Masalah Phillies meningkat — Segura keluar 3 bulan, Harper menggaru

The Phillies akan tanpa baseman kedua Jean Segura sehingga tiga bulan.

Segura, yang mengalami patah jari telunjuk kanan dalam perlawanan malam Selasa menentang San Francisco, mengetahui nasibnya selepas peperiksaan Rabu. Patah itu, menurut pengurus Joe Girardi, “dipindahkan” dan akan memerlukan pembedahan akhir minggu ini.

Sejam selepas Girardi mengumumkan tahap kecederaan Segura, Phillies mencalarkan penyerang Bryce Harper dari kesebelasan utama malam Rabu kerana sakit di lengan kanannya.

Harper tidak bermain di padang sejak 16 April kerana koyakan ligamen di siku kanannya.

Girardi tidak bersedia serta-merta untuk mengulas mengenai keadaan Harper atau berapa lama slugger itu akan keluar. Dia mengulas mengenai Segura, yang menjalani X-ray pada malam Selasa dan ujian lanjut hari Rabu.

“Saya tidak tahu sama ada mana-mana daripada kami menjangkakan bahawa ia akan menjadi ini,” kata Girardi. “Ini adalah kehilangan yang sukar untuk kami. Saya tidak akan menyalutinya. Jean ialah pemain harian yang produktif untuk kami.”

Segura mengalami kecederaan apabila dia cuba melakukan pukulan asas dengan seorang pelari di tempat pertama dan tidak keluar pada inning ketujuh permainan 3-3 malam Selasa. Segura membuat keputusan untuk cuba melakukan bunt sendiri tetapi tekniknya lemah. Jari telunjuknya terdedah pada kelawar dan menyerap gelangsar patah tulang daripada Tyler Rogers.

“Sakit,” kata Girardi. “Dia juga seorang pemain pertahanan yang bagus. Itulah perkaranya. Kita kehilangan bahagian itu juga. Dia seorang lelaki yang boleh mencuri pangkalan anda. Kami kehilangan bahagian itu juga. Maksud saya, Jean boleh melakukan banyak perkara.”

Phillies membuat beberapa siri pergerakan sebelum perlawanan. Selain meletakkan Segura dalam senarai yang cedera, mereka menetapkan pemain luar Roman Quinn untuk ditugaskan. Infielder Nick Maton dan pitcher kidal Cristopher Sanchez dipanggil dari Triple A. Pasukan itu mempertimbangkan untuk mengaktifkan Didi Gregorius dari IL, tetapi memutuskan dia memerlukan lebih banyak pukulan di Lehigh Valley. Gregorius, yang telah keluar kerana terseliuh lutut kiri, dijadualkan berkhidmat sebagai DH untuk Lehigh Valley pada malam Rabu. Dia boleh bersedia untuk kembali ke Philadelphia dan kedudukan hentian singkat dalam beberapa hari.

Maton dijadualkan bermula di hentian pendek malam Rabu dan Johan Camargo di pangkalan kedua. Selepas Harper dicalar, Maton berpindah ke tempat kedua, Camargo ke tempat ketiga dan Alec Bohm menjadi pemukul yang ditetapkan.

Girardi berkata Phils akan cuba mengisi pangkalan kedua dalaman dengan Camargo, Maton dan Bryson Stott, walaupun ada kemungkinan seseorang boleh pergi ke bawah umur apabila Gregorius kembali. Scott Kingery berada di Triple A, tetapi dia tiada dalam senarai 40 orang dan mencecah bawah .200.

Dengan Segura keluar untuk jangka masa yang begitu lama, sukar untuk membayangkan presiden operasi besbol Dave Dombrowski dan GM Sam Fuld tidak cuba untuk mendapatkan baseman kedua sepenuh masa.

“Kami belum bercakap mengenainya lagi,” kata Girardi. “Mereka sentiasa berusaha untuk menambah baik kelab dengan cara yang mereka boleh. Saya pasti mereka melihat segala-galanya.”

Fuld mengesahkan itu.

“Kami suka kumpulan yang kami ada secara dalaman,” katanya. “Kami sentiasa mencari peluang berpotensi yang boleh masuk akal.”

Dalam 44 perlawanan, Segura mencecah .275, kedua di kelab selepas Harper’s .303, dengan enam homer, 19 RBI dan .731 OPS.

“Ia sukar,” kata Fuld mengenai kehilangan Segura. “Dia seorang yang hebat, seteguh mereka datang. Saya fikir kadang-kadang kita mengambil mudah apa yang dia lakukan setiap malam di kedua-dua belah bola. Dia lelaki yang boleh anda harapkan. Kami akan merinduinya.”

Langgan Phillies Talk: Podcast Apple | Google Play | Spotify | Penjahit | Seni19 | Tonton di YouTube

We would like to thank the writer of this post for this awesome material

Masalah Phillies meningkat — Segura keluar 3 bulan, Harper menggaru


Check out our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/