Kemas kini langsung Eagles lwn Viking

The Philadelphia Eagles sedang menganjurkan Viking Minnesota dalam perlawanan pembukaan rumah mereka pada Monday Night Football. Ia adalah perlawanan yang agak besar antara dua pasukan 1-0 di Lincoln Financial Field.

The Birds bangkit daripada kemenangan menentang Singa Detroit itu bukan sebagai meyakinkan seperti yang diharapkan ramai. Walaupun terdapat beberapa perkara positif untuk diambil dari permainan itu, kebimbangan kekal mengenai pertahanan Philadelphia. Bolehkah Jonathan Gannon mencari cara untuk menentang quarterback yang tidak begitu hebat? Kirk Cousins ​​telah terbukti menyusahkan Birds pada masa lalu dan pada masa ini sukar untuk memberikan penyelaras pertahanan Philly manfaat daripada keraguan.

Viking sedang mencari untuk mengikuti kemenangan besar ke atas Pembungkus Teluk Hijau dengan satu lagi usaha yang kuat. Pertahanan Minnesota mengehadkan kerosakan yang boleh dilakukan oleh Aaron Rodgers pada Minggu 1. Mungkin terdapat tekanan pada serangan Eagles untuk meletakkan banyak mata sekiranya Justin Jefferson dan Dalvin Cook terbukti mencabar kerana mereka muncul.

Pemenang permainan ini akan berasa cukup baik. Mereka akan mempunyai rekod 2-0 dan tuntutan sebagai salah satu pasukan terbaik dalam NFC. Yang kalah mungkin menganggap mereka bagus tetapi tidak cukup bagus.

Bleeding Green Nation akan membuat liputan permainan ini dengan kemas kini langsung dalam bentuk sorotan, analisis, dll. Pastikan anda mengikuti dan memuat semula halaman dengan kerap.

(NOTA: Ini BUKAN benang permainan; ia adalah blog langsung yang akan bertukar menjadi rekap permainan. Gunakan urutan permainan yang ditetapkan BGN untuk setiap suku tahun untuk membincangkan kejadian dalam permainan di sana. Benang suku pertama ada di SINI.)


SUKU PERTAMA

 • The Eagles menyasarkan DeVonta Smith pada permainan pertama, yang berlangsung untuk penerimaan lima ela. Siapa sangka Burung akan cuba mendapatkan sentuhannya lebih awal? Jalen Hurts berguling ke kanan dan menemui Dallas Goedert yang terbuka untuk kali pertama jatuh. Bawaan pertama Miles Sanders sejauh 12 ela. Hurts telah ditangani tanpa keuntungan untuk membawa 3-dan-9. Pada kejohanan ketiga, Hurts mendapati Kenneth Gainwell pendek untuk menangkap-dan-lari untuk menggerakkan rantai … tetapi permainan besar itu telah dihapuskan oleh Landon Dickerson secara tidak sah menjadi downfield dengan agak sedikit. Pada 3 dan 13, Hurts berdiri di dalam poket dengan perlindungan yang baik dan melemparkan mogok kepada AJ Brown untuk kali pertama jatuh. Balingan yang bagus! Hurts mendapati Zach Pascal pendek untuk menukar ke-3 dan ke-3. Pascal juga mempunyai penukaran turun ketiga di Detroit minggu lepas; dia adalah faktor dalam situasi tersebut. Dua permainan kemudian, Hurts dikuasakan melalui sentuhan untuk menumbuknya untuk sentuhan. Pemacu pembukaan yang kuat. Urutan pelik pada mata tambahan Eagles di mana mereka terpaksa membuat semula mata tambahan kerana “Atendan Viking” berada di padang. Bagaimanakah itu bukan penalti, kemudian? Viking kemudiannya mendapat penalti kerana ofsaid … tetapi Eagles menolak bendera dan bukannya cuba mendapatkan dua mata dari garisan 1 ela. EAGLES 7, VIKINGS 0.
 • Pemanduan pertama Viking adalah tiga dan keluar dengan Darius Slay menjatuhkan hantaran Kirk Cousins ​​yang ditujukan untuk Justin Jefferson. Jefferson mahukan panggilan gangguan hantaran tetapi rujukan tidak memberikannya kepadanya. Slay memang pantas memegang tangan Jefferson … tetapi perujuk tidak selalu akan memanggilnya. Nick Sirianni bersemangat dan berlari turun untuk meraikan dengan pertahanan selepas berhenti.
 • Gangguan hantaran ofensif pada DeVonta menukarkan hantaran ke-3 dan ke-2 menjadi ke-3 dan ke-12. Hurts kemudiannya dipecat dari belakang selepas memegang bola untuk memaksa tendangan. Jalen Reagor membuat ejekan ketika dia berbaris untuk membalas tendangan pertama Eagles … dan kemudian melakar sorak selepas dia dicelah oleh Zech McPhearson untuk keuntungan hanya satu ela.
 • Pasukan Viking mendapat tempat ke-3 dan ke-5 dan James Bradberry menjatuhkan balingan ke bawah ketiga kepada Irv Smith. Permulaan yang kukuh untuk pertahanan Jonathan Gannon.
 • The Eagles dipanggil untuk penalti serangan keempat mereka pada pemanduan ketiga mereka. Ia adalah lelaki ketiga mereka yang tidak layak dengan Isaac Seumalo dipanggil sebagai pelakunya.

