Kemas kini kecederaan Bryce Harper: Bintang Phillies mengalami patah ibu jari kiri akibat terkena padang oleh Blake Snell dari Padres

Philadelphia Phillies slugger dan MVP NL yang memerintah Bryce Harper mengalami patah ibu jari kiri malam Sabtu menentang San Diego Padres di Petco Park (GameTracker). Harper mengambil bola pantas Blake Snell 97-mph ke tangan dan keluar dari permainan serta-merta. The Phillies mengumumkan patah tulang tidak lama kemudian dan berkata Harper akan menjalani ujian tambahan dalam beberapa hari akan datang. Mereka tidak menyediakan jadual waktu untuk pemulihannya.

Berikut ialah video padang yang sesat. Snell meminta maaf dan, walaupun dalam kesakitan yang jelas dan boleh difahami kecewa, Harper muncul untuk memberitahu Snell dia tahu dia tidak memukulnya dengan sengaja semasa dia keluar dari padang.

The Phillies secara rasmi meletakkan Harper dalam senarai kecederaan 10 hari pada hari Ahad. Pemain luar Triple-A Lehigh Valley Mickey Moniak akan mengambil tempatnya dalam senarai.

Harper telah dihadkan untuk bertugas di DH pada kebanyakan musim akibat kecederaan ligamen siku. Namun begitu, dia mengharungi musim yang hebat, dan mengambil garisan pemukul .320/.385/.602 dengan 21 beregu dan 15 larian di rumah ke perlawanan hari Sabtu. Dia menduduki tempat ketujuh dalam besbol dalam hits tambahan asas (37) dan kelapan dalam jumlah bes (145). Ringkasnya, Harper tidak boleh ditukar ganti.

“Perkara berlaku atas sebab tertentu,” kata Harper kepada pemberita, termasuk MLB.com, selepas perlawanan. “Semua orang berkata begitu. Sebab ini tidak baik sekarang, tetapi pada masa yang sama, itulah yang berlaku. Saya perlu bersikap positif. Saya perlu bersikap positif untuk lelaki di sini. Saya tahu mereka akan memilih Saya sangat kecewa dengan organisasi, lelaki, bandar Philadelphia, peminat. Saya suka berlari ke sana dan bermain setiap hari. Pasti kecewa.”

Harper mengalami salah satu musim terbaik dalam kerjayanya, walaupun bermain sejak pertengahan April dengan UCL koyak di lengan kanannya. Dia memukul .318 dengan 15 larian rumah, 48 RBI dan .984 OPS. Dia menduduki tempat kelima dalam NL dalam purata pukulan, keenam dalam peratusan pada asas (.385) dan kedua dalam peratusan slugging (.599).

“Ia adalah pil yang sukar untuk ditelan,” kata pengurus sementara Phillies, Rob Thomson. “Tetapi mereka tidak akan membatalkan sebarang perlawanan. Kami perlu bermain.”

Thomson berkata Phillies akan menggilirkan peranan DH Harper dengan Nick Castellanos, Kyle Schwarber dan lain lain. Tetapi setiap pemukul perlu meningkatkan.

Mereka mengetahuinya.

“Ia amat memusnahkan, untuk mengatakan sekurang-kurangnya,” kata Castellanos. “Dia mempunyai tahun All-Star, berkaliber MVP. Untuk kehilangan dia untuk apa-apa tempoh masa adalah terlalu lama. Kita semua perlu meningkatkan. Saya, pasti termasuk. Untuk memikul berat yang kita akan hadapi untuk hilang, ia mesti dilakukan.

“Kami berada di mana kami berada dan kami telah memenangi perlawanan yang kami ada, dan saya masih berpendapat bahawa ada versi Rhys yang lebih baik. [Hoskins]saya rasa ada versi JT yang lebih baik [Realmuto]. Terdapat versi diri saya yang lebih baik. Saya fikir ia hanya menunggu masa sebelum semua itu muncul. Jika mereka muncul pada masa yang sama, besbol boleh menjadi sangat menyeronokkan, dengan cepat.”

Presiden operasi besbol Phillies Dave Dombrowski menyebut Braves memenangi Siri Dunia tahun lalu tanpa Ronald Acuña Jr., yang mengalami kecederaan lutut penghujung musim pada 10 Julai.

Mereka menamatkan musim biasa 44-29. Padres tidak mempunyai Fernando Tatis Jr. musim ini. Mereka adalah 45-29.

Chase Utley patah tangan kanannya pada 26 Julai 2007. Dia kembali pada 27 Ogos. Phillies menang 15-13 tanpa dia.

“Maksud saya, anda hanya perlu berbuat demikian,” kata Dombrowski. “Anda kehilangan pemain yang bagus. Sekali lagi, saya tidak tahu berapa lama dia akan diketepikan pada ketika ini, tetapi, mudah-mudahan, dia akan kembali pada satu ketika. Kami hanya perlu meneruskan dari sini dan melakukan yang terbaik kerja yang kami boleh lakukan. Kami masih mempunyai banyak penyerang yang bagus dalam barisan pemain.”

Tidak diketahui sama ada Dombrowski akan cuba membuat langkah luaran untuk memperkukuh barisan pemain. Masih terlalu awal untuk mengatakan bagaimana kecederaan Harper mungkin mengubah rancangan pasukan untuk Tarikh Akhir Perdagangan 2 Ogos.

“Ini baru sahaja berlaku,” kata Dombrowski. “Kami perlu melihat bagaimana kami bermain. Saya masih berharap kami akan bermain dengan baik. Kami masih mempunyai kelab yang bagus.”

