Mark Ingram dari Saints dalam peralihan kepada jurulatih baharu Dennis Allen: ‘Saya rasa itu besar, mengekalkan DNA yang sama’

Selepas tamatnya minicamp minggu ini, Saints mendapat dos kehidupan sebenar pertama mereka tanpa Sean Payton mengemudi. Ketua jurulatih baharu Dennis Allen setakat ini menerima ulasan positif daripada pemain Saints.

Itu mungkin tidak mengejutkan memandangkan kebiasaan mereka dengan Allen, yang mungkin menjadi sebahagian daripada alasan Saints di sebalik mempromosikan penyelaras pertahanan mereka kepada ketua jurulatih. Veteran berlari kembali Mark Ingram adalah percaya dalam pendekatan itu dengan senarai semasa New Orleans.

“Saya fikir itu sangat besar, mengekalkan DNA yang sama,” kata Ingram, melalui laman web pasukan. “Ia bukan seperti pembinaan semula sepenuhnya di sini. Saya fikir anda mempunyai pasukan yang boleh membuat banyak bising dan berlari ke arah itu. Jelas sekali, kami perlu memperbaiki dan menjadi lebih baik dan gel sebagai satu unit, tetapi saya fikir mengekalkan DNA pasukan, budaya pasukan yang sama, saya rasa itu besar dan saya fikir kita semua akan mendapat manfaat daripadanya.”

Ingram, peneraju utama Saints sepanjang zaman, tidak mempunyai peluang untuk bekerja secara langsung dengan Allen selama sembilan musim di New Orleans, tetapi penilaian veteran yang dihormati itu harus dipertimbangkan. Allen, yang akan kekal sebagai Saints DC, menaikkan pangkat Pete Carmichael daripada jurulatih QB kepada penyelaras yang menyinggung perasaan dan mengekalkan kebanyakan kakitangan. Ingram melihat peralihan itu sebagai susulan yang ideal kepada Payton.

“Jelas sekali, DA berbeza daripada Sean. Tetapi DA telah melakukan tugas yang hebat dengan hanya cuba mengekalkannya senormal mungkin dan menambah jenis rasa sendiri kepadanya,” kata Ingram. “Saya rasa pertahanan lebih terbiasa dengannya, kerana mereka menghabiskan begitu banyak masa bersamanya dalam pertemuan pertahanan. Kami hanya melihatnya kadang-kadang apabila dia perlu mengisinya. Tetapi saya sangat menyukainya. Saya fikir dia melakukan kerja yang hebat dengan pasukan, dia melakukan kerja yang hebat dalam mesyuarat pasukan, dia melakukan kerja yang hebat dengan kami di luar sana memberitahu kami mari kita selesaikan kerja kita, mari kita cekap, mari kita berkesan, mari kita perbaiki, mari kita bekerja, mari kita rasa segera. . Dia akan menjaga kami dan mengeluarkan kami dari padang. Saya rasa dia telah melakukan kerja yang hebat. Hanya mempunyai DNA yang sama, budaya pasukan yang sama, saya fikir itu akan menjadi baik untuk semua orang di bilik persalinan. “

Model untuk kejayaan yang konsisten, Payton menyusun rekod musim biasa 152-89 sebagai ketua jurulatih, mencatatkan sembilan musim kemenangan 10-tambah (semuanya menghasilkan penampilan playoff) sambil tidak pernah ketinggalan tujuh kemenangan dan memperoleh tujuh gelaran NFC South semasa 15 musim beliau. Jurulatih pemenang sepanjang masa The Saints memperoleh gelaran Super Bowl tunggal francais itu pada 2009 dan akan selamanya menjadi tokoh sukan terkenal di New Orleans.

Allen berada di sana selama 12 musim di bawah Payton tetapi tidak mudah untuk mengikuti tempoh tersebut. Baik atau buruk, Allen memang mempunyai pengalaman sebagai ketua jurulatih walaupun dia berlari dengan Raiders (rekod 8-22) mengakibatkan tembakan pertengahan musim. Berkhidmat sebagai Saints DC selama tujuh musim yang lalu, Allen telah menyelia salah satu pertahanan paling konsisten dalam NFL. Memasuki musim 2022, pertahanan Saints dijangka menjadi aset terkuat pasukan, yang dianggap sebagai faktor utama dalam strategi organisasi dalam mempromosikan Allen.

Memadankan kejayaan menyerang era Payton akan menjadi usaha paling sukar untuk Allen. Ia juga akan menjadi jalan cerita yang paling diperbesarkan untuk Orang Suci 2022. Walaupun dia setakat ini mendapat penghormatan daripada veteran penting dalam pasukan, Allen sangat menyedari kerja yang perlu dilakukan ketika dia membawa New Orleans ke era baharu.

“Saya melihatnya sebagai, dalam fikiran saya ia adalah musim luar yang berjaya, tetapi ia hanya luar musim,” kata Allen. “Kami mempunyai banyak kerja yang perlu kami lakukan antara sekarang dan awal musim.

“Saya pastinya berasa lebih selesa dalam peranan ini, dalam persekitaran ini, dengan organisasi ini mempunyai begitu banyak pengalaman di sini. Saya berasa seronok tentang di mana saya berada, saya berasa gembira tentang di mana kakitangan kejurulatihan berada, saya berasa gembira tentang di mana kami berada. pemain masih belum berpuas hati.”

We want to thank the writer of this write-up for this awesome material

Mark Ingram dari Saints dalam peralihan kepada jurulatih baharu Dennis Allen: ‘Saya rasa itu besar, mengekalkan DNA yang sama’


Visit our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/