Keluaran Jadual NFL 2022: Hari permainan Miami Dolphins, masa

NFL akan mengeluarkan jadual musim biasa 2022 lewat hari ini – tetapi ini bermakna terdapat banyak kebocoran sepanjang hari dan kami mungkin akan mengetahui jadual itu dengan agak baik sebelum keluaran rasmi. Seperti yang kami lakukan setiap tahun, kami akan menjejaki laporan dan khabar angin terkini mengenai Lumba-lumba Miami‘ Jadual 2022, cuba membina keseluruhannya sebelum dikeluarkan.

NFL telah mengeluarkan permainan antarabangsa untuk 2022, dengan Dolphins tidak mengambil bahagian dalam permainan tersebut. Mengetahui permainan tersebut, bagaimanapun, membenarkan kami menolak beberapa perlawanan untuk Dolphins semasa musim ini. Dolphins tidak boleh menjadi tuan rumah Viking Minnesota dalam Minggu 4 kerana Minnesota akan menghadapi orang suci New Orleans di London minggu itu. Pada Minggu ke-5, Green Bay Packers akan berada di London menghadapi New York Giants, mengambil Packers sebagai lawan yang mungkin untuk Miami di sana. Pada Minggu ke-11, the San Francisco 49ers akan berada di Mexico City untuk perlawanan Bola Sepak Malam Isnin menentang Kardinal Arizona, menghalang perlawanan Minggu 11 dengan Dolphins. Permainan Mexico City berkemungkinan tidak memerlukan seminggu selamat tinggal selepas perjalanan itu, tetapi agak selamat untuk mengandaikan Viking dan Packers masing-masing akan mendapat minggu selamat tinggal selepas pulang dari London.

Mereka juga telah mengumumkan beberapa permainan utama utama, termasuk permainan pertama pakej Thursday Night Football di Amazon Prime (Pengecas Los Angeles di Ketua-ketua Bandar Kansas dalam Minggu 2), dan tandukan berganda Bola Sepak Malam Isnin Minggu 2 (Tennessee Titans di Bil Kerbau dan Viking Minnesota di Philadelphia Eagles). Pengumuman permainan dalam Minggu 2 menghapuskan kemungkinan perlawanan untuk Dolphins in the Chargers, the Bills dan Vikings.

Permainan Minggu 10 yang diumumkan antara Koboi Dallas dan Green Bay Packers memberi impak kepada Miami juga, mengambil satu lagi tarikh yang mungkin untuk perlawanan Miami menentang Packers.

Di bawah, anda akan menemui lawan Dolphins untuk musim ini, serta penjejak kami di mana setiap permainan akan dijadualkan mengikut jadual.

2022 lawan Miami Dolphins

Permainan rumah

Permainan jauh


Jadual 2022 Miami Dolphins

Kami akan menjejaki semua kemungkinan perlawanan untuk Dolphins untuk setiap minggu musim ini. Apabila laporan permainan keluar, kami akan mengemas kini setiap minggu. Sebaik sahaja kami mempunyai perlawanan tertentu, kami akan membuat minggu itu tebal, kemudian menambah masa sepak mula sebaik sahaja kami mempunyainya juga.

Sila ambil perhatian bahawa tiada satu pun daripada ini adalah rasmi sehingga keluaran sebenar malam ini.

Pramusim

Minggu 1 (11 Sep. 2022) – Patriots at Dolphins

Minggu 2 (18 Sep 2022)

Minggu 3 (25 Sep. 2022)

Minggu 4 (2 Okt. 2022)

Minggu 5 (9 Okt. 2022)

Minggu 6 (16 Okt. 2022)

  • Laporan: Jets at Packers – melalui Matt Schneidman, The Athletic
  • Khabar angin bahawa Miami bermain Packer pada Krismas juga nampaknya menunjukkan Packers tidak mengambil minggu selamat tinggal selepas perjalanan ke London
  • Selamat tinggal minggu mungkin untuk GB selepas London pada Minggu 5
  • Permainan yang mungkin: BUF, NE, NYJCLE, PIT, GBMIN, HOU, @BUF, @NE, @NYJ@BAL, @CIN, @CHI@DET, @LAC, @SF

Minggu 7 (23 Okt. 2022)

Minggu 8 (30 Okt. 2022)

  • Permainan yang mungkin: BUF, NENYJ, CLE, PIT, GBMIN, HOU, @BUF, @NE@NYJ, @BAL, @CIN, @CHI@DET, @LAC, @SF

Minggu 9 (6 Nov. 2022) – Ikan lumba-lumba @ Beruang

  • Dilaporkan: Dolphins at Bears – melalui Danny Perkins, 670 The Score
  • Permainan yang mungkin: BUF, NE, NYJ, CLE, PIT, GB, MIN, HOU, @BUF, @NE, @NYJ, @BAL, @CIN@CHI, @DET, @LAC, @SF

Minggu 10 (13 Nov. 2022)

Minggu 11 (20 Nov. 2022)

Minggu 12 (27 Nov. 2022)

Minggu 13 (4 Dis 2022)

Minggu 14 (11 Dis 2022)

  • Permainan yang mungkin: BUF, NENYJ, CLE, PIT, GBMIN, HOU, @BUF, @NE@NYJ, @BAL, @CIN, @CHI@DET, @LAC, @SF

Minggu 15 (18 Dis 2022)

Minggu 16 (25 Dis. 2022) – Pembungkus di Dolphins

Minggu 17 (1 Jan. 2023) – Ikan lumba-lumba di Patriots

Minggu 18 (8 Jan 2023)

  • NFL biasanya menjadualkan saingan bahagian untuk minggu terakhir
  • Permainan yang mungkin: BUF, NENYJ, @BUF, @NE@NYJWe would love to say thanks to the writer of this write-up for this incredible material

Keluaran Jadual NFL 2022: Hari permainan Miami Dolphins, masa


Visit our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/