LeBron James, Anthony Davis tidak cukup untuk mengatasi pilihan barisan yang lemah dalam kekalahan kepada Pelicans

Saya tidak fikir Frank Vogel pergi ke permainan malam Jumaat cuba untuk kalah, tetapi jika dia adalah cuba membantu Lakers tangki, saya tidak pasti betapa berbezanya pilihan barisan yang dibuatnya. Kerana jika kumpulan bola keranjang buruk yang tidak masuk akal bersama-sama di atas kertas atau dalam amalan adalah album, Vogel memainkan semua hits terbaiknya dalam kekalahan 114-111 Lakers kepada Pelikan New Orleans.

Kekalahan itu menjatuhkan pasukan kepada 31-46, tiga perlawanan di belakang Pelicans untuk tempat kesembilan di Barat, satu perlawanan penuh di belakang Spurs untuk tempat ke-10, dan hampir terlepas play-in sepenuhnya.

Keputusan buruk yang membawa mereka ke tahap ini datang bertubi-tubi. LeBron James dan Anthony Davis telah kembali, tetapi mereka diapit sebagai permulaan oleh gandingan jarak mengerikan Dwight Howard dan Russell Westbrook, dan memburukkan keadaan adalah kemasukan pengawal menembak dan selimut keselamatan Vogel Avery Bradley, yang pergi daripada mendapatkan DNP rutin- CD kembali ke barisan permulaan, atas sebab tertentu. Kesalahan itu, boleh diramal, kelihatan lebih tersumbat daripada 405 pada waktu puncak akibatnya.

Kemudian, apabila James dan Davis pergi ke bangku simpanan pada masa yang sama pada suku pertama, Westbrook diminta untuk membawa pasukan itu sendiri bersama tokoh-tokoh seperti Wenyen Gabriel, DJ Augustin dan Malik Monk. Ini adalah strategi yang telah kita lihat bahawa Westbrook tidak lagi mampu menerajui hampir setiap peluang yang diberikan kepadanya untuk melakukannya sepanjang tahun, jadi tidak mengejutkan apabila ia tidak berjaya.

Ini hanyalah beberapa contoh keputusan penggiliran yang boleh dipersoalkan Vogel pada malam ini pada separuh masa pertama sahaja yang meletakkan Lakers di belakang 8-bola. Dan kesemua mereka boleh dipertahankan dalam keadaan hampa, adakah ini malam pertama musim ini.

Panjang tambahan untuk berurusan dengan barisan hadapan Pelicans! Avery Bradley untuk mengejar CJ McCollum!

Tetapi untuk semua jenaka tentang “musim bermula sekarang,” musim hampir tamat. Kami tahu bahawa perkara seperti ini tidak berfungsi. Kami mempunyai pita itu. Kami telah melihatnya sepanjang tahun. Dan Lakers tidak mempunyai margin untuk kesilapan untuk menebus sebarang kesilapan, dan pastinya tidak sebanyak ini berturut-turut pada malam yang sama. Jadual ini terlalu sensitif, terlalu cacat. Ia perlu diurut dengan sempurna, bukan dipukul berulang kali dengan palu kesilapan.

James dan Davis kedua-duanya masih, jelas, hebat. James menamatkan permainan dengan 38 mata, 8 lantunan dan 4 bantuan, manakala Davis kelihatan agak perlahan dalam perlawanan pertamanya, tetapi masih berjaya mengumpul 23 mata, 12 lantunan dan 6 bantuan.

Dan untuk semua contoh yang kita ada tentang mereka atau pelakon sokongan mereka tidak muncul untuk bermain musim ini, Lakers sebenarnya tampil dengan tenaga yang hebat malam ini. Pemilihan pukulan dan perlaksanaan mereka tidak begitu hebat, tetapi Lakers tidak perlu menjadi sempurna pada beberapa minit terakhir jika mereka tidak dimasukkan ke dalam situasi yang teruk untuk pelbagai tempoh permainan yang mereka alami pada dasarnya. kusyen sifar untuk bertahan dalam mana-mana minit yang dilanjutkan apabila mereka tidak memadamkan lampu.

James akan dikecam kerana kehilangan terakhirnya, tetapi Lakers tidak akan memerlukan pemukul buzzer yang terdesak hanya untuk menghantar ini ke masa lebih masa sekiranya mereka pada dasarnya tidak bermain sepanjang separuh masa pertama seperti pasukan tanking, atau seseorang yang mendapat latihan kardio untuk permainan pramusim.

Tahap ketenaran kolektif James dan Davis boleh menebus banyak perkara. Ia juga boleh mengekalkan Lakers rapat walaupun keputusan barisan mereka. Tetapi ia tidak dapat menampung sepenuhnya ramai ini pilihan seperti ini. Tidak dalam senarai yang cacat ini, dan pastinya tidak dalam apa yang berlaku mungkin permainan taruhan tertinggi Lakers tahun ini. Dan kerana pasukan memilih untuk bermain dengan pada dasarnya satu tangan terikat di belakang mereka, mereka mungkin akhirnya terlepas bermain.

Jadi, jika beginilah akhirnya musim Lakers 2021-22 berakhir, maka pertimbangkan permainan ini sebagai pengakhiran yang sesuai untuk pengembaraan selama setahun dengan luka yang ditimbulkan oleh diri sendiri.

Untuk lebih Lakers bercakap, melanggan suapan podcast Silver Screen and Roll iTunes, Spotify, Penjahit atau Google Podcast. Anda boleh mengikuti Harrison di Twitter di @hmfaigen.We would like to give thanks to the author of this write-up for this amazing web content

LeBron James, Anthony Davis tidak cukup untuk mengatasi pilihan barisan yang lemah dalam kekalahan kepada Pelicans


Check out our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/