Ketua berhimpun untuk menumbangkan Pengecas, merampas kawalan awal AFC Barat

BANDARAYA KANSAS — Ketua Kansas City menewaskan Los Angeles Chargers 27-24 pada malam Khamis sebagai Patrick Mahomes menyempurnakan 24 daripada 35 hantaran sejauh 235 ela dan dua touchdown untuk mengalahkan lawan Justin Herbert.

Ketua berhimpun untuk menumbangkan Pengecas merampas kawalan awal AFC Barat

Ketua-ketua Bandar Kansas

Jaylen Watson Nampaknya hampir tidak difikirkan apabila Chiefs menjadikannya bek penjuru ketiga mereka yang dipilih selepas membawanya pada pusingan ketujuh tahun ini. Watson telah menjadi pemain penting untuk Ketua.

Bermain kerana pemula Trent McDuffie pergi dalam simpanan yang cedera minggu ini, Watson menyampaikan permainan terbesar Chiefs tentang apa yang akhirnya boleh terbukti sebagai kemenangan terbesar mereka musim ini. Watson memintas hantaran daripada quarterback Chargers Justin Herbert pada suku keempat dan mengembalikannya sejauh 99 ela untuk pendaratan ke hadapan. The Chiefs terus menewaskan saingan AFC Barat mereka 27-24.

Apabila Pengecas mengambil bola daripada 3 Ketua, mereka mempunyai kebarangkalian menang sebanyak 73%, menurut penyelidikan ESPN Stats & Information. Kebarangkalian itu berubah kepada 81% untuk Ketua selepas pilihan enam Watson.

Kemenangan besar: The Chiefs (2-0) adalah satu-satunya pasukan AFC West tanpa kalah, memberikan mereka kelebihan awal dalam kedudukan.

Beli/jual pada prestasi pecahan: Penerima lebar Justin Watson menangkap hantaran sentuh 41 ela dan satu bola lain semasa dia melepasi pemain baru Skyy Moore pada carta kedalaman berdasarkan kiraan snap terhadap Pengecas. Watson bekerja dengan baik Patrick Mahomes semasa kem latihan, jadi permainannya tidak mengejutkan. Dia paling berkesan semasa berkhemah di zon merah, di mana dia menggunakan saiznya dengan baik pada 6-kaki-2 dan 215 paun. Watson sepatutnya mendapat masa bermain yang ketara selagi dia penerima lebar keempat, yang jelas dia berada pada malam Khamis.

Aliran yang membimbangkan: Pelanggaran jarak pendek Ketua bergelut. Mereka adalah 1 daripada 5 pada ketiga dan 3 atau kurang. Pergelutan ini menyebabkan jurulatih Andy Reid meminta gol padang pada gol keempat dan gol dari 1 pada suku keempat dengan Chiefs ketinggalan 17-14. — Adam Teicher

Statistik terkurang untuk diketahui: Lapan pemain Chiefs yang berbeza mempunyai sekurang-kurangnya dua tangkapan, terikat paling banyak dalam permainan dalam Patrick Mahomes era (sejak 2018). Ini adalah kali kedua Kansas City melakukannya dalam tempoh itu. Yang pertama juga menentang Chargers, pada Minggu 3 musim lalu di Kansas City.

Permainan seterusnya: di Colts (1:00 petang ET, 25 Sept.)


1663313095 263 Ketua berhimpun untuk menumbangkan Pengecas merampas kawalan awal AFC Barat

Pengecas Los Angeles

Di dalam Stadium Arrowhead yang riuh rendah, di mana perlawanan Minggu 2 menampilkan suasana playoff, Chargers diingatkan bahawa walaupun terdapat pengambilalihan bintang di luar musim, masih ada kerja yang perlu dilakukan untuk mengambil AFC West daripada juara bertahan Chiefs enam kali. The Chiefs menyingkirkan defisit 10 mata untuk bangkit dari ketinggalan dan menewaskan Chargers 27-24 pada malam Khamis.

The Chargers tahu memasuki musim ini bahawa senarai mereka yang dinaik taraf, yang kini menampilkan All-Pro edge rusher Khalil Mack dan sudut belakang Pro Bowl JC Jacksonakan diuji lebih awal, bermain perlawanan divisyen berturut-turut menentang Las Vegas Raiders and Chiefs dalam tempoh lima hari.

Mereka pergi 1-1, dan kini mempunyai ukuran awal tentang apa yang perlu diperbaiki untuk memenangi gelaran divisyen, atau sekurang-kurangnya, keluar dari AFC Barat yang menakutkan.

Permainan penting: Dengan baki 10:43, skor terikat 17-17 dan Pengecas memandu ke garisan 3 ela Chiefs, quarterback Justin Herbert melepaskan hantaran bertujuan untuk hujung yang ketat Gerald Everett yang telah diambil oleh penjuru belakang rookie Jaylen Watson. Watson kembali memintas 99 ela untuk touchdown untuk memberikan Ketua pendahuluan pertama mereka dalam permainan, 24-17. Pada permainan sebelumnya, Everett memperoleh 26 ela pada tangkapan dan lari untuk membuat gol pertama dan gol. Tetapi pilihan enam menggambarkan kesakitan yang semakin meningkat antara Herbert dan Everett sepanjang kem latihan. The Bolts menandatangani Everett di luar musim untuk perjanjian dua tahun, $12 juta.

Trend yang menjanjikan: Penerima Mike Williams‘ produktiviti. Mendapat persembahan tenang Minggu 1 (dua tangkapan untuk 10 ela), dan dengan Keenan Allen tidak aktif kerana kecederaan hamstring, Williams meningkat dengan cara yang besar. Pada separuh masa pertama, Williams menangkap hantaran sejauh 39 ela untuk membuat gol pendaratan yang memberikan Pengecas mendahului 10-0. Selepas separuh masa, Williams membuat permainan seperti sarkas untuk touchdown, sambil dia terjun dan terhuyung-hayang dalam rebutan sebelah tangan untuk mata 15 ela untuk meletakkan Pengecas 17-7. Penerimaan touchdown mempunyai kebarangkalian penyiapan hanya 31%, menurut NFL Next Gen Stats, dan ia merupakan tangkapan touchdown kedua dengan satu tangan dalam kerjaya enam tahun Williams. Williams menamatkan dengan lapan tangkapan sejauh 113 ela dan satu touchdown.

Statistik yang menarik perhatian: Orang baru Zander Horvath menangkap hantaran sentuh 1 ela pada suku kedua untuk meletakkan Bolts mendahului 10-0. Pilihan pusingan ketujuh dari Purdue, Horvath juga mendapat sambutan mendarat 1 ela dalam kemenangan 24-19 Minggu 1 ke atas Raiders. Horvath menjadi pilihan pusingan ketujuh pertama yang menangkap hantaran sentuh dalam setiap dua perlawanan kerjaya pertamanya sejak Chansi Stuckey untuk Jets pada tahun 2008. Stuckey memperoleh hantaran sentuh dalam tiga perlawanan berturut-turut untuk memulakan kerjayanya. — Lindsey Thiry

Statistik terkurang untuk diketahui: Justin HerbertPilihan enam adalah yang jarang berlaku. Ia adalah satu-satunya pilihan enam abad ini yang berada di zon merah pada suku keempat permainan seri.

Permainan seterusnya: lwn Jaguars (4:05 petang ET, 25 Sept.)

We would love to give thanks to the author of this short article for this awesome web content

Ketua berhimpun untuk menumbangkan Pengecas, merampas kawalan awal AFC Barat


Our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/