Maksudnya untuk bandar

Pemilihan bandar Detroit pada hari Isnin sebagai tuan rumah draf Liga Bola Sepak Kebangsaan 2024 mungkin akan menjadi acara sukan terbesar dan paling dinanti-nantikan yang diadakan di bandar itu dalam tempoh lebih sedekad.

Jika bandar lain yang turut menjadi tuan rumah draf itu adalah sebarang penunjuk, acara tiga hari itu boleh membawa ratusan ribu pelawat – dan dompet mereka – ke pusat bandar Detroit. Selain draf, acara muzik dirancang untuk Ford Field dan Little Caesars Arena dan bunga api untuk Sungai Detroit.

Pegawai bandar dan pemimpin sivik menggelar pemilihan bandar itu sebagai “bersejarah” dan “berkepentingan”.

“Ini adalah hari terbaik dalam sejarah hidup saya,” kata Claude Molinari, presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Biro Konvensyen & Pelawat Detroit Metro, yang dikenali sebagai Visit Detroit. “Sudah tentu, saya mengatakan itu setiap hari. Tetapi hari ini mungkin begitu sahaja.”

Molinari dan pasukan termasuk Presiden Detroit Lions Rod Wood telah mengejar draf NFL selama lima tahun yang lalu. Liga itu mengadakan draf tahunannya di New York selama hampir 50 tahun, tetapi mula memindahkan acara itu antara bandar pasukannya pada 2015, ke bandar seperti Chicago, Philadelphia, Dallas dan Nashville.

“Apabila jenama yang ikonik dan sentiasa ada seperti NFL meletakkan cap kelulusan mereka kepada anda dan berkata, ‘Kami akan mengadakan salah satu acara tenda terbesar kami di bandar anda,’ saya fikir ia benar-benar bercakap tentang bagaimana banyak perubahan yang telah dilalui Detroit,” kata Molinari.

We want to say thanks to the writer of this write-up for this remarkable web content

Maksudnya untuk bandar


Check out our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/