Komander Washington Carson Wentz akhirnya menyedari kesilapan masa lalunya

Memikirkan kembali Wentz dia datang.

Memikirkan kembali Wentz dia datang.
Imej: Imej Getty

Kelakar kadang-kadang bagaimana orang tidak menyedari kesilapan dalam cara mereka sehingga sudah terlambat. Washington Commanders quarterback Carson Wentz akhirnya mengakui bahawa dia boleh melakukan yang lebih baik semasa berada di Philadelphia. Ia bukan semata-mata tentang apa yang dia lakukan di padang tetapi lebih kepada dia sebagai rakan sepasukan dan orang di bilik persalinan.

“Selalu ada perkara yang saya lihat kembali dan [think], kawan, saya mungkin lebih baik di sini. Saya boleh menjadi lebih baik sebagai seorang, sebagai rakan sepasukan. [There are] banyak perkara yang anda ambil mudah,” katanya. “Jadi saya rasa saya pasti bersyukur kepada Tuhan atas pengalaman yang saya alami walaupun kadang-kadang ia gelap atau kadang-kadang ia tidak seperti yang saya bayangkan. Tetapi saya fikir ia membolehkan saya berkembang sebagai seorang manusia, dan saya bersyukur untuk itu.”

Wentz menyertai pasukan ketiganya dalam tiga tahun di luar musim apabila dia ditukarkan dari Indianapolis ke Washington untuk beberapa pilihan draf. QB berusia 29 tahun itu gagal pada dua perhentian NFL pertamanya sebahagian besarnya atas sebab yang sama. Dan jangan lupa Wentz adalah sebahagian daripada pasukan Eagles yang memenangi Super Bowl pertama mereka pada tahun 2017 — walaupun dia cedera dan tidak bermain di postseason — jadi, perlawanan pertamanya menentang mereka Ahad ini akan emosi.

Tetapi kelemahan Wentz telah membayangi mana-mana tahap kejayaan yang dicapainya. Kekurangan kemahiran kepimpinan dan apa yang disifatkan sebagai personaliti yang kasar adalah perkara yang menyebabkan Wentz berada di blok perdagangan di luar musim berturut-turut. Dengan Eagles, ia telah lama datang apabila dia akhirnya diuruskan selepas kempen 2020. Beberapa isu yang sama timbul semula semasa beliau bersama Colts.

Pemilik Colts Jim Irsay telah cukup selepas satu musim dan tidak sabar untuk menghantar Wentz pergi. Pada pandangan ramai, Carson berada pada peluang terakhirnya untuk membuktikan dia boleh memimpin francais di Washington. Nampaknya dia akhirnya bersedia untuk mengenali kesalahan yang dia lakukan pada masa lalu dan mengakuinya.

Dalam Philly dan Indy, Wentz bukanlah pemain yang buruk. Wentz adalah baik dan mempunyai saat-saat di mana dia kelihatan hebat. Tetapi dia tidak cukup baik, dan pasukannya tidak begitu berjaya sehingga sikap buruknya akan diabaikan. Jika anda akan menjadi bodoh, anda perlu menang. Saya tidak memaafkan tingkah laku itu, tetapi kita tahu cara sukan pro berfungsi. Wentz tidak pernah sehebat itu dan telah menghina terlalu ramai orang yang salah dengan sikapnya.

Setakat ini, Komander 1-1 dengan Wentz dan purata 27.5 mata setiap perlawanan. Melalui dua perlawanan, Wentz menduduki tempat kedua dalam liga dalam hantaran ela dan ela setiap perlawanan. Dia akan menghadapi ujian terbesarnya sebagai Komander pada Minggu 3 menentang bekas pasukannya, Philadelphia. Jadi, sebarang keretakan pada perisai Wentz boleh mula kelihatan (sekali lagi) menghadapi pasukan yang merangkanya pada 2016.

Mudah-mudahan, Wentz ikhlas dalam pertumbuhan yang nampaknya telah dilaluinya sejak beberapa tahun lalu. Ini berkemungkinan pendirian terakhir untuk Wentz sebagai permulaan jika ia tidak berjaya di ibu negara. Dia akan mendapat tempat dalam liga, tetapi ia mungkin akan menjadi sandaran jika dia tergelincir dengan Komander.

We would like to give thanks to the author of this short article for this incredible material

Komander Washington Carson Wentz akhirnya menyedari kesilapan masa lalunya


You can find our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/