Ledakan dramatik Josh Naylor menyempurnakan inning ke-10 4 larian apabila Guardians mengejutkan Twins 7-6

CLEVELAND, Ohio — Mengekori Minnesota dengan tiga larian pada inning ke-10, Guardians bangkit di belakang pukulan keempat Amed Rosario dalam permainan dan aksi dramatik di tempat sendiri yang dikendalikan oleh Josh Naylor untuk kemenangan bangkit semula 7-6 pada Rabu di Padang Progresif.

Rosario menggandakan pelega Twins Emilio Pagan untuk menjaringkan pelari tambahan, Richie Palacios, dan memindahkan Steven Kwan ke tempat ketiga. Kwan menjaringkan gol pada bola hantaran oleh penangkap Twins Ryan Jeffers sebelum Naylor menyambung untuk larian rumah kesembilannya, rembatan dua larian melepasi dinding di sebelah kiri Jharel Cotton dari Minnesota.

Larian rumah Naylor mencetuskan sambutan yang meriah di sepanjang garisan bes pertama yang menyaksikan pemain masuk yang bersopan santun itu melepaskan alter egonya yang tidak berengsel, yang biasanya dikhaskan untuk heroik masuk lewat. Naylor menjerit, mengutuk dan memberikan pukulan tandukan kepada pengurus Terry Francona ketika kedua-duanya bertemu berhampiran ruang istirahat Cleveland. Francona, bersyukur, telah memakai topi keledar pemukul untuk menjangkakan pertemuan itu.

Selepas itu, Naylor berkata satu-satunya kebimbangannya ialah pergi dengan kemenangan.

“Saya hanya cuba menamatkan permainan,” kata Naylor. “Saya tidak mahu memukul satu pun. Saya mahu menamatkannya. Saya hanya mahu menang.”

Naylor berkata dia sedang duduk di atas pertukaran, tetapi Cotton melemparkannya tiga bola laju lurus. Dia mengasari satu fastball sebelum menyesuaikan pendekatannya dan mengambil yang seterusnya dengan cara yang bertentangan.

“Saya hanya menunggu padang yang betul dan cuba melakukan kesalahan di luar padang sehingga saya mendapat yang baik kemudian dalam pengiraan,” kata Naylor. “Saya cuba merosakkannya, dan alhamdulillah saya melakukannya.”

Francona, yang secara berseloroh mengadu sakit leher akibat pukulan kepala Naylor ketika bercakap dengan wartawan, memuji pemain berusia 25 tahun itu kerana mengubah pendekatannya sebaik Cotton (2-2, 3.66) mendapat dua pukulan dalam kiraan.

“Anda hanya berharap, mereka telah membuka lubang secara ringkas, mendapatkan bola melalui sana dan mari terus bermain,” kata Francona. “Itu agak istimewa.”

Minnesota mendahului tiga larian di bahagian atas inning apabila penyerang cubit Carlos Correa memandu dalam larian pergi-ahead dengan pukulan asas tepat ke arah Eli Morgan. Byron Buxton, pelari tambahan di tempat kedua untuk memulakan babak tambahan, berpindah ke tempat ketiga apabila rookie Richie Palacios menangkap bola terbang yang busuk ke bawah garisan padang kiri oleh Luis Arraez.

Palacios melakukan permainan yang bagus untuk merebut bola sebelum jatuh ke dalam jaring di hadapan tempat duduk, tetapi tidak dapat pulih tepat pada masanya untuk menghalang Buxton daripada naik 90 kaki. Morgan menewaskan Jorge Polanco dan mendahului dalam kiraan kepada Max Kepler sebelum pemain luar Twins itu menewaskan larian rumah kelapannya ke tempat duduk di sebelah kanan untuk meletakkan Minnesota di hadapan dengan tiga.

Tetapi pukulan Naylor di atas padang 2-2 adalah kemenangan ketiga Cleveland musim ini dan kemenangan ke-17 datang dari belakang. Morgan (4-2, 2.75) meraih kemenangan dan Guardians meningkat kepada 7-2 dalam permainan tambahan inning tahun ini. Francona berkata larian dikira tidak kira bagaimana atau bila ia dihantar.

“Larian rumah dialu-alukan daripada kami, tetapi kami mempunyai apa yang kami ada dan mereka terus berjuang,” kata Francona. “Jika kami boleh menjaringkan gol, saya tidak kisah bagaimana kami melakukannya. Senang sekali untuk kami melakukan larian rumah sekali-sekala, dan ia sememangnya membantu.”

Cleveland melompat di hadapan pada yang pertama dengan tiga pukulan berturut-turut oleh Kwan, Rosario dan José Ramírez. Selepas penyingkiran Naylor, Franmil Reyes menghantar bola tanah kepada pendek yang dipadamkan oleh Jorge Polanco dan melontar ke tempat kedua untuk memecat Ramírez. Tetapi tergelincir Ramírez ke dalam beg menyebabkan Luis Arraez melontar jauh dari bes pertama, membolehkan Kwan dan Rosario menjaringkan gol dan Reyes mara ke tempat kedua atas kesilapan itu.

