Lanun Untuk Mengingat Oneil Cruz, Pilih Bligh Madris

Lanun akan memanggil Oneil Cruz sehingga menyertai pasukan liga besar, lapor Robert Murray dari FanSided. Pengurus lanun Derek Shelton mengesahkan promosi Cruz kepada wartawan, termasuk Jason Mackey dari Pittsburgh Post-Gazettedan menambah pemain luar itu Bligh Madris akan menyertai pasukan itu juga. Pergerakan yang sepadan tidak diketahui pada masa ini. Cruz berada dalam senarai 40 orang tetapi Madris tidak.

Mulai esok, 20 Jun, pasukan MLB akan dikehendaki mematuhi had 13 pitcher pada senarai aktif 26 pemain mereka, selepas sebelum ini dibenarkan membawa 14. Dengan banyak pasukan yang memaksa kakitangan melontar mereka ke had, kemungkinan besar untuk menjadi beberapa urus niaga yang akan datang di mana pitcher ditolak daripada senarai untuk memberi ruang kepada pemain kedudukan. Walau bagaimanapun, ada kemungkinan bahawa ini akan menjadi yang paling penting daripada urus niaga tersebut, memandangkan status prospek Cruz dan profil luar biasa.

Pada asalnya ditandatangani oleh Dodgers dari Republik Dominican, dia telah didagangkan kepada Pirates pada 2017 sebagai sebahagian daripada perjanjian tarikh akhir yang dihantar Tony Watson Jalan lain. Sejak itu, Cruz telah menarik perhatian kerana kemahirannya yang luar biasa dengan pemukul dan kerana, pada 6’7″, dia luar biasa tinggi untuk hentian singkat.

Tahun lepas, Cruz mendominasi liga-liga kecil. Dalam 68 perlawanan antara Double-A dan Triple-A, dia melakukan 17 larian di rumah, mencuri 19 bes dan menewaskan .310/.375/.594, untuk wRC+ 158. Berdasarkan persembahan hebat itu, dia dinaikkan pangkat ke pentas besar liga pada Oktober tahun lepas, mendapat kameo dua perlawanan ketika musim berakhir. Cruz mencatat rekod liga utama pertamanya di tempat sendiri dalam salah satu daripada sembilan penampilannya tahun lepas.

Menjelang musim ini, ramai yang menjangkakan bahawa Cruz akan berada dalam senarai Hari Pembukaan Pittsburgh, tetapi mereka memilihnya pada penghujung Mac, nampaknya didorong oleh pertimbangan masa perkhidmatan. Dengan menahannya di ladang selama beberapa minggu, mereka boleh menghalang Cruz daripada mencapai setahun penuh perkhidmatan MLB menjelang akhir musim 2022, sekali gus menangguhkan agensi bebasnya selama setahun. Cruz kemudiannya perlahan untuk masuk ke dalam alur pada awal musim, mencecah .176/.282/.284 pada April. Berdasarkan prestasi yang lembap itu, Cruz tinggal di ladang apabila Pirates meletakkan hentian pintas biasa Kevin Newman dalam senarai cedera pada akhir April. Sejak masa itu, kebanyakan masa bermain secara singkat telah pergi ke Diego Castillo, yang mencecah .195/.238/.308 pada tahun tersebut. Sementara itu, kelawar Cruz telah dikejutkan daripada permulaan mengantuk itu, apabila dia mencecah .256/.368/.500 pada bulan Mei, diikuti dengan .283/.364/.500 menunjukkan pada bulan Jun. Kelab itu telah berjinak-jinak dengan bermain Cruz di padang kiri, memberikannya sembilan permulaan di sana tahun ini, tetapi dia membuat 42 permulaan di hentian singkat. Nampaknya pemain berusia 23 tahun itu akan diberi peluang untuk kekal di bahagian dalam, sekurang-kurangnya ketika pasukan itu tidak berada dalam jendela kompetitif.

Sudah tentu, apabila pasukan memasuki tingkap kompetitif sebahagian besarnya akan datang kepada pemain muda yang menarik. The Pirates tidak pernah menjadi pasukan gaji tinggi dan akan bergantung pada Cruz, Ke’Bryan Hayes, Roansy Contreras dan lain-lain untuk menyampaikan potensi mereka semasa mereka masih muda dan lebih murah untuk membina kelab bola yang kompetitif.

Bagi Madris, 26, dia tidak tampil dengan gembar-gembur seperti Cruz, tetapi masih ada sebab untuk peminat Pittsburgh teruja, berdasarkan prestasi cemerlangnya tahun ini. Pilihan pusingan kesembilan dalam draf 2017, pemain luar itu tidak pernah muncul dalam salah satu senarai prospek terbaik Baseball America dalam sistem, walaupun dia mendapat sebutan yang mulia pada Senarai FanGraph memasuki musim ini. Dalam 45 perlawanan Triple-A tahun ini, pemain swinger kiri itu telah mencapai 11.3% daripada perjalanannya ke plat dan mengekalkan pukulannya kepada kadar 20.3%. Secara keseluruhan, garisan pukulannya ialah .308/.390/.526 untuk wRC+ 144. .374 BABIP miliknya mungkin bernasib baik pada nombor tersebut, tetapi ia masih menunjukkan persembahan yang mengagumkan untuk pemain luar sudut. Madris mungkin akan bertarung Jack Suwinski dan Cal Mitchell untuk masa permainan sudut luar. Suwinski mungkin melihat dirinya lebih lama di satu sudut selepas prestasi tiga homer hari ini, tetapi Mitchell hanya mencecah .205/.244/.356 dalam beberapa minggu pertamanya di peringkat liga besar.We want to give thanks to the writer of this write-up for this incredible material

Lanun Untuk Mengingat Oneil Cruz, Pilih Bligh Madris


You can find our social media profiles and other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/