Lanun, Ke’Bryan Hayes Setuju Dilanjutkan Lapan Tahun, $70MM

Lanun mengambil langkah besar ke arah mengunci teras muda mereka petang ini, mencecah baseman ketiga Ke’Bryan Hayes kepada lanjutan lapan tahun, $70MM, laporan Robert Murray dari Fansided. Perjanjian itu, yang mewakili kedua-dua jaminan terbesar yang pernah diberikan kepada pemain dengan masa perkhidmatan antara satu hingga dua tahun dan perjanjian terbesar yang pernah diberikan oleh Pirates, akan mengekalkan Hayes di Pittsburgh sehingga sekurang-kurangnya 2029. Ia juga termasuk pilihan kelab untuk musim 2030, yang syaratnya masih belum jelas. Hayes diwakili oleh The Ballengee Group.

Perjanjian itu membeli tiga tahun agensi bebas baseman ketiga, yang akan tiba pada akhir musim 2026 tanpa penurunan pangkat yang tidak dijangka. Hayes, yang memasuki musim umur 25 pada 2022, kini akan kekal di bawah kawalan pasukan sepanjang musim umurnya 32 (atau umur 33, sekiranya Pirates menggunakan pilihannya). Walaupun dia masih boleh berada dalam barisan untuk hari gaji yang kukuh pada ketika itu sekiranya dia kekal produktif, pelanjutan hari ini mungkin meliputi sebahagian besar tahun perdananya — bermakna jaminan $70MMnya mungkin merupakan sebahagian besar daripada pendapatan kerjayanya.

Sejak dinaikkan pangkat ke liga besar pada pertengahan musim 2020 yang dipendekkan pandemik, Hayes telah menjadi salah satu daripada beberapa titik terang untuk francais Pirates yang hampir mati, mengurangkan .376/.442/.682 yang menewaskan dunia dalam 95 penampilan plat di 24 permainan. Jumlahnya kembali ke bumi pada tahun 2021, mungkin akibat kecederaan pergelangan tangan awal musim yang menyebabkan dia tidak dapat beraksi selama kira-kira sepertiga tahun itu dan melemahkan sebahagian besar kuasanya. Dalam kerjaya pendeknya, Hayes telah mencatatkan .280/.340/.442 tiga tebas semasa bermain pertahanan kelas atas di tempat ketiga, menang. Anugerah Alkitab Fielding 2021 untuk basemen ketiga (tepi keluar Matt Chapman dan Nolan Arenado).

Walaupun mengekalkan Hayes (anak kepada pemain liga besar lama Charlie Hayes) untuk jangka masa panjang pasti akan menggalakkan beberapa keyakinan dalam kumpulan peminat Pittsburgh yang telah lama menderita, hanya sedikit yang menjangkakan Bucs akan bersaing dalam masa terdekat. Selepas tewas 101 perlawanan pada tahun 2021, GM Ben Cherington hampir tidak dimuatkan semula di luar musim, berdagang untuk pemain dalam Josh VanMeter dan menandatangani baseman pertama Daniel Vogelbach dan pemain luar Jake Marisnick kepada tawaran ejen percuma kos rendah. Kelab itu mempunyai beberapa siri prospek mewah di kaki langit, bagaimanapun, termasuk baru-baru ini dipilih 6’7″ hentian pintas Oneil Cruz dan tangan kanan Roansy Contreras, kedua-duanya berkemungkinan akan menyaksikan aksi liga besar lebih awal daripada kemudian. baseman kedua Nick Gonzalez dan betul Quinn Priester juga boleh melihat major pada 2022, manakala catcher Harry Ford mungkin setahun dua lagi.

Kejayaan Cherington dalam mengurung Hayes untuk masa depan yang boleh dijangka menarik perhatian kepada persoalan mengenai masa depan pemain tengah. Bryan Reynolds, bakat mewah lain dalam senarai aktif Bucs. Reynolds, yang membuktikan perjuangannya pada tahun 2020 bergelut sebagai kebetulan dengan rentak .302/.390/.522 tiga potong pada tahun 2021, berada di bawah kawalan kelab sepanjang musim berusia 30 tahun pada 2025, khabarnya ditolak beberapa cadangan lanjutan menjelang musim 2021 dan tidak terlibat semula dengan kelab antara akhir musim dan pelaksanaan sekatan keluar. Dia telah menjadi subjek khabar angin perdagangan yang tidak berkesudahan — dia telah dikaitkan secara langsung dengan Padres dan Marlins luar musim ini — tetapi harga yang diminta Pittsburgh (maklumlah) setinggi langit. Walaupun mereka terus pergi dari tahun ke tahun dengan Reynolds (kini Super Two, dia akan memperoleh sama ada $4.25MM atau $4.9MM pada 2022, bergantung pada keputusan perbicaraan timbang tara dalam musim), Bucs boleh mengharapkan Reynolds untuk bermain bersama-sama bakat mereka yang baru dan akan datang selama sekurang-kurangnya beberapa tahun sebelum memasuki pasaran terbuka.

Lebih banyak akan datang.We want to give thanks to the writer of this write-up for this amazing material

Lanun, Ke’Bryan Hayes Setuju Dilanjutkan Lapan Tahun, $70MM


You can find our social media profiles , as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/