Kucing mengejar Vanecek dari sangkarnya dalam kemenangan Permainan Kedua: Panthers menewaskan Capitals 5-1

Washington Capitals mendominasi Florida Panthers dalam Permainan Pertama dan meraih kemenangan 4-2 yang sepatutnya. Bolehkah mereka meletakkan semua tekanan di dunia kepada Kucing dan mengambil dua daripada mereka di Sunrise?

Aaron Ekblad mendapat lantunan bertuah untuk membuka jaringan pada lewat pertama. Jonathan Huberdeau meletakkan satu tepat di atas pinggan untuk Sasha Barkov menjadikannya dua. Nicklas Backstrom memotong separuh pendahuluan dengan serangan permainan kuasa. Mason Marchment, Anton Lundell, dan Carter Verhaeghe membalas dengan tiga lagi untuk Panthers dalam tempoh kedua yang tidak menyeronokkan.

Tiada apa-apa dari kedua-dua belah pihak dalam ketiga.

Panthers menewaskan Capitals 5-1. Siri kini terikat 1-1.

  • Man, the Caps bermain sangat terang pada babak pertama dan tuhan-tuhan hoki tidak menyinari mereka. Mereka sepatutnya meninggalkan tempoh itu dengan dua gol dan bukannya ketinggalan dua. Benar-benar ingin melihat TJ Oshie menghabiskan peluang singkat itu. Tidak berbaloi menangisi susu yang tertumpah, prosesnya pasti ada dan sangat memberangsangkan.
  • Saya tidak kagum John Carlson pada sama ada gol babak pertama menentang. Yang pertama dia lembut pada keping dan memutarkannya ke atas papan terus ke Barkov. Yang kedua dia melakukan semacam kesan terbaik semasa Huberdeau berjalan di sekelilingnya.
  • Anda tahu apa sebenarnya hasil larian Piala 2018 untuk saya? Tunjukkan kepada saya betapa rawaknya proses pasca musim ini. Sebaik sahaja anda bersetuju dengan itu, perkara menjadi lebih ringan semasa menonton. Juga, mereka menang tahun itu. Cuma peringatan. Itu adalah sejuk dan menyeronokkan.
  • Tempoh kedua adalah lebih seperti Panthers yang hanya memusnahkan kekacauan mutlak pasukan pada musim biasa. The Caps telah diletakkan semula pada tumit mereka dan hanya tidak dapat menyelamatkan untuk menghalang mereka daripada terjatuh.
  • Lelaki yang bertanggungjawab untuk penyelamatan yang terlepas itu ialah Vitek Vanecek yang hanya kejam pada dua daripada gol kedua. The Caps tidak boleh bergantung pada salah satu penjaga gol mereka untuk lebih daripada apa yang dirasakan seperti lima minit pada satu masa. Bolehkah mereka melakukan tarikh akhir perdagangan semula dengan cepat?
  • Saya gembira TBS mempunyai bekas pegawai NHL Stéphane Auger dalam siaran untuk memberitahu kami bahawa tebasan jelas yang mematahkan kayu TJ Oshie betul-betul sebelum jaringan Verhaeghe adalah panggilan yang sukar untuk dibuat kerana kayu itu tidak meletup menjadi tujuh belas keping.
  • Anda boleh mengatakan “hanya satu atau dua daripada gol itu berada di Vanecek” semua yang anda mahukan tetapi berapa banyak perlawanan musim ini telah anda katakan begitu? Terdapat penjaga gol tersedia pada akhir Mac. Adakah Caps terpaksa membayar harga yang berpatutan yang menjadikannya tidak berbaloi untuk mereka? Kami berdua tidak mengetahuinya dengan pasti jadi jangan bertindak seolah-olah kami melakukannya.
  • Tempoh ketiga pada asasnya ialah “ya, anda boleh memiliki yang ini” daripada Caps. Mereka tidak berbuat banyak.
  • Saya akan menjadi lelaki hoki toksik itu untuk seketika. Patric Hornqvist tidak melemparkan pukulan itu kepada Marcus Johansson jika Tom Wilson bermain dalam permainan ini.
  • Mengharap kedua-duanya Trevor van Riemsdyk dan TJ Oshie tidak apa-apa selepas kedua-duanya bangun perlahan dalam tempoh ketiga. Alangkah mengerikannya jika Caps kehilangan pemain daripada permainan ini.

Jumpa anda di sini untuk Perlawanan Ketiga pada hari Sabtu. Harap-harap bangsal rumah ole benar-benar bergoyang dan Caps dapat melindungi bangunan mereka.

Tangkapan skrin melalui TBSWe would like to thank the author of this post for this remarkable web content

Kucing mengejar Vanecek dari sangkarnya dalam kemenangan Permainan Kedua: Panthers menewaskan Capitals 5-1


You can find our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/