Lima bandar untuk menjadi tuan rumah Tentera Laut dalam tempoh lima tahun akan datang

Permainan Tentera Laut-Tentera Laut akan dimainkan di lima bandar berbeza di sepanjang Pantai Timur dalam tempoh lima tahun akan datang, termasuk stadium berhampiran Boston, Washington, Baltimore, New York City dan Philadelphia, sekolah-sekolah itu mengumumkan bersama Rabu.

Foxborough, Massachusetts, akan menganjurkan perlawanan 2023 pada 9 Dis, diikuti oleh Landover, Maryland, pada 14 Dis, 2024. Baltimore akan menjadi tuan rumah pada 13 Dis, 2025, dan East Rutherford, New Jersey, akan menganjurkan perlawanan 2026 pada 12 Dis. Philadelphia akan menjadi tuan rumah pada 11 Disember 2027. Kesemua lima perlawanan akan disiarkan secara nasional oleh CBS.

“Destinasi kami dalam tempoh lima tahun akan datang memberi peluang kepada Akademi untuk berkongsi kesan ekonomi, sejarah dan tradisi Tentera Laut dengan beberapa komuniti di kawasan geografi yang pelbagai,” kata pengarah olahraga Tentera Laut Chet Gladchuk dalam satu kenyataan. “Kami pasti setiap lokasi akan memberikan pengalaman yang unik untuk peminat kami dan akan menjadikan acara yang sangat tidak dapat dilupakan untuk pemain tengah dan kadet kami. Terima kasih kami ucapkan kepada semua bandar yang menunjukkan minat dan tahniah kepada penerima temasya itu. “

Permainan 2023 akan dimainkan di wilayah Boston sempena ulang tahun ke-250 Pesta Teh Boston dan ulang tahun ke-225 pelayaran sulung Perlembagaan USS. Ia akan menjadi kali pertama permainan Tentera Laut dan Tentera Laut dimainkan di New England, dan Tentera Laut akan bertindak sebagai pasukan tuan rumah. Wilayah ibu kota negara itu akan menganjurkan permainan 2024, yang juga akan menandakan permainan ke-125 dalam siri yang digelar “Permainan Amerika.”

Ini merupakan kali kedua permainan itu dimainkan di kawasan DC dan yang pertama sejak 2011, apabila Tentera Laut menang 27-21. Tentera akan bertindak sebagai pasukan tuan rumah.

“Permainan Tentera Laut-Tentera Laut adalah pameran hebat untuk kedua-dua akademi perkhidmatan,” kata pengarah olahraga Tentera Darat Mike Buddie dalam satu kenyataan. “Kami menantikan pertandingan ratu dan tradisi untuk dipamerkan untuk peminat di bandar-bandar ini sambil memberi peluang untuk menyokong Kadet dan Midshipmen. Kami mempunyai minat yang besar dari banyak wilayah dan mengucapkan terima kasih kepada bandar-bandar yang mengambil bahagian dalam proses pemilihan bidaan. Kami tidak sabar untuk mempunyai permainan ini dimainkan di beberapa tempat yang luar biasa di bandar-bandar besar.”

Permainan ini akan kembali ke Baltimore pada tahun 2025, dengan Fort McHenry, tapak tempat Francis Scott Key menulis lirik lagu kebangsaan, berfungsi sebagai latar belakang. Ia akan menjadi kali ketujuh Baltimore menjadi tuan rumah perlawanan itu dan yang pertama sejak 2016. Pasukan-pasukan itu adalah 3-3 di Baltimore, dan Tentera Laut akan berkhidmat sebagai pasukan tuan rumah.

East Rutherford, New Jersey, akan menganjurkan permainan 2026 sebagai sebahagian daripada ulang tahun ke-25 9/11. Ia akan menjadi kali ke-19 permainan itu dimainkan di New York atau New Jersey dan kali keenam ia dimainkan di Meadowlands. Tentera Laut adalah 4-1 menentang Tentera dalam permainan yang dimainkan di East Rutherford, termasuk kemenangan 17-13 Disember lalu. Tentera akan bertindak sebagai pasukan tuan rumah.

Philadelphia, yang menganjurkan perlawanan tahun ini pada pukul 3 petang pada 10 Dis di Lincoln Financial Field, akan menjadi tuan rumah sekali lagi untuk kali ke-91 pada 2027. Tentera Laut akan menjadi pasukan tuan rumah untuk perlawanan 2027.

Tentera Laut mendahului siri 62-53-7 dan telah memenangi dua daripada tiga yang lalu.

We wish to say thanks to the author of this article for this outstanding web content

Lima bandar untuk menjadi tuan rumah Tentera Laut dalam tempoh lima tahun akan datang


Discover our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/