Komen ‘mengambil resit’ Robert Saleh ‘memotivasikan s–t keluar dari’ Jets

Ketua jurulatih gergasi tahun pertama Brian Daboll menang ke atas bilik persalinannya dan kumpulan peminat yang kecewa pada hari Ahad apabila dia dengan berani pergi untuk penukaran dua mata pada saat akhirmerampas jugular Titans dan kemenangan untuk pasukan baharunya.

Walaupun penukaran itu gagal, Daboll – mungkin tanpa disedari – menghasilkan detik yang kuat dan menggembirakan di dalam bilik persalinannya.

Hanya masa yang akan menentukan, tetapi kemungkinan ketua jurulatih Jets Robert Saleh menghasilkan detik yang menggembirakan beliau sendiri pada hari Isnin apabila beliau bersemangat menyokong pemainnya sehari selepas mereka 24-9 kekalahan pembuka musim kepada Ravensberkata, dia “mengambil resit” daripada pengkritik pasukan yang percaya ini adalah Jet lama yang digeruni.

Pemain Saleh mendengar dan mereka menyukai setiap ayat.

Dalam mesyuarat pasukan pagi Rabu, hari pertama para pemain dan jurulatih berkumpul bersama sejak keghairahan umum Saleh bermain, jurulatih Jets itu menyampaikan komennya “mengambil resit”, beberapa pemain memberitahu The Post.

Ia akan menjadi satu kenyataan yang meremehkan untuk mengatakan bahawa kata-kata Saleh dan di mana ia datang (hati) telah diterima dengan baik oleh pemainnya.

“Ia memotivasikan kami,” kata keselamatan Jets Will Parks kepada The Post selepas latihan Rabu. “Saya rasa ia perlu. Bangunlah kawan-kawan. Sama ada anda akan membuat persembahan atau tidak.”

Komen Robert Saleh selepas kehilangan Minggu 1 Gang Green mengatakan dia "mengambil resit" mengenai pengkritik yang mengatakan ini adalah Jets lama yang sama yang memotivasikan pemain termasuk Michael Carter (kanan atas) dan Sheldon Rankins.
Komen Robert Saleh selepas kekalahan Gang Green Minggu 1 mengatakan dia “mengambil resit” mengenai pengkritik yang mengatakan ini adalah Jets lama yang sama yang memotivasikan pemain termasuk Michael Carter (kanan atas) dan Sheldon Rankins.
Imej Getty; NY Post: Charles Wenzelberg; Bill Kostroun

Parks berkata dia tidak menyedari komen Saleh sehingga ketua jurulatih itu membincangkannya dalam mesyuarat pasukan Rabu.

“Kami semua di sana ketawa dan berkata kami akan mengatakan perkara yang sama,” kata Parks. “Bagi jurulatih bercakap tentang mengambil resit itu, ia seperti seorang pemain. Saya juga mengambil resit. Ia betul-betul tepat. Semua orang faham betul-betul apa yang dia maksudkan. Kami mahukan penghormatan. Jelas sekali, kami tahu kami perlu menang untuk mendapatkannya. Tetapi kami adalah kumpulan yang akan menyelesaikannya, itu akan mengubah keseluruhan organisasi.”

Berlari kembali Michael Carter, yang menjadi degupan jantung bilik persalinan, memberitahu The Post bahawa komen Saleh “bermakna banyak datang daripada ketua lelaki, ia benar-benar berlaku. Dari perspektif pemain, kami mahu melakukan segala yang kami mampu untuk mendapatkannya seperti dia membelakangi kami.”

Sentimen itu adalah tema biasa di kalangan pemain.

Tackle pertahanan Sheldon Rankins, yang datang ke Jets dari organisasi yang berjaya di New Orleans dan tahu rupa kemenangan yang sepatutnya, menyukai apa yang dia dengar daripada Saleh dan berkata ia sepatutnya mendorong pemain untuk menyokongnya seperti dia menyokong pemainnya.

“Dia melindungi kita,” kata Rankins. “Apabila anda mempunyai seorang pemimpin lelaki seperti dia di mana anda benar-benar dapat melihat dia mengambil berat — bukan sahaja tentang kemenangan tetapi tentang lelaki di bilik persalinan ini sama seperti dia — ia membuatkan anda mahu berusaha lebih banyak untuknya, tambahan itu. langkah.

“Ia sentiasa bermula di bahagian atas, jadi apabila ketua anda mempunyai semangat seperti itu dan jenis keazaman dan semangat itu, ia pasti akan menular ke seluruh pasukan.”

Saleh bergurau bahawa wartawan “memerangkap saya dalam detik ghairah mempertahankan bilik persalinan” pada hari Isnin.

Kemudian dia menggandakan pada hari Rabu.

“Ini bukan Jet lama yang sama, tetapi sehingga kami menang, sehingga kami membuktikannya — yang terletak pada kami sebagai jurulatih dan pada kami sebagai pemain — pukulan akan terus datang,” katanya.

“Lihat, semua orang kepada seorang lelaki memahami reputasi yang dimiliki Jets,” kata Rankins. “Tempat ini telah hilang seketika. Sebaik sahaja kami berjaya dan sebaik sahaja kami mendapat beberapa kemenangan di bawah tali pinggang kami, ia akan melegakan beberapa fikiran dan fikiran. Kami akan membalikkan perkara ini. Saya amat yakin bahawa kita boleh melakukan ini.

“Saya berasal dari sebuah tempat, New Orleans, di mana sejak saya masuk, ada bakat di mana-mana. Saya telah melihat apa yang boleh dilakukan oleh pengumpulan bakat yang digabungkan dengan bimbingan yang hebat dan seorang pemimpin yang hebat, dan saya melihatnya di sini. Kami telah melihat sekilas tentangnya. Kami sedang dalam perjalanan untuk melakukannya. Saya tahu semua orang tidak sabar.”

Ketidaksabaran difahami di pihak peminat Jets yang tidak berjemur dalam larian playoff dalam 11 tahun yang panjang.

Saleh memahami itu dan pada hari Rabu melakukan apa yang dia boleh untuk mengeluarkan tambahan kepada komen yang dibuatnya pada hari Isnin.

“Ia tidak bermakna saya tidak menghargai semangat dan sejarah organisasi ini dari segi apa yang berlaku, terutamanya sejak 11 tahun lalu,” kata Saleh. “Semua orang dalam organisasi ini mengakui dan menghormati masa lalu. Tetapi kumpulan ini bertanggungjawab untuk masa depan. Dan sementara kami merasakan masa lalu organisasi, kami tahu bahawa tugas kami untuk menyembuhkan luka itu juga.”

Di sana, sudah tentu, banyak penyembuhan yang perlu dilakukan. Mungkin kata-kata ghairah dari Saleh itu mempercepatkan proses penyembuhan itu.

We would like to say thanks to the writer of this write-up for this awesome content

Komen ‘mengambil resit’ Robert Saleh ‘memotivasikan s–t keluar dari’ Jets


Visit our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/