Markah Saints vs. Cardinals, takeaways: Arizona memilih New Orleans untuk mengatasi kekalahan tergelincir

Arizona Cardinals mengalahkan New Orleans Saints 42-34 dalam permainan “Thursday Night Football” yang sebenarnya mempunyai beberapa kesalahan, yang merupakan perubahan rentak yang bagus musim ini. Cardinals meningkat kepada 3-4 dan menamatkan kekalahan berturut-turut lapan perlawanan di tempat sendiri, manakala Saints jatuh kepada 2-5.

Perlawanan adalah sama untuk sebahagian besar separuh masa pertama, dengan permainan seri dengan baki kurang daripada tiga minit pada suku kedua. Kemudian skala secara drastik condong ke arah Cardinals, yang menjaringkan tiga touchdown pada masa itu.

Pertahanan pelawat menggegarkan quarterback Andy Dalton dan serangannya dengan pemintasan balik belakang yang menyusuli touchdown ofensif dari Arizona.

Memasuki separuh masa dengan 22 mata yang belum dijawab dan mendahului 28-14 adalah lebih daripada permulaan yang mantap bagi Cardinals untuk membina pada separuh masa kedua.

The Saints keluar dari separuh masa dan menjaringkan gol padang dan satu mata pastinya penting di sana, tetapi mereka perlu meletakkan tujuh mata menentang tiga untuk mengejar.

Untuk memburukkan lagi keadaan untuk Saints, Cardinals menjaringkan satu lagi touchdown pada suku ketiga, naik 35-17 dengan hantaran touchdown 5 ela daripada quarterback Cardinals Kyler Murray kepada Greg Dortch.

The Saints menjadikannya permainan di keempat dengan touchdown 17 ela dari Juwan Johnson.

Ia adalah pesta pendaratan malam ini dan Cardinals membuat satu lagi separuh jalan pada suku keempat berkat tergesa-gesa lima ela daripada Eno Benjamin.

Jika anda fikir di situlah touchdown berakhir, fikirkan semula. Permainan dengan skor tinggi ini menyaksikan satu lagi perlawanan daripada Saints, menjadikannya permainan 42-31 hasil hantaran Dalton kepada Juwan Johnson.

Gol padang Saints yang berbaki kurang daripada satu minit menjadikan ia permainan lapan mata dan diikuti dengan percubaan tendangan atas yang tidak berjaya yang memastikan kemenangan untuk Arizona.

Mengapa Kardinal menang

Ringkasnya, mereka adalah pasukan yang lebih baik. Mereka lebih lengkap di semua bahagian bola dan memilih kelemahan pasukan lawan dan memanfaatkannya.

Kesalahan Cardinals mendapat percikan baru dengan DeAndre Hopkins kembali dari penggantungannya. Hopkins menamatkan malam dengan 10 resepsi sepanjang 103 ela.

Pihak pertahanan berhak mendapat pujian atas kemenangan itu, memintas Andy Dalton tiga kali. Semua pemain terlibat, dengan Antonio Hamilton, Isaiah Simmons dan Marco Williams semuanya melakukan pemintasan.

Mengapa Orang Suci kalah

Dua pemintasan untuk pulangan tidak akan menyediakan anda untuk menang dan kesalahan itu tidak dapat pulih daripada letupan Cardinals pada penghujung suku kedua, di mana mereka menjaringkan tiga gol.

Pelanggaran Saints tidak konsisten dan walaupun semuanya tidak buruk, mereka perlu membentuk rentak yang mantap dan tidak dapat melakukannya.

Dengan Jameis Winston tersingkir, Andy Dalton mengambil alih pemerintahan dan apabila dia bagus dia bagus, melontar untuk 4 touchdown dan 361 ela ela, tetapi apabila dia teruk dia menyerahkan touchdown pasukan lain.

Titik perubahan

Enam pilihan pertama pada separuh masa pertama benar-benar membuat kenyataan, sambil turut mengalihkan momentum ke arah Cardinals. Pulangan pintasan sejauh 38 ela daripada Marco Wilson memberikan Cardinals pendahuluan pertama mereka dalam permainan, pendahuluan yang akan mereka kekalkan untuk baki permainan.

Bermain permainan

Memandangkan saya telah menyebut satu pilihan enam sebagai titik perubahan, nampaknya adil untuk memberikan perhatian pilihan enam juga.

Berbaki kurang daripada seminit pada separuh masa, Isaiah Simmons memintas Andy Dalton, menandakan pilihan ketiga quarterback pada separuh masa. Simmons berlari ke rumah sejauh 56 ela, memanjangkan pendahuluan untuk menjadikannya 28-14.

Apa yang akan datang

The Saints akan menjadi tuan rumah kepada Las Vegas Raiders, yang kini berada di kedudukan 1-4 dan bangkit daripada kekalahan kepada Ketua Kansas City, pada 30 Okt.

Kardinal akan menuju ke Minnesota untuk menghadapi Viking pada Minggu ke-8. Viking secara senyap-senyap memulakan musim mereka dengan baik dan berada di tempat pertama di bahagian mereka kerana ia sedang menuju ke hujung minggu.

We would love to say thanks to the author of this post for this incredible web content

Markah Saints vs. Cardinals, takeaways: Arizona memilih New Orleans untuk mengatasi kekalahan tergelincir


Check out our social media profiles and other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/