Kemas kini langsung: WVU lwn. Towson – WVU 65, Towson 7 (F)

Perubahan sedang berlaku hari ini apabila West Virginia menjadi tuan rumah kepada Towson dalam perlawanan tahunannya dengan program FCS. The Mountaineers adalah 0-2 dan meneruskan ikrar untuk menyusun semula bahagian yang belum diklik setakat ini.

Menurut dua-deep pasukan itu, pelajar tahun kedua Sean Martin akan bermula di bahagian pertahanan berbanding senior Taijh Alston. Perpindahan JMU Wesley McCormick adalah pemain penjuru permulaan menggantikan pilihan 12 Besar pramusim, Charles Woods, yang menjalani pembedahan minggu ini tetapi mungkin kembali ke padang semula musim ini.

Senior Exree Loe disenaraikan sebagai pemain permulaan yang mungkin di barisan Will, tetapi pemain lain dalam susunan “ATAU” bukanlah Lance Dixon, yang memulakan dua perlawanan pertama di Will. Sebaliknya, pilihan sebagai tambahan kepada Loe ialah pemindahan Negeri Dakota Utara, Jasir Cox, yang memulakan permainan pertama di lembing dan telah berkongsi masa bermain dengan Davis Mallinger. Dixon dan Mallinger kini boleh menjadi pemula di spear dan, seperti Loe dan Cox, disertai dengan sebutan “ATAU”.

The Mountaineers juga akan mengalu-alukan kembali Jordan White selepas pemain garisan penyerang baju merah itu terlepas perlawanan Kansas. White bermula dengan kawalan kanan terhadap Pitt, yang menggerakkan Doug Nester ke kanan terjahan. Dengan White diketepikan minggu lalu, Nester bermain di bahagian kanan dan Ja’Quay Hubbard bermula dan Brandon Yates bermain di tekel kanan. White disenaraikan sebagai penjaga kanan permulaan hari ini dan Nester sebagai tekel kanan permulaan. Pada rancangan radionya Khamis, ketua jurulatih Neal Brown berkata White akan tersedia dan sama ada dia bermula dan berapa banyak dia bermain masih belum ditentukan.

Pelajar baru sejati Jacolby Spells disenaraikan sebagai sandaran kepada penjuru Rashad Ajayi. Pelajar baru baju merah Andrew Wilson-Lamp ialah sandaran McCormick. Malachai Ruffin tahun kedua, yang bermula di sudut minggu lalu apabila Woods tidak bermain dan McCormick digantung pada separuh masa pertama, disenaraikan sebagai sandaran Marcis Floyd dalam keselamatan kucing.

Pelapis tengah Tirek Austin-Cave, perpindahan dari Universiti Miami, beruniform buat kali pertama hari ini. Pemain garisan pertahanan Jalen Thornton, Hammond Russell dan Zeiqui Lawton akan terlepas perlawanan ketiga berturut-turut.

Suku pertama

— Kapten ialah Martin, JT Daniels, Zach Frazier dan Graeson Malashevich. Towson memenangi lambungan dan menangguhkan. WVU akan bermula dengan bola.

— Hubbard bermula pada pukulan kanan. Dua hujung yang ketat untuk bermula.

— Tony Mathis berlari untuk mendapatkan keuntungan 25, 12 dan 6 ela untuk bermula.

— WVU mengambil turun pertama untuk masuk ke zon merah dan pergi dengan tempo. Daniels melontar ke luar ke Bryce Ford-Wheaton. Ia terlalu jauh di luar untuk ditangkap. Tak kisahlah. Daniels kembali ke Ford-Wheaton dan kusyen, dan Ford-Wheaton membuat tangkapan dan mematahkan terjahan untuk mendapatkan 14. Gol pertama dan gol di 2

— SKOR: Bola di cincang kiri, Kaden Prather 1 lawan 1 di sebelah kanan. Daniels melemparkannya ke penerimanya, dan Prather membuat tangkapan. WVU MEndahului 7-0.

— Tiba-tiba kerjaya pertama untuk Prather.

— SKOR: D’Ago Hunter mengembalikan sepak mula sejauh 96 ela untuk mendarat. Satu-satunya ancaman sebenar untuk menghentikannya ialah keselamatan Hershey McLaurin, yang menghembus nafas, dan penyepak Parker Grothaus, yang tidak dapat menjatuhkan Pemburu itu. PERMAINAN TIE, 7-7.


