Mariners mendengkur kesalahan, Harimau merengek, Seattle mengalahkan Detroit 9-3

Walaupun saya tidak dilahirkan dalam keadaan canggung sepuluh paun yang dimasukkan ke dalam beg seberat tujuh paun, ibu saya akan memberikan pengajaran tentang kerendahan hati kepada saya lebih awal dengan salah satu kata-kata kegemarannya: “Di sana tetapi untuk rahmat Tuhan. pergi saya.” Ingin menunjukkan orang yang tidak dikenali dengan wedgie di pasar raya? Kening yang tegas, dan “di sana tetapi untuk rahmat Tuhan.” Seseorang makan kaki lima cuba menunjuk-nunjuk pada basikal BMX mereka? Bandid disebat keluar dari kedalaman beg tangannya yang tidak dapat ditiru, dan peringatan yang tegas: di sana tetapi untuk rahmat. Ibu saya telah banyak mengajar saya tentang kerendahan hati, dan lebih banyak lagi tentang kepentingan rasa syukur—berkaitan, sebagaimana adanya, dengan perkataan rahmat, menjadi anggun dan bersyukur.

Sukar untuk tidak menaruh simpati terhadap Harimau, terutamanya apabila anda memikirkan tentang cara Mariners membina semula barisan yang hampir sama: berpijak-berat, dengan beberapa kelawar kolej terbukti berlabuh dalam barisan. Kecuali, pemukul kolej Mariners yang terbukti tidak begitu berjaya, dengan Evan White dan Kyle Lewis kedua-duanya mengalami kecederaan yang mengehadkan keberkesanan mereka, dan sementara masih awal, Spencer Torkelson, kelawar kolej yang tidak boleh dilepaskan, setakat ini … dirindui, baik secara kiasan dan literal. Walau bagaimanapun, teras yang kuat dalam melontarkan Tigers cuba untuk berkumpul—Casey Mize, Tarik Skubal, Spencer Turnbull—setakat ini tidak mempunyai impak yang sama seperti skuadron penggilap rookie Seattle—Logan Gilbert, George Kirby, Matt Brash, dengan lebih banyak lagi yang akan datang . Di sana tetapi untuk rahmat.

Malam ini, salah satu kisah kejayaan Mariners dalam George Kirby menunjukkan kepada Tigers mengapa pelaburan penting dalam pengakap dan pembangunan adalah penting, kerana Kirby mengekalkan barisan Tigers senyap selama lima babak, hanya membenarkan dua pukulan dan satu berjalan sambil mencatat lima . Ia adalah mata kail awal untuk Kirby malam ini, untuk menyelamatkan lengannya, tetapi Kirby membenarkan hanya dua pukulan tanpa larian dan melepasi barisan Tigers yang kebanyakannya tidak bertaring, mencatatkan lima lebih lima babak. The Literal Tigers, ya, tetapi ia kelihatan begitu mudah untuk Our Boy George malam ini, yang memperoleh banyak anugerah negara:

Dan mungkin beberapa dari pengingat rendah anda:

Sementara itu, kesalahan Mariners melonjak ke seluruh pemula Detroit Matt Manning, mungkin sebagai membalas dendam kepada pemain muda mereka, Kirby dan Logan Gilbert, yang tidak pernah mendapat penempatan lebih tinggi daripada Manning dalam senarai Top-100. Selepas turun seperti anak kucing yang mengantuk pada yang pertama, Mariners meraung hidup pada yang kedua, ketika Ty France terus menjelmakan meme “I lived, bitch” dengan letupan 438 kaki ini:

Perancis mempunyai empat bola dalam permainan malam ini: satu, yang digunakan untuk satu, yang mencatatkan hanya halaju keluar 78 MPH ketika dia membelainya terus ke bahagian tengah, tetapi semua bola lain dari pukulannya malam ini dipukul pada 103 MPH atau lebih keras, merehatkan naratif kecederaan pergelangan tangan itu untuk kebaikan. Homer itu pergi pada 107 MPH dengan sudut pelancaran 25 darjah, yang benar-benar apa yang anda mahu lihat dari Perancis, terutamanya di kubur sejuk iaitu Taman Comerica. Selamat kembali, Ty. Anak lelaki, kami telah merindui awak.

