Markah Pengecas lwn. Ketua, bawa pulang: Patrick Mahomes, Ketua berhimpun melepasi Pengecas; Justin Herbert cedera

Terdapat banyak perbincangan mengenai siapa yang boleh memintas Ketua Kansas City dalam AFC West yang berwajah baharu. Tiga pasukan lain dalam divisyen itu membuat penambahan besar pada senarai pemain mereka di luar musim, tetapi dua minggu kemudian, dan Ketua masih merupakan raja divisyen terbaik dalam bola sepak. Khamis malam, Patrick Mahomes dan Co. menewaskan Los Angeles Chargers 27-24.

Kedua-dua Mahomes dan Justin Herbert bermula perlahan, tetapi akhirnya menemui irama masing-masing. Mahomes membina prestasinya yang mengagumkan Minggu 1, menyempurnakan 24 daripada 35 hantaran sejauh 235 ela, dua touchdown dan pintasan sifar. Herbert sebaliknya melengkapkan 33 daripada 48 hantaran sejauh 334 ela, tiga touchdown dan satu pintasan. Mike Williams melangkah maju untuk Keenan Allen yang tidak aktif dengan cara yang besar, kerana dia menangkap lapan hantaran untuk 113 ela dan satu sentuhan. Akhirnya, ia tidak mencukupi.

The Chiefs membuat keputusan menarik untuk menyepak gol padang di garisan 1 ela Chargers untuk memulakan suku keempat, yang mengikat permainan pada 17 setiap satu. Peminat tidak mempersoalkan keputusan itu untuk masa yang lama, kerana pemain baru Jaylen Watson memilih Herbert di garisan 1 ela pada pemanduan seterusnya, dan mengembalikannya 99 ela ke arah lain untuk pendahuluan pertama Chiefs dalam permainan.

Herbert mengalami kecederaan dada/tulang rusuk yang menyebabkan dia tersingkir untuk bermain ketika cuba mengatur kemunculan semula. Semasa dia balik, dia tidak kelihatan selesa langsung. Dia masih mendahului pemanduan sembilan permainan, 73 ela yang berakhir dengan hantaran ke bawah kepada Josh Palmer pada gol keempat dan gol, tetapi LA tidak dapat memulihkan sepakan sisi.

Mengapa Ketua-ketua menang

The Chiefs tidak bermula dengan kuat, tetapi berjaya untuk tidak terlalu jauh di belakang walaupun ketika mereka sedang bergelut. Pada separuh masa pertama nampaknya Chargers sepatutnya mempunyai lebih banyak pendahuluan, tetapi mereka melakukan kerja yang baik untuk kekal di dalamnya. Momentum beralih pada separuh masa kedua dengan 20 mata yang belum dijawab daripada Chiefs yang membawa mereka daripada ketinggalan 14-7 kepada mendahului 27-14.

The Chiefs bernasib baik atas beberapa pemintasan hampir oleh Pengecas, khususnya daripada Asante Samuel Jr., yang tidak membawa pulang. Mereka juga hampir terkial-kial di garisan gol, dengan bola keluar dari tangan Travis Kelce berikutan rempuhan badan oleh Derwin James, tetapi dia diketepikan melalui sentuhan.

Jika mana-mana daripada pusing ganti hampir ini berakhir sebagai pusing ganti Ketua sebenar, ini mungkin cerita yang berbeza.

Bercakap tentang perolehan, ia akhirnya perolehan yang membuat perbezaan. The Chargers mengetuk pintu zon akhir, tetapi pilihan 99 ela 6 daripada Ketua Jaylen Watson akhirnya memberikan Kansas City pendahuluan pertama dalam permainan. Tiga mata lagi mengesahkan perjanjian itu dan Pengecas kehabisan masa untuk mengejar.

Mengapa Pengecas kalah

The Chargers mendahului sebahagian besar permainan, tetapi malangnya bagi mereka dan peminat mereka, bukan siapa yang mendahului. paling masa itu.

Walaupun tampil gagah dan mengagumkan pada separuh masa pertama, mereka tidak pernah mendahului yang besar. Apabila bercakap tentang bermain Mahomes dan Chiefs, pendahuluan rapat adalah sama baiknya dengan tiada pendahuluan, kerana mereka adalah pasukan yang tahu bagaimana untuk kembali.

Kesilapan Chargers, seperti bergelut di tempat ketiga di bawah, memberikan Mahomes dan Co. kedudukan padang yang baik selepas hampir selamat pada separuh masa kedua, dan pilihan 6 adalah pembuat perbezaan.

Separuh masa kedua adalah cerita yang berbeza daripada babak pertama, apabila Ketua-ketua itu mendahului manakala Pengecas gagal mengumpul jaringan. The Chargers menjaringkan gol pendaratan pada awal suku ketiga dan tidak menjaringkan lagi sehingga terlambat.

Herbert tidak dikalahkan oleh Mahomes dan bertahan apabila tekanan meningkat, tetapi dalam perlawanan dua pasukan elit, kadangkala satu pemintasan membuat semua perbezaan.

Titik perubahan

Touchdown kedua The Chiefs pada hari itu ialah hantaran Justin Watson dari Mahomes sejauh 41 ela dan memulakan 20 mata mereka yang tidak dijawab. Sehingga itu, Pengecas mempunyai kawalan dan Ketua kelihatan seperti memerlukan percikan api dan ini hanyalah percikan api untuk memulakan larian mereka. Touchdown seterusnya juga daripada Watson — Jaylen Watson — yang pilihan 6nya memberikan Ketua pendahuluan untuk selamanya.

Bermain permainan

Permainan yang tidak dapat dinafikan ialah pick 6 99 ela daripada Jaylen Watson. Menurut Statistik Generasi Seterusnya“Kebarangkalian kemenangan The Chiefs melonjak daripada 31% kepada 85% hasil daripada pilihan Watson 6 daripada Herbert, peningkatan 54%, ayunan kebarangkalian kemenangan terbesar pada pilihan 6 sepanjang tiga musim terakhir.”

Lihatlah pulangan pemintasan yang panjang:

Apa yang akan datang

Seterusnya untuk Chiefs ialah Indianapolis Colts pada 25 September. Chiefs akan pergi ke Stadium Lucas Oil untuk menentang pasukan AFC South, yang kini berada pada kedudukan 0-0-1 menjelang hujung minggu berikutan perlawanan menentang Houston Texans .

The Chargers akan menjadi tuan rumah kepada Jacksonville Jaguars pada 25 September di Stadium SoFi. Jaguar tewas 28-22 kepada Komander Washington pada Minggu 1. Mereka menentang Colts pada hari Ahad.We wish to give thanks to the writer of this short article for this awesome content

Markah Pengecas lwn. Ketua, bawa pulang: Patrick Mahomes, Ketua berhimpun melepasi Pengecas; Justin Herbert cedera


Explore our social media profiles and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/