Markah Raiders lwn Cardinals: Raba-raba kembali dalam OT mencatatkan kemunculan semula bersejarah ketika Arizona mengatasi defisit 20 mata

Arizona Cardinals sedang menuju ke permulaan 0-2 dan pergi untuk mati di NFC Barat yang gila. Sebaliknya, mereka menyerahkan kekayaan itu kepada Las Vegas Raiders — rali daripada defisit 20 mata pada separuh masa kedua untuk mengejutkan Vegas dalam masa lebih masa Ahad.

Byron Murphy menamatkan kemunculan semula yang luar biasa dengan pukulan 59 ela untuk melakukan pendaratan dengan baki 3:51 dalam masa lebih masa untuk mencuri kemenangan. Raiders memandu di garisan 41 ela Cardinals dan hanya memerlukan gol padang untuk menang sebelum Isaiah Simmons memaksa Hunter Renfrow meraba-raba yang membawa kepada scoop dan jaringan daripada Murphy.

Raiders mendahului 20-0 dalam permainan ini pada separuh masa. Pendahuluan 20 mata adalah yang terbesar dalam sejarah francais. Las Vegas mendahului 23-7 pada suku keempat sebelum Kyler Murray mendahului Kardinal di belakangnya. Murray melakukan larian touchdown 3 ela tanpa masa yang tersisa pada jam untuk memaksa lebih masa, kemudian melemparkan hantaran yang luar biasa kepada AJ Green pada percubaan penukaran dua mata untuk memaksa lebih masa.

The Cardinals mendapat bola terlebih dahulu dalam masa lebih masa, tetapi Marquise Brown menjatuhkan penerimaan keempat ke bawah pada pukulan dari Duron Harmon yang akan menyebabkan Arizona di zon merah. Raiders hanya memerlukan gol padang untuk memastikan kemenangan, tetapi Renfrow meraba-raba dalam jangkauan jangkaan Daniel Carlson yang membawa kepada sentuhan Murphy.

Pasukan berada 2-149 musim lalu di belakang dengan 13 mata tambahan pada suku keempat, tetapi Cardinals mampu melakukannya. Murray menamatkan 31 daripada 49 untuk 277 ela dengan touchdown dan memintas manakala mempunyai lima bawa untuk 28 ela dan satu markah. Derek Carr menamatkan 25 daripada 39 untuk jarak 252 ela dan dua touchdown tanpa pintasan.

Mengapa Kardinal menang

Berikan semua kredit di dunia kepada Murray, yang melakukan serangan Cardinals yang tidak aktif di belakangnya dan membawanya kepada kemenangan. Murray mempunyai 252 ela pada separuh masa kedua dan lebih masa untuk membawa Cardinals kembali, dengan jumlah dua touchdown (satu hantaran, satu tergesa-gesa) dan berlari dan membaling untuk penukaran dua mata (kedua-duanya datang pada suku keempat).

Murray meletakkan nombor permainan video dan bermain untuk mendapatkan kembali Cardinals dalam permainan, walaupun dia tidak membuat permainan yang memenangi permainan itu sendiri. Kardinal terpaksa membuat kerja lebih masa kerana apa yang Murray lakukan.

Mengapa Raiders kalah

Vegas mendapat serangan yang konservatif pada suku terakhir, berlari hanya lapan permainan sejauh 14 ela dan mengekalkan pertahanan yang letih di atas padang ketika Murray berlari mengelilingi mereka dan membawa kembali serangan Cardinals. Raiders tidak cukup mempercayai Carr untuk mengekalkan pemanduan yang mampan dan tidak mendapat bola ke tangan Davante Adams dengan cukup.

Di samping ketidakkonsistenan dalam serangan, Murray mengelak Chandler Jones dan Maxx Crosby beberapa kali dan melanjutkan permainan menentang sekunder yang tidak dapat menamatkan permainan. Begitulah cara Cardinals memadam defisit 20-0.

Titik perubahan

Dengan Arizona ketinggalan 23-13 pada suku keempat, Murray membeli masa yang cukup pada penukaran dua mata yang kelihatan mustahil untuk dilakukan. Namun Murray menemui jalan apabila dia mengayuh belakang sehingga ke garisan 20 ela dan mempunyai 20.8- poket kedua untuk akhirnya mengelak beberapa pemain pertahanan Raiders dan menjalankan bola masuk untuk penukaran untuk memotong pendahuluan Raiders kepada 23-15.

Permainan itu sangat menghiburkan dan menunjukkan perbezaan Murray apabila dia berada di atas padang. Larian itu mengekalkan Cardinals dalam permainan bola pada pertengahan suku keempat — dan akhirnya memainkan peranan penting dalam kemenangan kembali. Tanpa permainan oleh Murray itu, Arizona tidak mempunyai peluang.

petikan itu

“Terdapat begitu banyak permainan lakukan atau mati, saya hilang kiraan.” — Kliff Kingsbury selepas perlawanan yang menggambarkan kemunculan semula Cardinals pada separuh masa kedua (melalui laman web Darren Urban of the Cardinals).

Main Permainan

Jelas sekali, pemulihan keterlaluan Murphy yang menamatkan permainan untuk touchdown membawa kek di sini. Simmons memaksa Renfrow meraba-raba yang menyebabkan Murphy mengambil bola dan membawanya ke arah lain untuk touchdown sejauh 59 ela.

Murphy hampir tidak berjaya ke zon penghujung kerana dia kelihatan hilang kawalan bola, tetapi permainan tidak terbalik. Kardinal menamatkan kemunculan semula selepas kelihatan mati di dalam air beberapa kali sepanjang permainan.

Seterusnya

The Raiders (0-2) pergi ke Nashville untuk menghadapi Tennessee Titans (0-1) Ahad depan jam 1 petang ET. The Cardinals (1-1) akan menjadi tuan rumah kepada Los Angeles Rams (1-1) Ahad depan pada jam 4:25 petang ET.We wish to give thanks to the writer of this article for this incredible material

Markah Raiders lwn Cardinals: Raba-raba kembali dalam OT mencatatkan kemunculan semula bersejarah ketika Arizona mengatasi defisit 20 mata


Explore our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/