Mac Jones duduk di bangku pertengahan permainan ketika Chicago Bears menjaringkan 23 mata berturut-turut untuk menewaskan New England Patriots | CNNCNN

New England Patriots starting quarterback Mac Jones diletakkan di bangku simpanan pada pertengahan permainannya pasukan Kekalahan 33-14 di tempat sendiri kepada Chicago Bears pada Monday Night Football.

Jones telah terlepas tiga yang lalu permainan dengan buku lali terseliuh tinggi tetapi akhirnya kembali ke kesebelasan utama untuk berdepan dengan Bears.

Bagaimanapun, selepas mengetuai Patriots kepada dua pemanduan tanpa jaringan dan melakukan pemintasan, Jones digantikan oleh Bailey Zappe – rookie pusingan keempat yang mengetuai pasukan dengan cekap semasa ketiadaan Jones – pada suku kedua. Sepanjang permainan, orang ramai di Stadium Gillette kedengaran secara berkala melaungkan nama Zappe.

Zappe yang berusia 23 tahun serta-merta memberi impak, membawa New England kepada dua pemanduan touchdown berturut-turut, termasuk hantaran touchdown sejauh 30 ela kepada Jakobi Myers.

Walau bagaimanapun, Zappe bergelut semasa pertandingan itu, tewas dengan raba-raba dan melontar dua pemintasan lewat ketika Bears memusing skru, menjaringkan 23 mata berturut-turut untuk menghidupkan permainan dan meraih kemenangan.

Selepas permainan, ketua jurulatih Patriots Bill Belichick berkata ia adalah rancangannya untuk bermain kedua-dua quarterback dalam permainan menentang Bears dan bahawa dia akan meletakkan Jones kembali ke dalam barisan, tetapi skor itu “di luar kawalan.”

Apabila ditanya siapa quarterback permulaan dalam pertembungan Minggu 8 mereka dengan New York Jets, Belichick enggan mengulas. “Kami baru sahaja menamatkan permainan,” jawabnya dengan keterusterangannya yang terkenal.

Jones bertindak balas di tepi padang semasa separuh masa kedua menentang Bears.

Di sisi lain, ia adalah malam yang lebih positif untuk Bears yang menamatkan tiga kekalahan berturut-turut dengan kemenangan itu.

Walaupun terus tidak membaling bola terlalu banyak, quarterback Justin Fields dan barisan belakangnya memusnahkan Patriots di atas tanah, menamatkan dengan 243 ela bergegas dan dua touchdown sebagai satu pasukan.

Fields – yang telah bergelut semasa musim pertamanya sebagai quarterback permulaan – kelihatan lebih tenang pada hari Isnin, menamatkan dengan sentuhan turun, sambil bergegas ke satu lagi dan melontar satu pemintasan.

Dalam perubahan gaya daripada minggu-minggu sebelumnya, kakitangan kejurulatihan Bears melaksanakan lebih banyak larian yang direka bentuk untuk Fields untuk menggunakan kedinamiannya dan memastikan pertahanan Patriots tidak bergerak.

Dan ia berjaya kerana Chicago dapat menggerakkan bola ke atas dan ke bawah menentang New England, dengan Khalil Herbert penerima hantaran touchdown Fields apabila pertahanan Bears memaksa tiga pemintasan Patriots oleh keselamatan Jaquan Brisker, penjaga gol Roquan Smith dan penjuru Kyler Gordon.

Padang berlari dengan bola menentang Patriots.

Ketua jurulatih Bears Matt Eberflus berkata perubahan dalam dinamik dengan serangan Chicago adalah pemangkin kepada kemenangan.

“Saya fikir ia kadangkala menimbulkan isu untuk pertahanan, bergantung pada pertahanan yang mereka ada,” Eberflus berkata.

“Sudah tentu, apabila anda mempunyai quarterback yang mempunyai larian yang direka dengan run-pass daripadanya, kemudian juga melakukan beberapa perkara hanya untuk mempunyai keupayaan untuk berebut dan membuat kejatuhan pertama, saya fikir itu adalah bahagian yang besar dan sukar untuk bertahan. lelaki itu. Kami semua telah melihat mereka di sekitar liga dan Justin melakukan kerja yang baik untuk melaksanakannya hari ini.”

The Bears meningkat kepada 3-4 untuk musim ini, manakala Patriots jatuh ke rekod yang sama.

We wish to give thanks to the writer of this short article for this awesome content

Mac Jones duduk di bangku pertengahan permainan ketika Chicago Bears menjaringkan 23 mata berturut-turut untuk menewaskan New England Patriots | CNN


Explore our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/