Mengapa bekas rakan sepasukan Reagor gembira untuknya selepas perdagangan

Selepas menonton dua tahun pertama kerjaya Jalen Reagor, sukar untuk membayangkan dia akan menjadi pilihan draf pusingan pertama.

Ia pasti tidak akan berlaku di sini.

“Saya rasa seperti sesetengah orang memerlukan perubahan pemandangan,” kata DeVonta Smith.

Reagor mendapat perubahan pemandangan itu pada hari Rabu, apabila pengurus besar sebelum latihan Howie Roseman menghantar pilihan pusingan pertama 2020 dari TCU ke Minnesota untuk sepasang pilihan Hari 3.

“Saya gembira untuknya,” kata Smith. “Permulaan baharu untuknya. Pergi ke sana, saya harap dia melakukan perkaranya.”

Sebagai balasan kepada Reagor, Eagles mendapat pilihan pusingan ke-7 pada tahun 2023 dan pilihan pusingan ke-4 pada tahun 2024 “yang akan bertukar kepada tempat ke-5 jika markah statistik tertentu tidak dipenuhi.”

Heck, rasanya seperti kata-kata perdagangan itu telah menyediakan Reagor untuk kekecewaan di bandar seterusnya.

Di Philly, dia akan diingati sebagai pilihan terbaik pusingan pertama Eagles mengambil alih pemain Pro Bowler Justin Jefferson, yang pergi satu pilihan kemudian di No. 22. Video terkenal pejabat hadapan Viking meraikan kesilapan Eagles tidak Tidak membantu perkara-perkara dan begitu juga kejayaan serta-merta Jefferson. Walaupun Reagor sentiasa menyatakan secara terbuka bahawa pendakian Jefferson tidak menjejaskannya, nampaknya ia berlaku.

Bahawa Reagor kini menyertai Jefferson di Minnesota tidak kehilangan sesiapa pun.

The Eagles menentang kebijaksanaan draf konvensional pada tahun 2020 apabila mereka mencapai untuk mengambil Reagor kerana mereka menyukai sifat meledaknya. Sejak itu, pilihan itu ditakdirkan untuk gagal.

Reagor terpaksa berhadapan dengan jangkaan itu dan realiti bahawa dia tidak memenuhinya.

“Ia tidak terlalu menyeronokkan untuk Reagor. Dia mengalami masa yang sukar,” kata Dallas Goedert. “Tembak, di seluruh media dengan apa sahaja yang berlaku. Tetapi dia adalah seorang yang sentiasa menundukkan kepalanya dan bekerja. Saya sentiasa menghormati dia. Dia tidak pernah benar-benar merungut. Dia hanya di sini untuk menjadi lebih baik. Dia mencuba. Saya sangat menghormati Reagor, dia adalah kawan baik saya.”

Dalam dua musim di Philadelphia, Reagor mempunyai peranan yang besar dan produksinya tidak hampir padan. Dia menangkap 64 hantaran untuk 695 ela dan 3 touchdown dalam 28 perlawanan (24 permulaan) dan tidak pernah melakukan lebih daripada 57 ela dalam mana-mana permainan individu.

Reagor juga bergelut dalam permainan timbal balik. Tahun lepas, dia menduduki tempat ke-17 dalam NFL dalam purata pulangan punt (7.3) dalam kalangan pemain yang layak dan menduduki tempat ke-27 dalam NFL dalam purata pulangan sepakan (21.3) di kalangan pemain dengan sekurang-kurangnya 10 percubaan.

Reagor benar-benar menyakiti Eagles lebih daripada dia membantu mereka pada tahun 2021.

Dan semakin tekanan semakin meningkat, semakin banyak Reagor mendengar tentangnya, semakin sering dia menyelar di media sosial atau menggali lubang lebih dalam dengan permainannya.

Reagor adalah pemain permulaan dalam setiap dua musim terakhir dan walaupun selepas Eagles merangka Smith dengan pilihan keseluruhan No. 10 pada 2021, Reagor masih kekal No. 2 musim lalu. Jadi dia berubah daripada menjadi pilihan kedua mereka pada awal tahun lepas kepada boleh dibelanjakan setahun kemudian. Itu menunjukkan kepada anda betapa lebih baiknya bilik penerima Eagles sekarang.

Reagor mendapat berita tentang perdagangan itu semasa di Kompleks NovaCare pada hari Rabu sebelum latihan dan kemudian dia pergi.

Untuk sebahagian besar, bekas rakan sepasukan Reagor kelihatan gembira untuk dia meneruskan kerjayanya di tempat lain.

“Permulaan baharu untuknya, perkara baharu,” kata Darius Slay. “Saya tidak sabar untuk melihat apa yang dia lakukan. Saya hanya tidak memerlukannya untuk menjadi baik Minggu 2 (apabila Eagles menjadi tuan rumah kepada Viking). Dia boleh menjadi baik setiap minggu selepas itu.”

Langgan podcast Eagle Eye

Podcast Apple | Google Play | Spotify | Penjahit | Seni19 | Tonton di YouTube

We would love to thank the writer of this write-up for this outstanding material

Mengapa bekas rakan sepasukan Reagor gembira untuknya selepas perdagangan


You can find our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/