Kemas kini langsung 49ers-Seahawks: 49ers mengekalkan kedudukan 20-7 dengan Lance keluar, Jimmy G. masuk

Di dalam San Francisco 49ers‘ pembuka rumah, Trey Lance sepatutnya menunjukkan dia seorang quarterback permulaan yang layak untuk pasukan dengan aspirasi Super Bowl, tetapi selepas pemerhatian di tengah-tengah kemungkinan hujan, QB tahun kedua telah disingkirkan daripada beraksi sepanjang hari kerana penguasaan kedua pasukan , mencederakan buku lalinya semasa bermain larian.

Kemas kini kecederaan Trey Lance

Sejauh mana yang boleh diketahui tentang kesejahteraan Lance selepas kecederaan buku lali suku pertamanya sebelum pengumuman rasmi, situasi itu kelihatan tidak baik:

Seahawks menjaringkan gol pada snafu pasukan khas 49ers

Apabila kelihatan seperti 49ers akan melebarkan kelebihan mereka pada satu lagi percubaan menjaringkan gol padang Robbie Gould, Seahawks mendapat kelebihan mereka untuk satu blok yang Michael Jackson kembalikan 84 ela untuk mendarat untuk merapatkan kelebihan San Francisco kepada 20-7 .

Analisis separuh masa

Michael Silver: Hedge berbaloi. Apabila 49ers menggemparkan dunia bola sepak dengan mengembalikan Jimmy Garoppolo sebagai sandaran Trey Lance, mereka sanggup menangani peningkatan drama sebagai pertukaran untuk mempunyai alternatif yang terbukti dan biasa sekiranya pemain suku bek berusia 22 tahun itu bergelut atau cedera.

Dengan baki 2:20 pada suku pertama permainan keduanya sebagai QB No. 1 pasukan, Lance cedera. Dia berlari masuk ke dalam, menerima pukulan keras dari pemain belakang Seahawks, Cody Barton, cuba bangun dan kemudian turun semula. Dia pergi dengan angin di kaki kanannya dan disyaki kecederaan fibula yang boleh menamatkan musimnya.

Walaupun berita itu lebih baik daripada jangkaan, Jimmy G. kembali untuk masa hadapan. Dia berusia 35-16 sebagai pemain utama Niners dan kehadirannya sangat menarik. Membiasakan diri. Sekarang dia dan Niners mendahului 20-0 dan sepatutnya 1-1 malam ini.

Scott Ostler: Harap-harap perkara ini TIDAK berlaku pada separuh masa kedua, tetapi jika Jimmy Garoppolo tersingkir dan terpaksa duduk satu siri, 49ers akan beralih daripada mempunyai quarterback (Trey Lance) bermain fullback kepada fullback (Kyle Juszczyk, the quarterback kecemasan) bermain quarterback. Banyak celoteh selepas permainan, oleh pakar dan lain-lain, akan menjadi ketua jurulatih yang meneka Kyle Shanahan, dan dalam kes ini sukar untuk meneka yang meneka.

49ers mendahului 20-0 pada separuh masa

Sejurus selepas Seahawks tersekat-sekat menerima tendangan jauh di dalam wilayah mereka sendiri — dipulihkan oleh Ross Dwelly — Kyle Juszczyk menumbuk pada sentuhan kedua 49ers pada separuh masa pertama untuk menjadikan kedudukan 20-0 sebelum rehat.

Jimmy G. melontar TD hantaran pertama 49ers pada 2022

Sandaran quarterback Jimmy Garoppolo pukulan sandaran ketat Ross Dwelly untuk touchdown 38 ela dalam milikan lengkap pertamanya; 49ers mendahului berkembang kepada 13-0.

Trey Lance tersingkir daripada tindakan

Trey Lance terpaksa dikeluarkan dari padang selepas cedera pergelangan kaki kanannya semasa bermain larian serta-merta selepas dentuman Deebo Samuel sejauh 51 ela membawa mereka ke dalam jarak gol padang sekali lagi pada pemanduan kedua mereka. Jimmy Garoppolo masuk ketika Lance dibawa ke bilik persalinan dan diketepikan untuk baki permainan. Garoppolo terpaksa berpuas hati dengan gol padang pada penguasaan itu untuk melebarkan kelebihan 49ers kepada 6-0.

