Keputusan UFC 274, kemas kini main demi main strim langsung | Oliveira lwn Gaethje

UFC 274 siaran langsung: Keputusan lengkap dan kemas kini main demi main mula mengalir DI SINI untuk acara bayar setiap tontonan (PPV) yang diterajui “Oliveira vs. Gaethje” MALAM INI (Sab., 7 Mei 2022) dari dalam Pusat Jejak di Phoenix, Ariz., seorang pendahulu kejuaraan yang menampilkan bekas raja kelas ringan, Charles Oliveira, yang ingin kekal dalam pemburuan kejuaraan bahagian bertentangan dengan veteran “Highlight” Justin Gaethje. Sebelum pertarungan lima pusingan itu, juara bertahan strawweight, Rose Namajunas, berusaha untuk membalas dendam kekalahannya pada 2014 kepada bekas pemegang gelaran 115 paun Carla Esparza. Di samping itu, bekas juara MMA Bellator, Michael Chandler, meneruskan usahanya untuk gelaran UFC apabila dia bertarung dengan bekas juara lightweight sementara, Tony Ferguson. Pemain slugger veteran Mauricio Rua, Ovince Saint Preux, Donald Cerrone dan Joe Lauzon juga akan menyaksikan aksi hujung minggu ini dalam “The Copper State.”


LIVE! Tonton UFC 274 PPV Di ESPN+ Di Sini!

KEJOHANAN DOUBLE DIP! Ultimate Fighting Championship (UFC) kembali ke Phoenix, Ariz., pada Sab., 7 Mei 2022, dengan kemenangan berganda kejuaraan blockbuster. Tajuk utama acara bayar setiap tontonan (PPV) akan menjadi juara Lightweight, Charles Oliveira, berusaha mempertahankan gelarannya menentang pencabar ranking No. 1, Justin Gaethje. Dalam acara utama bersama UFC 274, juara Strawweight wanita, Rose Namajunas, ingin membalas dendam kekalahannya terhadap pemain pilihan No. 2, Carla Esparza. Dan pesaing Lightweight kedudukan teratas bertembung apabila Michael Chandler (No. 5) mengunci tanduk dengan Tony Ferguson (No. 7) dalam pertembungan mesra peminat seberat 155 paun sejak sekian lama.

Jangan terlepas satu saat pun aksi menumbuk muka EPIC!

MMAmania.com akan menyampaikan liputan LANGSUNG pusingan demi pusingan, pukulan demi pukulan bagi keseluruhan kad pertarungan UFC 274 di bawah, bermula dengan ESPN+ Perlawanan “Prelims” pada 5:30 petang ET, diikuti dengan baki bawah kad yang tinggal di ESPN/ESPN+ pada 8 malam ET, sebelum masa mula kad utama PPV pada 10 malam ET pada ESPN+.

Perlu diingat bahawa kami juga akan menjadi tempat untuk berita terkini, ringkasan dan analisis selepas pertarungan berikutan “Oliveira lwn. Gaethje.” Tanpa berlengah lagi, lihat di bawah untuk keputusan UFC 274 terkini. (Nota: Ini akan pergi dari bawah ke atas; oleh itu, tatal ke bawah untuk tindakan pusingan demi pusingan terperinci terkini.)

UFC 274 KEPUTUSAN CEPAT:

Charles Oliveira lwn Justin Gaethje
Rose Namajunas lwn Carla Esparza
Michael Chandler lwn Tony Ferguson
Mauricio Rua lwn Ovince Saint Preux
Donald Cerrone lwn. Joe Lauzon — DIBATALKAN (butiran di sini)
Randy Brown lwn Khaos Williams
Francisco Trinaldo lwn Danny Roberts
Macy Chiasson lwn Norma Dumont
Brandon Royval lwn Matt Schnell
Blagoy Ivanov lwn Marcos Rogerio de Lima
Andre Fialho lwn Cameron VanCamp
Tracy Cortez lwn Melissa Gatto
Kleydson Rodrigues lwn CJ Vergara — Vergara def. Rodrigues dengan keputusan berpecah (29-28, 28-29, 29-28)
Ariane Carnelossi lwn. Loopy Godinez — Godinez bertahan. Carnelossi dengan keputusan sebulat suara (30-27, 30-26 x2)
Perjalanan Newson lwn. Fernie Garcia — Newson bertahan. Garcia dengan keputusan sebulat suara (30-27 x2, 29-28)

