Madden dianugerahkan dengan sampul permainan video 2023

Sebagai penghormatan kepada namanya, kulit muka depan permainan video Madden NFL 23 akan mempunyai seorang di atasnya: John Madden.

Madden, jurulatih Hall of Fame yang meninggal dunia pada 28 Disember, akan berada di muka depan ketiga-tiga edisi permainan tahun ini, yang akan dikeluarkan pada Ogos. Ia adalah kali pertama dalam lebih dua dekad bahawa Madden akan menjadi titik fokus muka depan, yang telah menjadi trend ke arah menggunakan atlet semasa.

“Kami memikirkan tentang permainan tahun ini dan siapa yang akan meneruskannya; ia hampir menjadi jawapan yang jelas, “kata Seann Graddy, pengeluar eksekutif Madden NFL, kepada ESPN. “Saya berkata demikian kerana kami benar-benar mahu meraikan Jurulatih dalam produk tahun ini dan apa yang dia maksudkan kepada kami selama lebih 30 tahun yang kami telah menggunakan namanya dalam permainan kami.”

Terakhir Madden ialah orang kulit muka utama untuk edisi 2000 permainan, yang dikeluarkan pada tahun 1999. Dia muncul dalam kotak kecil dalam empat edisi permainan seterusnya dengan tandatangannya dan logo All Madden terletak di sisi utama. atlet penutup sebelum menghilang daripada penutup untuk Madden NFL 06, yang menampilkan quarterback Philadelphia Eagles Donovan McNabb.

EA kemudian beralih kepada menggunakan atlet semasa untuk sampul setiap tahun. Kuarters Ketua Kansas City Patrick Mahomes dan suku belakang Tampa Bay Buccaneers Tom Brady berkongsinya tahun lepas.

Graddy memberitahu ESPN bahawa meletakkan Madden di muka depan telah dibincangkan hanya untuk perlawanan tahun ini, tetapi berkata, “Semuanya mungkin, sejujurnya,” mengenai meletakkan bekas jurulatih itu pada muka depan pada masa hadapan.

Muka depan All Madden — salah satu daripada tiga kulit muka tahun ini — mengingatkan kepada John Madden Football yang asal, dikeluarkan pada 1 Jun 1988. Muka depan itu mempunyai seorang Madden muda berambut pasir yang memegang bola sepak dan membuat lubang melalui gambarajah X dan O pada papan tulis dengan nama permainan di bahagian atas kotak.

Muka depan untuk edisi All Madden mempunyai Madden muda yang kelihatan serupa sedang memegang bola sepak yang kelihatan seperti kertas penuh X dan O. Di sisi muka depan, dalam huruf putih, terdapat “Terima kasih, Jurulatih.”

Chuck Styles, artis yang berpangkalan di Philadelphia yang telah mencipta kad dagangan eksklusif untuk Topps dalam keluaran Project70 serta banyak karya yang menggambarkan pemain NBA, mereka bentuk muka depan untuk edisi All Madden.

Dua muka depan yang lain, tidak dicipta oleh Styles, melihat Madden sebagai jurulatih dan penyiar. Muka depan penyiaran mempunyai Madden berbaju biru dan bertali leher kelihatan melukis telestrator, yang terkenal dengan kerjayanya. Sampul kejurulatihan telah Madden, yang melatih Oakland Raiders dari 1969 hingga 1978, diangkat oleh pemainnya selepas menewaskan Minnesota Vikings dalam Super Bowl XI.

“Perkara yang kami mahu semua orang ambil,” kata Graddy, “ialah kami meraikan ketiga-tiga fasa jenis warisan Jurulatih Madden.”

Madden telah tenggelam dalam permainan dari awal, menuntut ia menjadi 11-on-11 dan menyerahkan buku permainan lamanya kepada pembangun permainan untuk mencipta lebih realisme. Apabila permainan berkembang, begitu juga pengaruhnya terhadap pemain. Ramai pemain NFL semasa mengatakan Madden adalah sebahagian daripada didikan mereka – pertahanan pertahanan Detroit Lions Jeff Okudah memberitahu ESPN pada 2020 bahawa dia belajar bola sepak dengan bermain Madden — dan itu sentiasa menjadi titik kebanggaan untuk permainan itu.

“Itu memberi anda kepuasan bahawa anda melakukan sesuatu yang berfaedah,” kata Madden kepada ESPN pada 2021. “Anda dan semua orang yang terlibat meluangkan masa, dan ia berfungsi dan mempengaruhi orang ramai untuk bukan sahaja menikmati permainan tetapi juga untuk dapat bermain. permainan.

“Ia membantu mereka menjadi pemain yang lebih baik. Dan saya fikir itu benar untuk sekolah menengah, kolej dan profesional. Terdapat kepuasan sebenar yang anda lihat apabila seseorang mengutarakannya.”

Walaupun banyak ciri permainan untuk edisi tahun ini belum diumumkan, Graddy berkata pengalaman pembukaan akan mempunyai dua versi Madden dari tahun 1970-an bimbingan terhadap satu sama lain — satu mengetuai pasukan NFC All Madden dan satu pasukan AFC All Madden — di Oakland Coliseum lama.

“Ia hanyalah sejenis pengalaman fantasi yang menyeronokkan di mana ia adalah Coach Madden vs. Coach Madden,” kata Graddy. “Dengan panggilan balik daripada pasukan All Madden yang pernah dia cipta dan yang pernah kami ada dalam permainan kami, gabungan kedua-dua pemain legenda dan pemain masa kini.

“Sejujurnya, pemikiran mengapa kami mahukan Jurulatih lawan Jurulatih ialah kami mahu Jurulatih menang.”

Sepanjang pengalaman itu, Graddy berkata, akan ada baris yang diucapkan oleh Madden yang diselang-seli sepanjang ulasan mengenai beberapa pemain dalam senarai nama All Madden.

Sebagai sebahagian daripada pengumuman penutup, EA mengumumkan derma $5 juta kepada John Madden Legacy Commitment to Education akan dibahagikan, dengan $2.5 juta disalurkan kepada organisasi bukan untung College Track, Girls Who Code, StreetCode Academy dan Mission Bit untuk menyokong pengaturcaraan selama lima tahun. dalam bidang sains, teknologi, kejuruteraan, seni dan matematik. $2.5 juta yang lain akan membantu mewujudkan Biasiswa EA Madden, yang akan bekerjasama dengan United Negro College Fund untuk menyediakan biasiswa untuk pelajar di 12 Kolej dan Universiti Hitam Bersejarah.

We want to thank the writer of this post for this remarkable material

Madden dianugerahkan dengan sampul permainan video 2023


Discover our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/