Eric Branch telah lebih lanjut mengenai kecederaan akhir permainan Lance.

Skor 49ers pada pemanduan pembukaan

49ers 3, Seahawks 0. Dengan penguasaan pertamanya, Trey Lance membawa 49ers sejauh 73 ela ke bawah padang pada 10 perlawanan, terpaksa berpuas hati dengan gol padang di tempat ke-4 dan gol dari kedua-duanya.

Hujan sporadis pada sepak mula

Ramalan

Cawangan Eric: 49ers adalah pilihan 9.5 mata, penyebaran terbesar mereka dalam sejarah 41 permainan siri ini. Garis itu sebahagiannya menggambarkan bahawa Seahawks tidak lagi menggaji Russell Wilson. Tetapi ia juga mengambil kira bahawa Seattle hanya mengalahkan Wilson. Pada malam Isnin. Dan telah mengembara ke Santa Clara pada minggu yang singkat selepas kemenangan penuh emosi yang merugikan keselamatan All-Pro Jamal Adams. Jika 49ers membuka musim dengan dua kekalahan berturut-turut kepada Justin Fields dan Geno Smith? Isyarat histeria dan panggil Jimmy Garoppolo. Seahawks 20, 49ers 10.

Ann Killion: Pete Carroll dan Seahawks sangat selesa di Levi’s sejak mereka makan ayam belanda Thanksgiving di garisan 50 ela pada tahun stadium dibuka. Kekalahan tunggal mereka berlaku dalam masa lebih masa pada 2018 apabila pasukan 49ers yang diketuai Nick Mullens bergantung pada empat gol padang Robbie Gould untuk kemenangan. Tetapi semua kemenangan itu datang dengan Russell Wilson di belakang: Saya rasa Seattle menerima kekalahan kedua di Levi’s tetapi tidak banyak: 49ers 17, Seahawks 10.

Scott Ostler: Empat puluh sembilan orang menang 24-20. Ternyata 49ers tidak mempunyai senarai seorang, lagipun, terdapat beberapa pemain lain, ramai daripada mereka cukup bagus. Trey Lance akan baik-baik saja, walaupun angin kencang dan sedikit hujan. Pertahanan bersinar, Warner dan Bosa adalah benar. Dua hantaran panjang disiapkan oleh Lance (30 ela-lebih).

Michael Silver: Ini adalah permainan yang sangat penting untuk Trey Lance, dan untuk Niners — jadi, mari kita beroperasi di bawah premis bahawa dia dan mereka akan bangkit ke masa ini. Seahawks telah memenangi Super Bowl malam Isnin lalu, mengalahkan Russell Wilson dan Broncos, dan bermain dalam minggu yang singkat tanpa sebarang kerugian. Mereka biasanya menyusahkan Niners, tetapi saya tidak menjangkakan mereka mendapat jus yang mencukupi hari ini. 49ers 20, Seahawks 17.

Kemungkinan hujan turun apabila kickoff semakin hampir

Peluang hujan yang memecahkan rekod nampaknya semakin berkurangan, kerana Eric Branch melaporkan terdapat 30% kemungkinan hujan pada sepak mula, dengan sedikit peluang hujan berterusan sepanjang permainan dengan angin kira-kira 15-18 mph. Permainan ini juga akan menandakan penampilan sulung NFL bagi kedua-dua pilihan pusingan ketiga 49ers 2022, RB Ty Davis-Price dan WR Danny Gray.

Kittle tidak aktif

Minggu panjang Lance

We would love to say thanks to the writer of this short article for this incredible content

Kemas kini langsung 49ers-Seahawks: 49ers mengekalkan kedudukan 20-7 dengan Lance keluar, Jimmy G. masuk


You can find our social media profiles here , as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/