SUKU KEDUA

 • Hurts melemparkan jauh kepada Quez Watkins yang terbuka luas, yang dibebaskan dengan keselamatan Viking yang salah membantu dengan Goedert dan bukannya kekal dengan penerima lebar yang cepat. EAGLES 14, VIKINGS 0.
 • Jalen Reagor jet sweep pada 3-dan-1 untuk keuntungan 17 ela … dan ejekan dari orang ramai di Linc. The Vikings memandu ke zon merah dan Haason Reddick, yang jatuh ke dalam liputan terhadap sandaran ketat Johnny Mundt, membenarkan penerimaan 17-hala untuk membuat 1-dan-jaringan di garisan 2-hala. Cousins ​​kemudiannya memukul Irv Smith dengan hantaran pendek untuk mata. Reddick dalam liputan pasti terasa seperti membazir. EAGLES 14, VIKING 7.
 • The Eagles mendapat tempat ke-3 dan ke-12 dan Hurts kehabisan peluang tetapi mereka dibantu oleh penalti sentuhan haram Viking untuk satu set kekalahan baru. Ketidaksempurnaan pertama Hurts berlaku pada permainan di mana Goedert ditutup rapat dan hampir melakukan tangkapan tetapi Cameron Dantlzer menewaskan bola sebelum perlawanan ketat menguasai bola. Hanya permainan bertahan yang hebat untuk meleraikan lontaran yang baik di tingkap yang ketat. Hantaran ke bawah ketiga Hurts disempurnakan di hadapan kayu untuk memaksa tendangan. Pemacuan serangan kedua malam itu tanpa mata.
 • TJ Edwards menjatuhkan hantaran ketiga Cousins ​​ke bawah di bahagian tengah untuk memaksa tiga lagi keluar.
 • Kesakitan melanda DeVonta di bahagian tengah pada permainan berturut-turut untuk keuntungan 19 dan 16 ela. Kemudian Boston Scott mengambil keputusan seri sejauh 16 ela. Kemudian Sanders mengambil keputusan seri sejauh sembilan ela. Menghadapi ke-3 dan ke-2, Hurts mula berlari … tetapi bukan hanya untuk turun pertama. Daripada keluar, dia mengikuti sekatan pendahuluan yang baik oleh Goedert pada Harrison Smith dan kemudian dikuasakan melalui kenalan untuk melanjutkan pendaratan. Perkara yang cukup mengagumkan! EAGLES 21, VIKING 7.
 • Josh Sweat memecat Cousins ​​… tetapi meraih topeng mukanya untuk mengelap guni itu. Womp. Cousins ​​hampir dilucutkan jawatan pada lontaran dalam yang kelihatan terjejas oleh tekanan … tetapi hampir selesai jauh ke Irv Smith … yang sebaliknya menjatuhkan apa yang mungkin menjadi pendaratan. Alangkah rehatnya. Terutama untuk CJ Gardner-Johnson. Hantaran ke bawah ketiga sepupu tidak lengkap untuk membawa satu lagi perhentian. Pelik bagaimana ia bukan pembumian yang disengajakan apabila tiada sesiapa yang hampir dengan bola. Rujukan berkata Dalvin Cook berada di kawasan itu tetapi … dia tidak. sama sekali.
 • The Eagles mengambil alih di garisan 5 ela mereka sendiri dengan baki 1:14 pada suku kedua. Hurts membaling bola dengan sentuhan yang bagus ke tempat yang lembut untuk mencari DeVonta untuk turun pertama. Kesakitan melanda Goedert untuk tangkapan dan lari sejauh 19 ela di sepanjang garisan sisi kiri. Tidak pasti mengapa Viking membiarkannya begitu terbuka. Hurts memberikan sentuhan hebat pada satu lagi hantaran kepada Goedert di bahagian tengah, satu lagi lontaran tahap tinggi. Penyelesaian itu menetapkan gol lapangan sejauh 38 ela dari Jake Elliott. Besar untuk dapat memperoleh beberapa mata pada pemanduan itu dan menjadikannya permainan tiga penguasaan. EAGLES 24, VIKING 7.

SUKU KETIGA

SUKU KEEMPAT


CATATAN BARIS

 • Quez Watkins telah kembali untuk mengambil sepak mula pembukaan.

KECEDERAAN

 • AJ Brown dilihat sebentar di khemah perubatan pada pertengahan suku kedua. Dia tidak terlepas masa, walaupun.

We would like to say thanks to the writer of this write-up for this outstanding content

Kemas kini langsung Eagles lwn Viking


Our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/