Mereka mengatakan pukulan itu menular, dan, baiklah, inning ketiga Mariners tidak menafikannya. Cal Raleigh memulakan inning dengan a pukulan solo besar sendiri:

Itu mencetuskan tindak balas berantai, kerana Mariners akan meremukkan pukulan demi pukulan demi pukulan dalam inning itu untuk membina pendahuluan 7-0, melantun Matt Manning dalam proses ketika mereka menggelongsor di sekeliling pangkalan seperti kartun Bugs Bunny. Boogie woogie woogie.

Seattle menambah dua lagi larian pada larian kelima, selepas Ty France bersendirian (sekali lagi, dalam istilah yang paling kukuh, selamat datang kembali) dan Carlos Santana mencecah larian rumah ketiga Mariners pada hari itu untuk melebarkan kedudukan 9-0.

Betul, Mariners menjaringkan gol dalam permainan ini melalui kedua-dua larian di rumah dan pukulan stesen ke stesen lama yang baik. Pepatah lama adalah bahawa anda tidak sepatutnya mahu memiliki kek anda dan memakannya juga, tetapi apa sebenarnya maksudnya? Bukankah salah seorang harus mempunyai kek dan memakannya? Jika tidak, apa yang anda lakukan selain daripada berlapar dan mencipta tempat berlindung bagi semut? Atau menjentik rahang anda pada udara kosong? Ia tidak masuk akal, mana-mana.

Satu lagi perkara yang tidak masuk akal: daripada hanya membiarkan Daniel Norris atau seseorang memakai permainan ini selepas Manning ditarik balik, AJ Hinch memilih untuk membuat mesin melalui bekas Mariner Will Vest yang malang, kemudian kendi lain, kemudian Daniel Norris untuk tiga babak (ia adakah dia yang membenarkan homer ke Santana) sebelum akhirnya memanggil pemain kedudukan—Kody Clemens, anak kepada Roger, walau bagaimanapun—untuk menyelesaikan sesuatu. Permulaan yang sukar untuk satu siri untuk bullpen Harimau, pastinya. (Kody bernasib baik dia tidak bermain di AL West, atau dia pasti akan menimpa rawatan Ckhole Kchalhoun.)

Sementara itu, bullpen Mariners akan terdiri daripada satu pitcher: Chris Flexen, membuat “permulaan piggyback” yang sangat dinanti-nantikan di belakang Kirby yang hampir tidak dikenakan cukai. Ia merupakan satu persiaran penting untuk Flex, yang secara rasmi mencetuskan pilihan letak hak $8 juta dolar untuk tahun depan dan bukannya pilihan pasukan $4 juta. Kedua-duanya bukan jumlah wang yang perlu dihimpit, tetapi bagi Flexen—seorang tukang kendi pinggir yang pergi ke padang di KBO, membina semula badannya, merombak repertoir padangnya, dan secara amnya telah melakukan apa sahaja yang diminta/perlukan oleh Mariners— ia adalah hari gaji yang besar dan layak. Dan untuk melihat rakan sepasukannya semua berbaris untuk mengucapkan tahniah kepadanya dalam bullpen hanya menambahkan betapa istimewanya saat itu. Pembaca, saya menangis.

The Tigers akan mengikis tiga lagi larian melakukan-oh, siapa peduli, mereka bukan cerita malam ini. Ty France adalah cerita, George Kirby adalah cerita, Chris Flexen adalah cerita. Mariners adalah ceritanya. Dan dengan permintaan maaf kepada Tigers—dan kepada prospek yang sangat berbakat Riley Greene, yang melakukan serangan teruk beberapa kali lebih awal dalam permainan sebelum menunjukkan superstar itu dengan triple, dan alasan untuk berharap di Motor City—sudah tiba masanya untuk Mariners menjadi cerita. Sudah tiba masanya untuk mereka mempunyai kehebatan mereka, dan rahmat mereka.We wish to give thanks to the writer of this article for this incredible material

Mariners mendengkur kesalahan, Harimau merengek, Seattle mengalahkan Detroit 9-3


Explore our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/