Laporan Amalan Notre Dame: Kesalahan (2 April)

PEMBUKAAN AMALAN

• Tidak menyertai latihan No. 8 latihan musim bunga di dalam Kompleks Olahraga Ireland ialah penerima lebar Joe Wilkins Jr., yang mengalami patah kaki – kami diberitahu kecederaan Lisfranc – seminggu yang lalu. Tetapi Deion Colzieyang berjersi merah Sabtu lalu, kembali beraksi penuh.


• Menarik untuk melihat hanya tiga pemain serangan – Josh Lugg, Drew Pyne dan Avery Davis – antara 12 barisan pemimpin semasa Ireland menjalankan flex. Jarrett Patterson akan bersama kumpulan itu, tetapi dia berada di sudut timur laut Kompleks Olahraga Ireland di mana pemain yang cedera menunggang basikal pegun dan melakukan pelbagai regangan/latihan.


Antara pemain serangan dalam kumpulan itu ialah Patterson, rakan barisan serangan Joey Tanona, Billy Schrauth dan Pat Cooganserta hujung yang ketat Cane Berrong.


• Sebelum melentur, bekas jurulatih barisan pertahanan Notre Dame Greg Mattison telah terlibat dalam perbualan dengan jurulatih barisan serangan Harry Hiestand. Bekas hebat Ireland quenton nelson telah hadir. Penolong jurulatih barisan serangan Chris Watt sedang berbual dengan penyelaras pertahanan Ireland Al Golden. Watt menganggukkan kepalanya dalam menerima nasihat bijak daripada jurulatih pertahanan veteran itu.


PERMAINAN LULUS

• Seperti yang kita lihat seminggu sebelum ini, serangan dan pertahanan Notre Dame bekerja pada latihan tekel/leverage/sudut untuk membuka latihan dengan berlari membelakangi dan melakukan hantaran yang ketat daripada quarterback dengan pemain pertahanan di atas dalam posisi meniarap. Pemain pertahanan kemudian muncul untuk membuat segi empat sama padang terbuka (tiada tekel).


Latihan itu memihak kepada pemain yang menyerang. Oleh itu, hanya segelintir pemain pertahanan yang berjaya menyatukan pemain serangan dengan penuh semangat dan tiada pemain pertahanan lain untuk membantu memanfaatkan permainan. “menang pertahanan” oleh Jordan Botelho, Bo BauerDJ Brown, JD Bertrand dan penjaga garisan Niuafe Tuihalamaka datang melawan berjalan di hujung ketat Charlie Selna, ketat hujung Michael MayerSelna, berlari ke belakang Logan Diggs dan berjalan terus berlari ke belakang Chris Velotta.


• Untuk tempoh ketiga daripada lima yang diperuntukkan terbuka kepada media, barisan serangan dan hujung ketat pergi ke luar untuk beberapa kerja satu lawan satu dan kombo. Pada masa ini, jurulatih lari belakang Deland McCullough mempunyai barisan tong sampah yang besar berbaris untuk mewakili barisan penyerang. Pemain belakang – mengikut dekri McCullough – diarahkan untuk mematuhi jurang yang sepatutnya, yang diterangkan McCullough pada awal minggu ini. McCullough dilihat melukis garisan khayalan dan menekankan memukul jurang tertentu. Kawalan bola sepak yang tinggi dan ketat turut ditonjolkan.


• Semasa penerima menjalani latihan untuk turun dari blok, Avery Davis berada dalam agendanya sendiri, bergerak dengan baik untuk seorang lelaki yang menjalani pembedahan ACL pada musim gugur lalu. Dia kelihatan semakin maju ke arah musim panas tanpa kecederaan.


• Melontar ke udara, laluan yang paling mencabar ialah laluan dalam yang dikendalikan oleh penerima lebar. Tyler Buchner dicampak ke belakang Jayden Thomas dan Drew Pyne terlepas rendah dengan teruk kepada Colzie. Buchner kemudiannya melampaui batas Braden Lenzy. Selepas itu, bagaimanapun, Buchner dan Pyne hampir sempurna dalam lontaran ke Gaya LorenzoMatt Salerno, Colzie, Thomas dan Lenzy.


