Keputusan bimbingan Steelers ditahan: Sumber

PITTSBURGH — Sudah lebih sedikit daripada seminggu sejak Steelers telah disingkirkan daripada playoff, namun tiada berita mengenai masa depan kakitangan kejurulatihan pasukan, termasuk penyelaras serangan Matt Canada, telah muncul dari Kompleks Sukan Rooney UPMC.

Ternyata ada sebab untuk kelewatan.

Keputusan mengenai kakitangan telah ditangguhkan, menurut dua ahli organisasi yang tidak diberi kuasa untuk bercakap secara terbuka, kerana ketua jurulatih Mike Tomlin telah menguruskan hal peribadi. Mesyuarat keluar pemain, yang dijangka bermula minggu ini, akan dijalankan secara maya bagi mereka yang meninggalkan bandar sejak akhir musim, kata seorang.

Dari segi sejarah, Tomlin akan mengadakan mesyuarat keluar dengan semua pemain tidak lama selepas musim berakhir dan kemudian membuat sebarang pertukaran kakitangan tidak lama selepas itu. Tomlin membayangkan semasa sidang akhbar terakhirnya minggu lalu bahawa dia akan meluangkan masanya menilai pasukannya selepas Steelers menamatkan dengan tujuh kemenangan dalam sembilan perlawanan terakhir mereka dan hampir terlepas playoff.

PERGI LEBIH DALAM

Kesalahan Steelers menunjukkan pertumbuhan, tetapi adakah ia cukup untuk menyelamatkan pekerjaan Matt Canada?

Kanada telah berada di kemudahan Steelers pada minggu lepas dan minggu ini, menurut pekerja pasukan yang lain. Penilaian kakitangan kejurulatihan boleh bermula lebih awal daripada kemudian.

Jarang sekali kakitangan kejurulatihan Tomlin kekal utuh dari tahun ke tahun. Kali terakhir ia berlaku adalah selepas musim 2016. Tomlin memegang kakitangan asalnya untuk tiga tahun pertama kerjayanya tetapi sejak itu mempunyai 27 pembantu jurulatih sama ada dipecat, bersara atau tidak diperbaharui kontrak mereka.

Dengan kakitangan yang kecil dan ketua jurulatih yang sama selama 16 musim, itu merupakan pusing ganti yang agak tinggi dari tahun ke tahun.

Kanada boleh menjadi yang seterusnya untuk menyertai senarai itu.

Penyelaras yang banyak difitnah itu masih di bawah kontrak untuk satu musim lagi dan Steelers biasanya menolak untuk memecat jurulatih. Bercakap minggu lalu, Tomlin memuji Kanada kerana membuat penambahbaikan tetapi gagal mengalu-alukannya kembali.

“Saya fikir dia menjadi lebih baik seperti pasukan kami menjadi lebih baik,” kata Tomlin. “Saya tidak akan membuat spekulasi mengenai dia atau sesiapa kerana saya berdiri di sini hari ini. … Saya tiada di sana. Kami mempunyai beberapa kerja yang perlu dilakukan, tetapi sebahagian besarnya saya fikir dia menjadi lebih baik dalam cara kami menjadi lebih baik, jadi ia menggalakkan.”

Penilaian Kanada adalah satu yang sukar untuk Tomlin.

Pelanggaran bergelut dengan quarterback rookie Kenny Pickett untuk separuh pertama musim tetapi kelihatan lebih baik pada separuh masa kedua. Sentiasa ada ketakutan untuk mengembalikan Pickett dengan menukar sistem, atau jika Kanada kembali dan kesalahan itu kekal konservatif seperti yang berlaku tahun lalu.

Dalam 13 daripada 17 perlawanan, Steelers memperoleh lebih daripada 300 ela, tetapi mereka menjaringkan 30 mata hanya sekali dan sekurang-kurangnya 20 mata hanya lapan kali. Dalam 34 perlawanan di bawah Kanada, Steelers telah menjaringkan 30 mata atau lebih hanya dua kali.

Tidak diketahui bila Tomlin akan memulakan penilaian kakitangan kejurulatihannya, tetapi ada masa.

Lima jawatan ketua jurulatih dan enam jawatan penyelaras yang menyerang pasukan yang tidak memerlukan ketua jurulatih baharu kekal terbuka di seluruh liga, yang boleh mengehadkan calon untuk dipilih jika Tomlin memutuskan untuk menggantikan Kanada. Menurut laporan, Kliff Kingsbury tidak berminat untuk melatih tahun ini, dan Jim Caldwell hanya mencari peluang kejurulatihan kepala.

Nama-nama seperti Frank Reich, Nathaniel Hackett, Joe Brady, Mark Whipple, Brian Johnson dan Byron Leftwich (jika dia dipecat di Tampa Bay) telah diapungkan di sana untuk Steelers. Calon dalaman untuk menggantikan Kanada jika organisasi memutuskan untuk membuat langkah termasuk jurulatih larian Eddie Faulkner dan jurulatih quarterback Mike Sullivan.

Bacaan yang diperlukan

(Foto: Tommy Gilligan / USA Today)We would love to thank the author of this post for this incredible content

Keputusan bimbingan Steelers ditahan: Sumber


Check out our social media profiles , as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/