Max Scherzer dari Mets menggaru dari awal dengan kecederaan menyebabkan Hari Pembukaan diragui

PELABUHAN ST. LUCIE — Hamstring kanan Max Scherzer yang menyusahkan mencalarkannya daripada latihan akhir musim bunga bermula Sabtu, meninggalkan persoalan lanjut mengenai penggiliran ketika Mets bersiap untuk memecahkan kem.

Sehari selepas Jacob deGrom telah didiagnosis dengan tindak balas tekanan pada skapula kanannya itu akan mengekalkan dia dalam senarai kecederaan untuk tempoh yang ketara untuk memulakan musim ini, hamstring Scherzer yang berusia 37 tahun itu menjadi tumpuan.

Pemain tangan kanan itu berkata dia berasa sesak pada otot semasa berlari Khamis, tetapi masih dijangka akan bermain dalam perlawanan liga kecil dua hari kemudian. Tetapi apabila pulih untuk penampilannya, hamstring semakin ketat dan dia tidak mahu mengambil risiko kecederaan lagi.

Scherzer ialah pilihan yang jelas untuk menggantikan deGrom sebagai pemula Hari Pembukaan di Washington pada hari Khamis, tetapi mengatakan ia “terlalu awal” untuk mengatakan jika itu tetap menjadi pilihan.

Max Scherzer tercalar dari permulaan latihan musim bunga pada hari Sabtu.
Corey Sipkin

“Di situlah anda mengadakan perbualan dengan orang di atas anda,” kata Scherzer. “Saya telah mencapai 90 padang dan lengan saya berasa hebat. Saya pasti mempunyai yang bekerja untuk saya. Apa yang anda mahu lakukan untuk bergerak ke hadapan, bagaimana anda mahu maju dengannya, semuanya ditentukan oleh seberapa baik rasa hamstring. Saya tidak bimbang tentang perkara ini dalam jangka masa panjang, tetapi ia adalah sesuatu yang perlu anda tangani sekarang.”

Pengurus Buck Showalter tidak menolak kemungkinan Scherzer untuk pembukaan, walaupun tanpa satu lagi latihan musim bunga.

“Saya fikir dia telah membina lebih banyak volum daripada kebanyakan orang pada masa ini,” kata Showalter. “Saya rasa tidak ada keperluan itu.”

Chris Bassitt akan kekal mengikut jadual dan padang dalam perlawanan pameran hari Ahad, menurut Showalter, yang bermaksud paling awal dia boleh bertanding dengan rehat penuh pada musim biasa ialah hari Jumaat.

Showalter menyatakan matlamatnya adalah untuk mengelak daripada meletakkan keseluruhan gilirannya dalam “kucar-kacir” hanya untuk mengisi satu tempat, bermakna Khamis. Permulaan Hari Pembukaan pada asalnya bertujuan untuk deGrom, dengan Scherzer ditetapkan pada hari Jumaat.

Carlos Carrasco dan Taijuan Walker berada di belakang Bassitt dalam penggiliran. The Mets masih mempertimbangkan calon — terutamanya Tylor Megill, David Peterson dan Trevor Williams — untuk mengisi tempat penggiliran deGrom.

Scherzer, yang tiba di luar musim dengan kontrak tiga tahun bernilai $130 juta, menyatakan dia tidak bimbang dengan hamstringnya, berdasarkan sejarahnya dengan kecederaan sedemikian.

“Saya pernah mengalami kecederaan hamstring kecil ini sebelum ini dan ia hilang dalam beberapa hari,” kata Scherzer. “Saya cukup bernasib baik, saya cukup baik kerana tidak mengalami kecederaan hamstring yang serius, saya baru mengalami sedikit cegukan dan saya fikir ini adalah perkara yang sama.

“Saya rasa ini sedikit gangguan. Saya hanya perlu menanganinya, jadi saya bekerjasama dengan kakitangan latihan untuk mengenal pasti puncanya kerana ia mengecewakan, kerana saya telah bekerja keras di luar musim ini untuk benar-benar mengangkat kaki saya dengan berat, melakukan semua larian. Saya rasa saya berada di tempat yang sangat baik dengan badan dan lengan saya, dan ia mengecewakan apabila lengan saya pada ketika ini dan mengalami sedikit gangguan di kaki saya.”

Scherzer berkata ia adalah “berita sukar” untuk mengetahui bahawa deGrom akan keluar untuk tempoh yang panjang. DeGrom telah ditutup daripada membuang sehingga empat minggu dan kemudiannya perlu membina semula.

“Hanya bercakap dengannya, dia fikir ia adalah sesuatu yang kecil,” kata Scherzer, merujuk kepada kekejangan bahu awal deGrom. “Ternyata ia lebih sedikit daripada kecil. Untuk dia dimatikan selama beberapa minggu sekarang, anda perlu menyesuaikannya, jadi baginya ia cuba memikirkan kecederaan ini. Kenal pasti perkara ini dan serang dengan semua yang anda ada.”

We would like to thank the writer of this article for this outstanding content

Max Scherzer dari Mets menggaru dari awal dengan kecederaan menyebabkan Hari Pembukaan diragui


We have our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/