UFC 274 PLAY-BY-PLAY LANGSUNG:

155 lbs.: Charles Oliveira lwn Justin Gaethje untuk gelaran lightweight yang kosong

Pusingan 1:

Pusingan 2:

Pusingan 3:

Pusingan 4:

Pusingan 5:

Keputusan akhir:


115 lbs.: UFC Strawweight Juara Rose Namajunas lwn Carla Esparza

Pusingan 1:

Pusingan 2:

Pusingan 3:

Pusingan 4:

Pusingan 5:

Keputusan akhir:


155 lbs.: Michael Chandler lwn Tony Ferguson

Pusingan 1:

Pusingan 2:

Pusingan 3:

Keputusan akhir:


205 lbs.: Mauricio Rua lwn Ovince Saint Preux

Pusingan 1:

Pusingan 2:

Pusingan 3:

Keputusan akhir:


170 lbs.: Randy Brown lwn Khaos Williams

Pusingan 1:

Pusingan 2:

Pusingan 3:

Keputusan akhir:


170 lbs.: Francisco Trinaldo lwn Danny Roberts

Pusingan 1:

Pusingan 2:

Pusingan 3:

Keputusan akhir:


145 lbs.: Macy Chiasson lwn Norma Dumont

Pusingan 1:

Pusingan 2:

Pusingan 3:

Keputusan akhir:


125 lbs.: Brandon Royval lwn Matt Schnell

Pusingan 1:

Pusingan 2:

Pusingan 3:

Keputusan akhir:


265 lbs.: Blagoy Ivanov lwn Marcos Rogerio de Lima

Pusingan 1:

Pusingan 2:

Pusingan 3:

Keputusan akhir:


170 lbs.: Andre Fialho lwn Cameron VanCamp

Pusingan 1:

Pusingan 2:

Pusingan 3:

Keputusan akhir:


125 lbs.: Tracy Cortez lwn Melissa Gatto

Pusingan 1:

Pusingan 2:

Pusingan 3:

Keputusan akhir:


125 lbs.: Kleydson Rodrigues lwn CJ Vergara

Pusingan 1: Vergara mara ke hadapan, mendaratkan sepakan rendah dan mengelak lutut terbang. Lebih banyak sepakan rendah. Rodrigues menjawab dalam bentuk yang serupa. Overhand keras betul oleh Rodrigues. Kedua-dua mendarat meninggalkan cangkuk seminit. Rodrigues merobek kaunter ke badan dan membawanya turun dari kunci badan. Vergara berlari ke pagar dan berdiri, Rodrigues masih melekat. Dua minit masuk. Rodrigues berlutut, Vergara menumbuk. Mereka berpisah. Badan Rodrigues dan sepakan rendah, terus kiri Vergara sebagai tindak balas. Snap kick mendarat untuk Rodrigues. Vergara terus mara dengan baki dua minit lagi.

Rodrigues teep dan tendangan rendah. Vergara tangan kiri. Dia menafikan alih keluar, makan kombo. Satu lagi hak dan jelingan oleh Rodrigues. Gabungan panjang, sepakan rendah. Mereka berdagang kiri dengan satu minit lagi. Sama-sama hentam badan. Sepakan rendah yang baik oleh Rodrigues. Body kick dan check hook. Kaunter berat 2-3 yang Vergara serap. Tendangan badan di belakang tumbukan Superman yang terlepas. Sepak badan Vergara. Jab di tingkat atas. 10-9 Rodrigues.

Pusingan 2: Tendangan keras badan daripada Vergara, yang membalas pukulan keluar ke gunung. Mereka berebut dan dia duduk di atas dengan berjaga-jaga. Satu minit masuk. Menggiling pada pagar. Tidak banyak pukulan setakat ini. Terdapat beberapa siku yang bagus. Dua minit masuk. Masih melempar siku sporadis. Dua minit lagi.

