Matt Brash Membuat Giliran Mariners

prospek pitching Matt Brash telah mendapat tempat dalam penggiliran Mariners untuk memulakan musim, setiap Daniel Kramer dari MLB.com. The righty telah memilih kontraknya oleh kelab pada penghujung September tahun lalu tetapi tidak pernah menyertai perlawanan, bermakna ia akan menjadi penampilan sulungnya di MLB apabila dia akhirnya mendaki bukit dalam beberapa hari akan datang.

Ia merupakan peningkatan yang luar biasa bagi penduduk asli Kingston, Ontario sejak beberapa tahun lalu. Dipilih oleh Padres pada pusingan keempat draf 2019, dia melontarkan beberapa inning bola rookie dan A-ball musim itu. Pada tahun 2020, sudah tentu, musim-musim liga kecil telah dibatalkan oleh wabak itu, menyebabkan Brash tidak dapat bermain dalam mana-mana perlawanan rasmi. Pada tarikh akhir perdagangan tahun itu, dia adalah pemain yang akan dinamakan kemudian dalam perdagangan kecil yang menyaksikan pelega Taylor Williams pergi ke San Diego. Seperti yang dinyatakan oleh Kramer, Brash tidak dianggap sebagai prospek 30 teratas Padres sebelum perdagangan mahupun Mariners selepas itu.

Pada tahun 2021, Brash membuktikan bahawa Mariners telah mencungkil permata tersembunyi, apabila dia melontar 97 1/3 inning antara High-A dan Double-A, meletakkan ERA 2.31 antara kedua-dua tahap tersebut. Walaupun kadar berjalannya 11.9% agak tinggi, kadar mogoknya 35.1% adalah elit. Berdasarkan prestasi dominan itu, kelab itu memilihnya ke senarai liga besar mereka pada 28 September, berharap dia dapat membantu menampung beberapa inning ketika mereka berusaha untuk mendapatkan tempat wild card, walaupun Brash tidak pernah melontarkan pada tahap Triple-A. Dia tidak akhirnya mengambil tempat dalam beberapa perlawanan terakhir itu, bagaimanapun.

Berdasarkan kerja cemerlangnya tahun lepas, Brash kini dianggap sebagai prospek ke-98 dalam permainan oleh MLB Pipeline, menduduki tempat #84 di ESPN dan #45 di Baseball America. Musim bunga ini, Brash terus membina reputasinya, melontar 9 1/3 inning dengan 12 pukulan, 2 jalan kaki dan hanya satu larian yang diperolehi. CBA baharu menampilkan peruntukan yang dipanggil Insentif Promosi Prospek di mana pasukan boleh memperoleh pilihan tambahan dalam draf jika pemain yang layak rookie dengan 60 hari atau kurang perkhidmatan liga utama yang termasuk dalam senarai prospek 100 teratas pramusim dengan dua atau lebih of Baseball America, ESPN.com atau MLB.com dinaikkan pangkat dan menamatkan undian anugerah yang tinggi dalam mana-mana tahun sebelum dia layak untuk timbang tara. Memandangkan Brash memecahkan ketiga-tiga senarai itu dan hanya mempunyai enam hari masa perkhidmatan MLB, dia boleh mendapat pilihan draf tambahan M untuk kemenangan Rookie of the Year atau penamat tiga teratas dalam MVP atau pengundian Cy Young dalam pra-timbangtaranya. musim. Jika draf antarabangsa dilaksanakan, dia boleh mendapatkan kelab pilihan jika kedua atau ketiga dalam Rookie of the Year, atau keempat atau kelima dalam Cy Young. Pasukan boleh memperoleh paling banyak satu pilihan PPI dalam draf amatur dan tiga jumlah pilihan PPI untuk mana-mana prospek individu, dua antarabangsa dan satu amatur, dengan maksimum satu pilihan sedemikian setiap tahun. (Butiran lanjut tentang insentif dibentangkan oleh Evan Drellich dari The Athletic.)

Selepas musim 89 kemenangan pada 2018, Seattle secara mengejutkan memutuskan untuk merobohkan senarai mereka dan memasuki pembinaan semula. Selepas hanya sepasang kalah musim, mereka melakukan lompatan besar ke hadapan tahun lalu, memenangi 90 perlawanan dan hampir terlepas pasca musim. Sebelum penguncian, mereka menambah AL Cy Young yang memerintah Robbie Ray kepada putaran, menyambung pegangan Mark Gonzales, Chris Flexen dan Logan Gilbert. Brash yang berusia 23 tahun akan melengkapkan kumpulan itu untuk memulakan musim. Seperti yang dinyatakan oleh Kramer, Brash akan menjadi anak asli pertama Kingston, Ontario untuk bertanding di liga besar.

Di sebalik semua pujian untuk Brash, dia sebenarnya prospek melontar kedua terbaik dalam sistem, dengan George Kirby mendahuluinya dalam kebanyakan senarai. Walau bagaimanapun, Kirby akan kembali ke bawah umur, berdasarkan fakta bahawa dia hanya mencatat 67 2/3 babak tahun lepas. “Dia tidak mempunyai beban kerja yang besar tahun lepas,” kata pengurus Mariners Scott Servais. “Sangat penting untuk dia terus maju. George akan bertanding untuk kami tahun ini, tidak ada persoalan mengenainya. Dan saya fikir dia akan menjadi sebahagian besar daripada cara musim kami bermain.” Sekiranya Kirby terus berkembang, Mariners akan mempunyai pilihan kedalaman yang sangat baik yang bersedia untuk digunakan sekiranya diperlukan dalam penggiliran liga besar.

We would like to say thanks to the writer of this write-up for this remarkable material

Matt Brash Membuat Giliran Mariners


Check out our social media accounts and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/