Harper jatuh ke tanah sebaik sahaja padang terkena dia. Ia kelihatan buruk, dan ia adalah. Dombrowski dan yang lain menyangka ia mengenai muka Harper, yang berlaku kepadanya pada April 2021 di St. Louis. Harper entah bagaimana berjalan meninggalkannya dengan hanya lengan bawah yang lebam akibat memantul.

Dapatkan maklumat terkini daripada Phillies

Dapatkan berita terkini, maklumat tiket dan banyak lagi daripada Phillies dan MLB dihantar terus ke peti masuk anda.

daftar

“Saya agak berharap ia akan mengenai muka saya,” kata Harper. “Saya tidak mematahkan tulang di muka saya. Saya boleh mengambil 98 ke muka, tetapi saya tidak boleh mengambil 97 ke ibu jari.”

Harper akhirnya bangun. Dia menggeleng sambil memegang ibu jarinya. Kecewa, dia menjerit kepada Snell. Mereka berdua telah mengenali antara satu sama lain selama bertahun-tahun. Mereka menghantar mesej antara satu sama lain semasa permainan. Harper berkata mereka baik-baik saja.

“Jelas sekali, saya berasa teruk memukulnya,” kata Snell. “Kami telah bercakap; kami telah mengendalikannya. Ia tidak pernah apa-apa. Ia hanya beremosi. Dia bermain dengan penuh semangat, dan saya boleh faham mengapa dia kecewa. Saya juga kecewa seperti dia. “

Masa pemulihan untuk beberapa ibu jari yang patah nampaknya adalah empat hingga enam minggu. Penangkap The Reds Tyler Stephenson patah ibu jari kanannya awal bulan ini. Pemain bes pertama Giants Brandon Belt patah ibu jarinya pada September lalu. Realmuto patah ibu jari kanannya pada Februari 2021.

Setiap satu menerima anggaran pemulihan selama empat hingga enam minggu.

Tetapi sekali lagi, Harper tidak akan mengetahui tahap keterukan patah tulangnya sehingga minggu depan.

“Saya tidak pernah memecahkan apa-apa dalam hidup saya,” katanya. “Ini baru kepada saya. … Ia mengecewakan.”

Adakah anda suka cerita ini?

Dalam cerita ini:

Todd Zolecki telah membuat liputan Phillies sejak 2003, dan untuk MLB.com sejak 2009. Ikuti dia di Twitter dan Facebook .

Berkaitan

Appel mendapat cita rasa Major yang ditunggu-tunggu: ‘Ini adalah kuah’ 25 Jun 2022

Berbekalkan harapan, Appel mencari jalan baharu ke penampilan sulung MLB dalam ‘pen 25 Jun 2022

Penguasaan pelega Phils ini bersejarah pada 25 Jun 2022

Phils tahu kemerosotan akan berakhir: ‘Setiap ribut hanya mempunyai banyak hujan’ 22 Jun 2022

Phils menggugurkan perlawanan akhir DC kerana Harper (lepuh) masih sakit 19 Jun 2022

Pembuatan keputusan Thomson, Phils berjaya menyapu DH pada 18 Jun 2022

Berkaitan

Appel mendapat cita rasa Major yang ditunggu-tunggu: ‘Ini adalah kuah’ 25 Jun 2022

Berbekalkan harapan, Appel mencari jalan baharu ke penampilan sulung MLB dalam ‘pen 25 Jun 2022

Penguasaan pelega Phils ini bersejarah pada 25 Jun 2022

Phils tahu kemerosotan akan berakhir: ‘Setiap ribut hanya mempunyai banyak hujan’ 22 Jun 2022

Disyorkan

Kecederaan & Pergerakan: Brogdon pada COVID-19 IL 25 Jun 2022

Realmuto menamatkan kemarau kuasa apabila Phils sampai ke Musgrove 24 Jun 2022

2022 City Connect 14 Jun 2022

Dia melontar 105 mph … dan merupakan misteri terbesar Draf 24 Jun 2022

https://www.mlb.com/phillies/

© 2022 MLB Advanced Media, LP. Hak cipta terpelihara.

Sementara itu, Phillies menganggap Kyle Schwarber atau Nick Castellanos berkongsi tugas DH dengan Matt Vierling yang lebih kompeten dalam bertahan melihat masa bermain yang lebih mantap di luar padang. Mickey Moniak, pilihan No. 1 dalam draf 2016, mencecah .279/.326/.558 dalam Triple-A dan boleh lihat. Sudah tentu, Phillies boleh membuat perdagangan bergantung pada tempoh pemulihan Harper.

Tidak perlu dikatakan, kehilangan Harper untuk apa-apa tempoh masa adalah tamparan yang dahsyat bagi pasukan Phillies yang cuba mendaki ke dalam campuran selepas musim. Mereka 15-6 sejak menggantikan pengurus Joe Girardi dengan jurulatih bangku, Rob Thomson awal bulan ini. Di kalangan pasukan Liga Kebangsaan, hanya pasukan Atlanta Braves (18-4) mempunyai rekod yang lebih baik dalam liga pada masa itu. Sportsline mengunjurkan peluang Phillies untuk membuat playoff pada 17.2% jika Harper diketepikan selama satu bulan.

Walaupun dengan rentak panas selepas Girardi, Phillies datang ke Sabtu tiga perlawanan di belakang tempat ketiga dan terakhir wild card. The Phillies tidak pernah ke pasca musim sejak 2011 dan mengalami kemarau pasca musim paling lama di NL.We wish to say thanks to the writer of this article for this incredible content

Kemas kini kecederaan Bryce Harper: Bintang Phillies mengalami patah ibu jari kiri akibat terkena padang oleh Blake Snell dari Padres


Our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/