— Hunter melakukan pendaratan kembali sepak mula terakhir Towson pada 2019. Kali terakhir WVU membenarkannya adalah kepada Derius Davis TCU musim lalu.

— Menarik. WVU berjalan pada ketiga-dan-1 di 47 dan CJ Donaldson tidak mendapatnya. Pada keempat dan 1, WVU berlari dengan pelajar baru sekali lagi dan menggerakkan kayu.

— Mathis ditangani kerana kekalahan besar, dan WVU akan mendapat tempat ketiga dan 16 (atau lebih), tetapi penalti topeng muka ke atas Damir Faison memindahkan bola ke 33 Towson. Itulah kali ke-10 lawan memberikan WVU a penalti musim ini, jumlah kedua tertinggi di negara ini.

— Selepas hantaran kepada Prather untuk tewas pertama, Daniels dipecat kerana kehilangan 6. Towson menolak penalti ke atas Frazier. Mathis kemudian mendapat 4 ela. Pada peringkat ketiga, Towson memainkan zon yang sangat pemaaf, dan Daniels memukul Prather untuk memperoleh 21.

— SKOR: Mathis mengambil markah pertamanya musim ini — yang kedua dalam kariernya dan yang pertama sejak 2020 — dalam larian 3 ela. WVU mendahului 14-7.

— Pertahanan WVU mengambil alih padang dengan Martin di bahagian pertahanan, Dixon di lembing dan McLaurin menggantikan Burks dengan selamat bebas.

— Tiga-dan-keluar untuk Pendaki Gunung.

— SKOR: Barisan tepi WVU sedang bermati-matian untuk memetik bola dan melambai kepada Reese Smith untuk bergerak dari kanan ke kiri. Donaldson mengambil handoff, memecahkan tackle dan mendapat blok nakal daripada Kaden Prather, yang berlari sepanjang jalan melintasi padang untuk memadam bersih dua pemain pertahanan, untuk touchdown sejauh 82 ela. WVU mendahului 21-7.


— Satu lagi tiga dan keluar untuk pertahanan.

— Ini jelas siri Justin Johnson?

— Keempat-dan-9 pada 32 dan WVU akan membiarkan suku itu habis sebelum memberi tip mengenai punting atau mengejarnya.

Suku kedua

— 21 mata pada suku pertama sepadan dengan jumlah kedua tertinggi satu daripada pasukan Neal Brown yang telah menjaringkan dalam suku di WVU. Pasukan tahun lalu menjaringkan 21 pada suku pertama dan ketiga menentang LIU dan pasukan 2020 memperoleh 21 pada suku kedua menentang Kansas State. Pada pembukaan musim itu, WVU menjaringkan 28 pada suku kedua menentang Kentucky Timur.

— WVU melakukannya, dan Daniels memukul Ford-Wheaton secara ringkas sejauh 13 ela dan turun pertama.

— Selepas menukar pada ketiga-dan-7 dengan laluan dalam, Ford-Wheaton mengatasi penjuru Towson dalam 1-lawan-1 di sepanjang garisan belakang untuk apa yang pada mulanya menguasai skor 3 ela. Hasil tangkapan disemak dan terbalik.

— SKOR: Pada gol ketiga dan gol pada 3, Donaldson merempuh garisan untuk mendapatkan satu lagi markah. WVU mendahului 28-7.

— Tiga penguasaan, tiga tiga dan keluar untuk pertahanan. Towson mempunyai sembilan kancing dan tiada kejatuhan pertama. WVU mempunyai 14 penurunan pertama.

— Towson tidak boleh menghalang kesalahan WVU sekarang. Satu-satunya permainan negatif setakat ini ialah karung suku pertama yang WVU goyang sebelum menjaringkan gol.

— SKOR: Mathis masuk lagi, kali ini dari jarak 2 ela. WVU MEMIMPIN 35-7.

— Satu lagi tiga dan keluar dalam apa yang boleh menjadi separuh yang sempurna untuk WVU. Taurus Simmons menekan Tyrrell Pigrome ke dalam poket, dan Jordan Jefferson menerkam untuk mengambil karung.

— Di bawah tengah, aksi main, jauh di bahagian tengah kepada Sam James untuk keuntungan 51 ela. Gol pertama dan gol ke-9.

— SKOR: Hantaran yang tidak lengkap membuat larian Donaldson tanpa sebarang keuntungan, dan Casey Legg mencapai gol padang 26 ela. WVU MEMIMPIN 38-7.