Dengan mendahului 2-0 pada set ketiga, Kwan berseorangan dan Rosario menggandakan sebelum Naylor menyalut Kwan dengan lalat pengorbanan RBI untuk mendahului 3-0. Kwan dan Rosario digabungkan untuk pergi 7-untuk-8 dengan dua beregu, berjalan kaki dan lima larian dijaringkan. Ia adalah perlawanan kelima Rosario dengan sekurang-kurangnya tiga pukulan dan percubaan berbilang pukulan keempat untuk Kwan dalam sembilan perlawanan terakhirnya.

Permainan berubah pada permainan kelima, bagaimanapun, apabila Ramírez bermain dua kali berakhir dengan inning pada mulanya dengan Kwan dan Rosario sekali lagi di pangkalan. Momentum beralih ke Minnesota apabila Jose Miranda menyambar pukulan pemukul Ramírez pada 107.1 mph dan menerkam untuk menandai Rosario sebelum dia boleh kembali ke beg.

“Itu mempunyai peluang untuk menjadi 5-0, dan sebaliknya 3-0 dan mereka bangkit semula pada inning seterusnya,” kata Francona. “Itu adalah perubahan besar untuk mereka.”

Satu inning kemudian Twins mengikat mata menentang Quantrill dengan inning tiga larian yang menampilkan dua keluar dua keluar Gary Sanchez yang diikuti oleh larian rumah daripada Alex Kirilloff dan Gio Urshela. Ia adalah kali kedua Twins beraksi secara berturut-turut dengan bola panjang musim ini.

Bagi Urshela, ia adalah larian rumah ketujuhnya musim ini dan keempat menentang bekas kelabnya. Urshela memasuki permainan memukul .275 dan slugging .525 dalam 22 perlawanan menentang Cleveland.

Quantrill mengumpul semula dan memesara Ryan Jeffers di bawah ke tempat ketiga untuk menamatkan inning dan kemudian meletakkan enam pemukul Minnesota seterusnya yang dihadapinya, termasuk penyerang Sanchez pada pukulan kelapan. Pemain tangan kanan itu membenarkan tiga larian pada lapan pukulan dengan tiga pukulan dan tidak berjalan dalam lapan babak yang tinggi dalam kerjaya.

Ia merupakan permulaan ke-11 Quantrill daripada sekurang-kurangnya enam babak dan permulaan berkualiti ke-10 beliau musim ini, mengikat Shane Bieber untuk pendahulu pasukan.

“Mereka meletakkan laras pada bola, itu mengecewakan,” kata Quantrill mengenai inning keenamnya. “Ia meletakkan kami sedikit terikat di sana, tetapi saya fikir kami bangkit dengan baik.”

Seterusnya: Siri ini berakhir pada hari Khamis dengan nada pertama 1:10 di Padang Progresif. Cleveland akan menghantar pemain tangan kanan Shane Bieber (3-4, 3.07) ke busut manakala kaunter Twins dengan kanan Chris Archer (2-3, 3.14). Permainan ini akan disiarkan di Bally Sports Great Lakes, WTAM 1100 AM dan Rangkaian Radio Guardians.

Barangan Guardians untuk dijual: Di sinilah anda boleh memesan peralatan Cleveland Guardians baharu, termasuk kemeja-T, topi, jersi, hoodie dan banyak lagi.

Jika anda atau orang tersayang mempunyai soalan dan perlu berbincang dengan profesional tentang perjudian, hubungi Talian Bantuan Perjudian Masalah Ohio di 1-800-589-9966 atau Talian Bantuan Majlis Perjudian Program Kebangsaan (NCPG) di 1-800-522- 4700.

Lebih banyak liputan Guardians

Rosario kembali mengumpul hits di barisan teratas

Kembar tanpa henti Pengawal kosong 6-0 dalam topi malam DH

Kemunculan sulung Clement menyemarakkan ingatan Francona

Perseorangan dua larian Rosario mengangkat Guardians dalam Permainan 1 DH

León mengembalikan pelajaran dalam profesionalisme, kata Francona

Outfield kekal bersenjata lengkap semasa kalah tergelincir

León mengembalikan pelajaran dalam profesionalisme, kata Francona

Louisville Slugger ‘Muzium Mudah Alih’ datang ke Padang Progresif

Penjaga disenyapkan oleh Twins dalam kekalahan 11-1

Francona mengenai Blitzer menjadi pemilik minoriti: ‘Saya gembira untuk Paul (Dolan)’

We wish to thank the writer of this post for this amazing content

Ledakan dramatik Josh Naylor menyempurnakan inning ke-10 4 larian apabila Guardians mengejutkan Twins 7-6


You can find our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/