Markah Steelers lwn Browns, bawa pulang: Nick Chubb, Amari Cooper kuasa Cleveland melepasi Pittsburgh

Empat hari selepas kekalahan menyayat hati mereka, Browns bangkit semula dengan mengalahkan saingan lama mereka di laman sendiri pada “Thursday Night Football.” Dibantu oleh Nick Chubb dan separuh masa kedua yang kuat oleh pertahanan mereka, Browns mencatatkan kemenangan 29-17 untuk beralih kepada 2-1 pada musim ini. Pittsburgh, baru sahaja mengalami kekalahan mengecewakan Minggu 2, jatuh kepada 1-2.

Ketinggalan 14-13 pada waktu rehat, Browns mengawal permainan dengan menjaringkan dua pemanduan pertama mereka pada separuh masa kedua. Kesalahan itu didorong oleh Chubb, yang menamatkan malam dengan 113 ela dengan 23 hantaran. Cleveland juga menerima malam yang besar daripada Amari Cooper, yang tangkapan 32 ela pada permainan ketiga dan 1 menetapkan touchdown 1 ela Chubb yang memanjangkan pendahuluan Browns kepada 23-14 dengan baki 9:29. The Browns meletakkan tanda seru pada kemenangan dengan skor pertahanan Denzel Ward pada perlawanan akhir permainan.

Selepas permulaan perlahan pada kedua-dua belah bola, Browns — yang diterajui oleh larian 37 ela oleh Chubb — melakukan pukulan pertama pada hantaran jarak 11 ela Jacoby Brissett kepada Cooper, yang menamatkan malam dengan 101 ela dengan tujuh tangkapan. Steelers membalas dengan larian sentuh 5 ela Najee Harris untuk memulakan suku kedua. seorang balet, tangkapan sebelah tangan oleh rookie George Pickens menyediakan touchdown Harris.

Cleveland membalas dengan tangkapan pendaratan David Njoku dari Brissett dengan baki 8:58 hingga separuh masa. Steelers mendahului beberapa saat kemudian apabila Mitch Trubisky menjaringkan gol pada larian sentuh 1 ela. Serangan Pittsburgh memulakan separuh masa kedua dengan satu lagi pemanduan menjanjikan yang akhirnya gagal sejurus selepas melepasi bahagian tengah. Pittsburgh, selepas melakukan sedikit untuk sebahagian besar separuh masa kedua, mampu meledakkan jaringan lewat yang menjadikannya permainan enam mata dengan baki 1:46. Penalti pada sepakan onside mereka, bagaimanapun, membolehkan Browns menurunkan jam permainan kepada sembilan saat.

Angin kencang menjejaskan kedua-dua penyepak pada separuh masa pertama. Boswell terlepas percubaan sejauh 53 ela pada pemanduan kedua Pittsburgh. Penyepak rookie Browns Cade York terlepas PAT tetapi menebusnya dengan membuat percubaan gol lapangan sejauh 34 ela pada lewat suku ketiga untuk memberikan Cleveland pendahuluan untuk kebaikan.

Mengapa Steelers kalah

Sebelum menuju ke malam ini, Trubisky tidak mempunyai satu perlawanan dengan lebih 200 ela hantaran, tetapi hanya berjaya malam ini, dengan garis statistik 20-untuk-32 untuk 211 ela dan tiada sentuhan.

Trubisky tidak menunjukkan persembahan yang mencukupi musim ini, dengan beberapa orang bertanya sama ada dia patut diletakkan di bangku simpanan untuk rookie QB Kenny Pickett.

Di atas kesalahan, Diontae Johnson adalah pemain terbaik untuk Steelers, dengan enam perlawanan untuk jarak 63 ela dan pemulihan yang tidak jelas, tetapi mengalami beberapa kejatuhan kunci. Kesalahan Steelers jelas mempunyai banyak perkara yang masih perlu diselesaikan.

Pertahanan tidak dapat bersaing dengan Chubb, salah seorang pemain belakang terbaik dalam NFL, yang mencatatkan satu lagi permainan 100 ela dalam resumenya.

Pertahanan merindui TJ Watt dan dari segi sejarah tidak menang tanpa dia. Mereka kini 0-6 apabila Watt berada di tepi padang.

Mengapa Browns menang

The Browns bangkit daripada kekalahan di mana ketiga-tiga fasa permainan bergelut dan bangkit dengan permainan di mana semua orang mendapat bantuan dalam kemenangan.

