Laporan: Texas WR Agiye Hall akan aktif menentang Louisiana-Monroe

Texas Longhorns penerima luas kedua, Agiye Hall akan menentang Louisiana-Monroe Warhawks dalam pembuka musim pada hari Sabtu, menurut laporan daripada Anwar Richardson dari Orangebloods.

Walau bagaimanapun, jika Hall tidak berpakaian, terdapat laporan lain yang dia tidak berlatih minggu ini, yang akan menghalangnya daripada bermain.

Jadi ini mungkin hanya satu langkah kembali ke dalam pasukan.

Hall, pemindahan dari Alabama, telah ditangkap pada bulan Ogos dan didakwa dengan kesalahan jenayah kerana menanggalkan but letak kereta dari kenderaannya, mengikut afidavit tangkapan.

“Saya sedang meronda untuk Jabatan Polis Universiti Texas apabila Pegawai Converse menasihatkan supaya menghantar subjek lelaki kulit hitam, berhampiran 1900 San Jacinto Blvd, yang marah kerana kenderaannya di but oleh UT Parking & Transportation Services. Pegawai Converse menyatakan bahawa dia menasihatkan subjek supaya tidak merosakkan atau menanggalkan but letak kereta kerana ia adalah harta UT. Saya tiba di tempat kejadian dan memerhatikan lelaki hitam menghayun seterika tayar di but letak kereta…

“But letak kereta rosak sehingga sebahagiannya berkecai dan terpisah sepenuhnya daripada roda kenderaan Agiye. Hall telah diberi amaran sebelum ini oleh beberapa pegawai untuk tidak merosakkan but letak kereta.”

Hall menerima penggantungan selama-lamanya berikutan penahanan itu, tetapi ketua jurulatih Texas, Steve Sarkisian dengan cepat menjelaskan bahawa penggantungan itu lebih daripada sekadar penahanan.

“Tugas saya sebagai jurulatih adalah meletakkan pemain kami dalam kedudukan terbaik untuk berjaya bukan sahaja dalam bola sepak, tetapi dalam kehidupan di dalam bilik darjah,” kata Sarkisian. “Saya rasa situasi ini memerlukannya — ini bukan sesuatu yang berdasarkan satu kejadian, ini adalah satu badan kerja yang saya rasa saya perlu membantu lelaki muda itu dan itulah yang kami akan lakukan. untuk dilakukan.”

Bekerjasama dengan Hall dan keluarganya, matlamat Sarkisian adalah untuk menyediakan rancangan untuk membantu penerima luas kedua matang selepas penggantungan sebelumnya di Alabama menyumbang kepada keputusan Hall untuk meninggalkan Tuscaloosa.

“Kami bekerjasama dengan Agiye, kami bekerjasama dengan keluarganya untuk membawanya dalam situasi di mana dia boleh menjadi sebahagian daripada pasukan ini dan matlamat untuknya, matlamat kami, adalah untuk bermain bola sepak yang hebat di University of Texas, lulusan dari University of Texas, dan menjadi rakan sepasukan yang hebat dan keluar dari sini sebagai orang yang lebih baik daripada dia ketika dia tiba. Jadi kami meletakkan semua bahagian untuk membantunya berbuat demikian. Apabila tiba masanya, kami akan mengembalikannya ke dalam pasukan kami.”

Dalam kemas kini terakhir dari Sarkisian berikutan perebutan kedua pasukan hampir dua minggu lalu, ketua jurulatih Texas itu melahirkan rasa puas hati dengan kemajuan Hall.

“Agiye sedang melakukan semua perkara yang perlu sekarang,” kata Sarkisian. “Saya gembira, dan saya akan meninggalkan kemas kini itu di sana.”

Prospek empat bintang konsensus daripada Valrico (Fla.) Bloomingdale dalam kelas 2021, Hall telah disenaraikan sebagai pemain No. 45 di peringkat kebangsaan dan penerima lebar No. 5, menurut ranking 247Sports Composite. Semasa musim baru Hall dengan Crimson Tide, dia muncul dalam tujuh perlawanan, menamatkan dengan empat penerimaan untuk 72 ela dengan panjang 28 ela.

Walau bagaimanapun, semasa musim bunga, Hall, telah digantung kerana melanggar peraturan pasukan dan memasuki portal perpindahan NCAA sebelum memberi komitmen kepada Longhorns tidak lama selepas itu.We want to say thanks to the writer of this post for this amazing material

Laporan: Texas WR Agiye Hall akan aktif menentang Louisiana-Monroe


You can view our social media pages here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/