Hantaran hayun telah dilaksanakan dengan tepat oleh Buchner kepada Audric Esteemhujung ketat Kevin Bauman dan berlari ke belakang Harga Jadariandan oleh Pyne kepada Mayer, Bauman dan Mitchell Evans.


• Apabila konsisten dengan gerakan melontarnya, Buchner ketat dan padat dengan ketepatan. Pembebasannya cepat. Itulah tiga amalan yang media telah lihat di mana Buchner kebanyakannya tepat.


• Pada latihan laluan masuk dan keluar, Buchner melemparkan ke belakang Lenzy, tetapi tepat kepada Matt Salerno sambil memukul Chris Tyree dalam langkah pada hantaran hayunan. Pyne adalah tepat pada laluan yang sama ke Styles, Colzie, Estime dan berjalan terus ke belakang Kejar Ketterer. Setiap hantaran dalam latih tubi ini dilemparkan oleh pelajar baru Steve Angeli adalah pada sasaran untuk Jayden Thomaspenerima lebar berjalan Conor Ratigan, Logan Diggs dan Chris Velotta. quarterback baru baju merah Ron Powlus III adalah tepat kepada Harga Jadarian.


• Seperti yang kita lihat dalam latihan Sabtu lalu, kesalahan dan pertahanan berusaha melaksanakan formasi trips (pelanggaran) dan meresap skema hantaran (pertahanan). Tidak menghairankan, wakil pertama telah didiagnosis dengan serta-merta oleh pemain barisan Bo Bauer dan Jack Kiser. Wideout Gaya Lorenzo telah dipukul oleh fizikal Marist Liufau. Itulah korps barisan permulaan Notre Dame. Mereka baik.


Penyelaras yang menyinggung perasaan Tommy Rees menggali lebih dalam buku permainannya ketika serangan dan pertahanan bermain permainan memanggil kucing-dan-tikus. Sedikit penipuan dari snap bola sepak bergegar Michael Mayer percuma untuk pas daripada Drew Pyne. Keselamatan Ramon Henderson mendapat gaya terbaik di barisan perebutan.


Satu lagi laluan menipu keluar dari perjalanan dibebaskan Braden Lenzy pada pas daripada Drew Pynetetapi sudut belakang baju merah tahun kedua Peluang Tucker hampir membuat pintasan menangkap sarkas. Berlari ke belakang Logan Diggs berjaya menyerap pukulan besar dari keselamatan Xavier Watts. Buchner melemparkan hantaran berbahaya pada permainan yang didiagnosis dengan baik oleh pertahanan. Pas jatuh lengkap. Hujung yang ketat Kevin Bauman diuruskan Jaylen Sneed dalam tugasan menyekat perjalanan.


PERMAINAN MENEMPAK

Ia adalah beg campuran sebenar untuk penyepak Josh Bryan dan Kumpulan Blake. Masing-masing mencuba enam gol padang pada permulaan latihan.


Bryan bagus dari 32, kiri dari 35, bagus dari 37, bagus dari 43, bagus dari 46 dan jalan ke kiri dari 50. Kumpulan lebar kiri dari 34, lebar kanan dari 36, bagus dari 42, bagus dari 44, bagus dari 48 dan jalan kiri dari 50.


Grupe terus menunjukkan kaki yang lebih meletup dengan lebih banyak pendekatan tendangan pemacu garisan manakala Bryan, secara teori, kurang berkemungkinan tendangan disekat dengan trajektorinya. Kedua-duanya menunjukkan pukulan yang baik dari kaki kanan mereka tetapi mempunyai beberapa masalah arah.

We want to thank the author of this write-up for this incredible content

Laporan Amalan Notre Dame: Kesalahan (2 April)


Visit our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/