— Dengan baki 2:15 pada separuh masa, Towson mengalami kekalahan pertama pada penyiapan berturut-turut. Pigrome adalah 2-untuk-5 sebelum itu.

— Kejatuhan kedua pertama untuk Towson, tetapi pada ketiga-dan-10, Dante Stills bekerja untuk kehilangan karung dan 4 ela. Dengan TFL seterusnya, dia akan mengikat rekod sekolah Grant Wiley sebanyak 47.5.

— Pada keempat-dan-14, Towson pergi jauh dan terlepas. Jumlah dagangan berkurangan di Towson 49.

— Garrett Greene mengambil alih dengan 1:11 untuk memasuki separuh masa.

— Cabutan suku suku dari senapang patah pada ketiga-dan-4 adalah keuntungan 39 ela. Gol pertama dan gol ke-4.

— WVU memanggil tamat masa dengan 9 saat lagi dan menghadapi gol keempat dan gol.

— WVU memanggil tamat masa kedua dengan baki 9 saat dan menghadapi gol keempat dan gol.

— SKOR: Donaldson masuk buat kali ketiga. WVU MEMIMPIN 45-7.

— Itu separuh.


suku ketiga

— Towson mendapatkan bola untuk memulakan separuh masa kedua, dan tidakkah anda tahu, ia adalah perlawanan tiga dan keluar.

— Greene kekal dalam permainan, dan pada tempat keempat dan 1 pada 26, WVU kekal di atas padang dan membiarkan Tony Mathis mengangkat penumbuk.

— Garisan serangan mempunyai Brandon Yates pada tekel kiri, Tomas Rimac di penjaga kiri, Nester di tengah, Dylan Ray di penjaga kanan dan Hubbard di tekel kanan.

— Greene mempunyai Cortez Braham yang terbuka lebar di sebelah kiri, tetapi bola terlalu panjang dan Braham tidak dapat melakukan tangkapan akrobatik.

— Pendaratan kerjaya pertama Greene perlu menunggu …

— SKOR: Greene melangkah ke zon akhir dari jarak 11 ela, pendaratan terburu-buru kelima dalam kerjayanya. Kelewatan kedua penalti permainan pada penguasaan ini menarik Grothaus ke belakang 5 ela, dan dia terlepas mata tambahan. WVU MEMIMPIN 51-7.

— Towson akhirnya menggerakkan bola, walaupun menentang unit pasukan kedua untuk Mountaineers. Tetapi penguasaan bola telah melepasi bahagian tengah.

— PEROLEHAN: Quarterback baharu Scott Smith berlari di bahagian tengah. Alston menanggalkan bola dan Caden Biser pulih pada pukulan 32. Sentuhan untuk Smith. Dia 0-untuk-4 sebelum pusing ganti.

— Will Crowder ialah quarterback baharu untuk Mountaineers.

Suku keempat

— Suku ini bermula dengan WVU menghadapi tempat keempat dan 1 pada 37. Jaylen Anderson membuat penampilan sulungnya dan mengambil yang pertama turun.

— Orang ramai sedang mengambil tindakan. Menjalankan drama membaca. Keluar dari guni dan mendapat yardage. Membuang tajam keluar dari palsu. Ini bukan tugas serahan standard.

— Hubungan baik antara Crowder dan Smith, dan permainan 30 ela menjadikannya gol pertama di dalam 1.


— SKOR: Anderson disumbat dan penalti permulaan palsu menarik balik serangan, tetapi Crowder berhubung dengan Jeremiah Aaron untuk hantaran sentuh 5 ela. Grothaus membuat PAT. WVU MEMIMPIN 58-7.

— Crowder adalah 6-untuk-6 untuk 57 ela. Nicco Marchiol membuat debutnya.

— Jarel Williams membuat penampilan sulung, dan pelajar baru melepaskan hantaran pertama untuk menghampirinya.

— SKOR: Preston Fox, yang baru sahaja teruja dengan pukulan tendang 27 ela dan berjaya menangkap hantaran pertama Marchiols dalam kerjaya, menjadi sasaran di bahagian belakang zon akhir untuk hantaran mata 26 ela daripada Marchiol. WVU MEMIMPIN 65-7.


— Itu bungkus. WVU bermain di atas jalan pada hari Khamis menentang Virginia Tech, yang memenangi perlawanannya menentang musuh FCS pada hari Sabtu. Hokies menewaskan Wofford 27-7.We want to give thanks to the writer of this short article for this awesome content

Kemas kini langsung: WVU lwn. Towson – WVU 65, Towson 7 (F)


Check out our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/