Brissett kelihatan yakin dan tenang dan apabila diperlukan dapat menggunakan kebolehannya yang tergesa-gesa dalam situasi jarak pendek.

Bercakap tentang permainan larian, mari kita bercakap tentang Chubb. Chubb benar-benar merobohkan pertahanan Steelers, meletakkan 23 hantaran sejauh 113 ela dan touchdown. Sejak 2018, dia mempunyai 24 perlawanan 100 ela, yang paling banyak dalam liga sepanjang tempoh itu.

Saya juga kagum dengan Cooper, yang mempunyai irama dengan Brissett dan menamatkan permainan dengan tujuh tangkapan sejauh 101 ela dan touchdown.

Apa yang memeterai perjanjian untuk Browns adalah pertahanan yang menghalang Steelers keluar dari padang dan memaksa bolak-balik tiga dan keluar menjelang akhir permainan. The Steelers tidak pernah dapat pulih daripada dua perhentian itu, yang membawa kami terus ke titik perubahan kami dalam permainan.

(Dan sentuhan pertahanan masa sampah tidak menyakitkan.)

Titik perubahan

Lewat suku ketiga, hantaran 35 ela dari Trubisky kepada Jaylen Warren dipanggil semula kerana penalti ke atas Chukwuma Okorafor. Pemanduan itu membawa kepada pukulan Steelers tidak lama kemudian dan Browns bertindak balas dengan menjaringkan gol padang pada pemanduan seterusnya.

Dengan bola kembali, Steelers sekali lagi tidak dapat berbuat apa-apa dengannya, pergi tiga kali dan keluar.

The Browns sekali lagi bertindak balas, kali ini menggunakan 6:35 untuk pergi 11 permainan untuk 80 ela dan menjaringkan gol untuk menjadikannya 23-14. Pada pemanduan menjaringkan gol, berbilang pemain memberi impak dan Browns kelihatan seperti mereka mempunyai kawalan sepenuhnya ke atas permainan dan Brissett kelihatan seperti dia mempunyai kawalan sepenuhnya terhadap kesalahannya.

Chubb, yang melepasi lebih 100 ela di atas tanah pada pemanduan ini, mempunyai bahagian yang saksama tergesa-gesa, termasuk satu untuk 16 ela. Cooper muncul besar di udara dengan hantaran 32 ela untuk meletakkan mereka di wilayah Steelers. Chubb adalah orang yang menumbuknya untuk satu ela pada keempat-dan-1.

Untuk memburukkan keadaan bagi Steelers, mereka membalas dengan tiga lagi dan-out, menjadikannya dua berturut-turut.

Bermain permainan

Steelers tidak mendapat kemenangan, tetapi mereka mendapat perkara terbaik seterusnya, ciri dalam segmen “Main Permainan” kami.

Penerima lebar George Pickens membuktikan mengapa dia menjadi bualan di kem latihan Steelers dengan satu tangkapan. Pada suku pertama, Pickens membuat tangkapan satu tangan yang luar biasa yang kelihatan menentang graviti.

Tangkapan Pickens datang dari permainan kedua dan 3, dengan Trubisky melambung satu ke garisan tepi kanan. Tangkapan 36 ela meletakkan Steelers di zon merah dan membuat pendaratan dari Najee Harris.

Apa yang akan datang

The Browns akan menuju ke Atlanta untuk menentang Falcons minggu depan, yang 0-2 ketika kita memasuki Minggu 3. Dua kekalahan Falcons kedua-duanya hampir, tewas 27-26 kepada Saints dan 31-27 kepada Super Bowl yang bertahan. juara Rams.

The Steelers akan menjadi tuan rumah kepada Jets pada Minggu 4. Serangan Jets telah diketuai oleh quarterback Joe Flacco setakat ini, dengan Zach Wilson masih berada di tepi padang dengan lebam tulang dan koyakan meniskus. Wilson dijangka terlepas dua hingga empat minggu dan tidak akan kembali untuk Minggu 3. Melalui dua minggu, Flacco berada di tangga ketiga dalam jarak dengan 616, di belakang Tua Tagovailoa (739) Dolphins dan Carson Wentz (650) Komander.We want to thank the author of this post for this incredible content

Markah Steelers lwn Browns, bawa pulang: Nick Chubb, Amari Cooper kuasa Cleveland melepasi Pittsburgh


Find here our social media profiles and other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/