Rodrigues pada dasarnya tidak menawarkan apa-apa dari belakangnya. Vergara meneruskan kerja dari pengawal. Bergerak licin untuk melekap dan dia mengambil bahagian belakang. Perebutan hebat oleh Rodrigues untuk mendarat di atas dalam kawalan. Baik siku sebelum mereka kembali ke kaki. Putar penumbuk mendarat untuknya, berputar siku tidak. Baik Vergara tangan kiri. 10-9 Vergara.

Pusingan 3: Sepakan rendah dari Vergara, sepakan cepat daripada Rodrigues. Putaran liar dari Rodrigues. Vergara mencuba lompat lutut dan tendangan kepala. Tendangan badan Rodrigues dan satu ocunter tepat satu minit masuk. Lebih banyak tendangan badan. Tendangan rendah Vergara. Pukulan berat membelah pengawal. Percubaan lutut terbang memaksa Rodrigues jatuh ke belakang dan Rodrigues beralih dari palang lutut ke pemotong betis. Kawalan BELAKANG, terus masuk dua minit. Vergara berebut bebas ke kawalan sisi, tetapi dihalau ke dalam kawalan dengan baki dua minit.

Kedua-duanya bertepuk tangan antara satu sama lain. Vergara berdiri, melepaskan kunci pinggang belakang. Perebutan yang bagus dan mereka berdagang pada waktu rehat. Satu minit lagi. Kaunter besar oleh Rodrigues. Overhand kanan untuk percubaan alih keluar. cangkuk cek keras dan sepakan badan. Kaki dua ke kunci badan. 10-9 Rodrigues.

Keputusan akhir: Vergara def. Rodrigues dengan keputusan berpecah


115 paun.: Ariane Carnelossi lwn. Loopy Godinez

Pusingan 1: Godinez merembatnya ke atas tikar selepas merangkul awal, kemudian menjatuhkannya apabila dia berdiri. Carnelossi kelihatan untuk berdiri dengan underhook dan Godinez melihat ke belakang seminit masuk. Carnelossi cuba untuk memandu melalui dengan cengkaman pada kaki Godinez tetapi tidak mampu setakat ini. Godinez membuat dia melutut di pagar dua minit masuk. Tembakan pendek. Carnelossi berdiri, tersepit ke bawah. Sandarkan, undur ke bawah dari kunci badan belakang. Dua minit lagi.

Godinez mencari segitiga lengan, pagar menghalang. Dia menjatuhkannya, membuat postur untuk pukulan dan siku. Satu minit lagi. Mendarat dari separuh pengawal. 10-9 Godinez.

Pusingan 2: Carnelossi menolak ke hadapan, makan sepakan badan. Tangan kanan yang keras dari Godinez menyengat Carnelossi dan dia menyusuli dengan kombo berat sebelum menyeretnya turun ke kawalan sisi. Siku keras. Carnelossi menoleh ke lututnya seminit. Lutut ke badan dari Godinez, satu cangkuk masuk, kini satu lagi. Pukulan pendek. Separuh pengawal dua minit masuk. Siku keras. Ingin menyerang lengan jauh. Dua minit lagi.

Lagi pukulan dari Godinez. Buaian ke belakang penyu ke dalam percubaan segitiga lengan. Ia berada di dalam tetapi dia terperangkap dalam keadaan separuh berjaga-jaga. Satu minit lagi. Carnelossi bekerja dengan bebas dan cuba untuk duduk di bawah, tetapi makan siku. Godinez ingin mengambil semula bahagian belakang dari kepala depan. Carnelossi berdiri di hadapan loceng. 10-8 Godinez.

Pusingan 3: Dua kaki segera dari Godinez ke dalam kawalan sisi. Penyu belakang, pukulan pendaratan. Satu minit masuk. Carnelossi berguling untuk palang lutut, dinafikan. Kawalan yang lebih baik oleh Godinez. Carnelossi menumbuk belakangnya, terduduk di pagar. Dia berdiri, menangkap sepakan, dihempas ke atas tikar untuk masalahnya. Dua minit lagi.

