuk salah satu senjata itu?

“Paling pasti,” kata Mixon. “Sejujurnya, kawan, kami memerlukan percikan api, dan kami tidak mendapatnya malam ini.”

Terdapat suasana suram di dalam bilik persalinan yang melampaui mood biasa selepas kehilangan. Sebahagian daripada itu ialah mengenali ketua pasukan dan penjuru atas Chidobe Awuzie mengalami kecederaan lutut kanan yang kelihatan serius, ketika jurulatih dan pemain bergilir-gilir masuk ke khemah perubatan biru untuk mengucapkan takziah.

Sebahagian daripadanya adalah kerana didominasi, sesuatu yang jarang berlaku kepada pasukan ini, dengan tiga kekalahan mereka sebelum ini musim ini datang dengan jumlah lapan mata dan enam mata terakhir secara keseluruhan dengan gabungan 19 mata. Tetapi dua kekalahan terakhir mereka kepada Browns di mana pemain permulaan bermain adalah dengan gabungan 44 mata, dengan Cleveland mencatatkan kemenangan berturut-turut kepada lima menentang Bengals.

Terdapat juga unsur malu pada masa perdana sekali lagi, mencatatkan rekod francais kepada 1-24 dalam permainan malam di atas jalan, sejak sebelum beberapa pemain dalam senarai itu dilahirkan.

Kemudian terdapat kesedaran keras untuk jatuh kepada 0-3 di AFC Utara dan maksudnya.

“Ia sukar, tetapi ia adalah apa yang berlaku,” kata Boyd. “Kami masih kekal di landasan dan cuba untuk meneruskan rentak.”

“Kami tidak boleh kembali dan membuat semula perkara,” kata Mixon. “Satu-satunya perkara yang boleh kami lakukan ialah bergerak ke hadapan dan menyerang minggu ini. Kami mempunyai minggu yang besar akan datang Carolinadan setiap minggu akan menjadi lebih besar.”

Dan di situlah banyak kebimbangan terletak. Ini bukan sahaja hari yang buruk di Black Rock yang boleh diketepikan sebagai salah satu permainan tersebut. Ia adalah regresi dan kemunculan semula isu – ketua perlindungan pas di kalangan mereka – yang boleh menjejaskan musim jika ia tidak diselesaikan dengan tergesa-gesa.

Kehilangan Awuzie akan memberi lebih tekanan kepada serangan, begitu juga dengan ketiadaan Chase yang berterusan untuk sekurang-kurangnya satu dan mungkin dua lagi perlawanan.

“Kami tidak panik,” kata Burrow. “Kami tahu apa yang berlaku dalam setiap perlawanan. Kami perlu kembali dan menonton filem itu, membuat pembetulan kami dalam filem ini seperti yang kami selalu lakukan dan kembali menembak minggu depan.”

(Foto atas: David Dermer / USA Today)

We wish to thank the writer of this post for this outstanding content

Kekalahan yang memalukan berakhir dengan momen bendera putih untuk mengundurkan kesalahan Bengal


Check out our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/