Godinez mendarat tumbukan dari gunung rendah. Siku berat dalam separuh pengawal. Imbangan yang kuat. Satu minit lagi. Carnelossi berpaling ke lututnya dan cuba memandu. Tembakan kejam daripada Godinez semasa naik dan satu lagi takedown. 10-8 Godinez.

Keputusan akhir: Godinez def. Carnelossi dengan keputusan sebulat suara


135 lbs.: Journey Newson lwn Fernie Garcia

Pusingan 1: Newson melontarkan sepakan untuk bermula. Tendangan sisi ke muka mendarat untuknya, kemudian sepakan cangkuk. Pertukaran pantas di tengah seminit. Newson cuba berputar lagi. sekali lagi. Periksa mata kail mendarat untuk Garcia menjawab percubaan lutut terbang. Dua minit masuk. Garcia menghayunkan sepasang cangkuk, mendaratkan cangkuk cek, diturunkan. Dia menggunakan pagar untuk berdiri dan memecahkan cengkaman Newson untuk memisahkan. Sepakan rendah Newson, lintang kanan Garcia. Dua minit lagi.

Counter hook mendarat lagi dari Garcia untuk menjawab percubaan 1-2. Sepakan badan Newson, sepakan rendah Garcia. Satu minit lagi. Tanah tiga keping pendek untuk Garcia. Tendangan sisi padu kembali ke arahnya. Cangkuk utama dari Newson, sepakan kepala jatuh pendek, sepakan rendah tidak. Tembakan reaktif dinafikan, Garcia juga tidak dapat menemuinya. 10-9 Garcia

Pusingan 2: Kombo awal dari Newson, makan hak untuk badan sebagai balasan. Tendangan rendah, mendahului kanan. Cangkuk licik dan sepakan rendah. Satu minit masuk. Garcia mendaratkan sepakan rendahnya sendiri dan menjauhi sepakan sisi. Newson mencuba beberapa sepakan hadapan. Teep mendarat, tendangan roda tidak. Kombo bagus oleh Newson dan kaki Garcia goyah seketika dua minit masuk. Tendangan rendah menyambung. Garcia tidak cukup membaling. Tendangan sisi dari Newson, mengelak mata kail kiri sebagai balasan. Dua minit lagi.

Newson pergi rendah-tinggi dengan sepakan. Kaunter berat tepat oleh Garcia, pukulan terbaiknya pada pusingan itu. Lebih banyak sepakan daripada Newson. Satu minit lagi. Newson terus mengatasinya. Tendangan rendah dan badan dari Garcia, jelingan kaku di belakang mereka. Newson dengan sepakan hadapan terbang yang kelihatan mendarat. Satu lagi sepakan sampingan di tingkat bawah. 10-9 Newson.

Pusingan 3: Newson terus menghantar sepakan keluar. Tendangan kaki keras. Pejal berkaki dua, mencari belakang. Satu cangkuk di atas pagar, menjatuhkan tumbukan. Garcia berdiri dan memisahkan seminit. Bau besar pada cangkuk kanan. Garcia mara, bukan melontar. Dua minit masuk. Ada kombinasi. Newson menendang, mengelilingi, mengelak api untuk sebahagian besar. Dua minit lagi.

Newson rendah dan sepakan sisi. Mata kail kiri cepat, makan sepakan kaki. Bagus betul. Sepakan badan Garcia, jelingan Newson. Satu minit lagi. Putar penumbuk belakang dan sepakan sisi. Tendangan rendah keras. Garcia cuba melangkah masuk dan terhuyung-hayang dengan pukulan atas tangan kanan. Newson tetap bersabar. Satu lagi tendangan kaki yang bagus, kemudian tendangan roda bersih yang menyakitkan Garcia lagi. 10-9 Newson.

Keputusan akhir: Newson def. Garcia dengan keputusan sebulat suara


Untuk melihat berita dan nota UFC 274 yang terbaharu dan terhebat: “Oliveira vs. Gaethje” pastikan anda melihat arkib acara komprehensif kami di sini.

We want to say thanks to the writer of this post for this remarkable material

Keputusan UFC 274, kemas kini main demi main strim langsung | Oliveira lwn Gaethje


Discover our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/