Mengenai Myles Garrett dan mengejek, Nick Chubb dan menjaringkan gol, pertemuan pemain sahaja dan banyak lagi: Browns Mary Kay Cabot mengambil

CLEVELAND, Ohio — Ramai peminat marah kepada Myles Garrett kerana mengecam ejekan selepas kejatuhan epik vs. Jets, di mana hampir semua perkara yang boleh berlaku untuk Browns pada 1:55 terakhir, lakukan.

Saya faham kekecewaan Garrett atas ejekan itu, dan saya faham penyokong secara lisan meluahkan kekecewaan mereka selepas kekalahan 31-30, yang mana Browns mendahului 30-17 dengan baki 1:55 dan mempunyai 99.9% kemenangan pada perlawanan itu. perkara itu, menurut ESPN Analytics.

Saya tidak fikir kekecewaan Garrett atas booing dan peminat booing adalah saling eksklusif.

Kritikannya terhadap ejekan itu datang sebagai tindak balas kepada soalan selepas perlawanan saya tentang sama ada kekalahan itu lebih teruk kerana ia datang di padang tuan rumah Browns, dalam pembukaan tuan rumah, di hadapan pangkalan peminat tercinta yang pulang dengan sangat kecewa.

“Perkara yang lebih mengecewakan ialah ejekan pada akhirnya,” katanya. “Ia bukanlah pengakhiran yang paling optimum yang kami inginkan. Sudah tentu kami mahu menang. Sudah tentu kami mahu bermain permainan dan ia berakhir 30-16 atau 30-17 atau apa sahaja, kami mendapat pilihan atau karung jalur dan menamatkan permainan. Tetapi ia tidak selalu berlaku. Orang-orang ini masih meletakkan keldai mereka pada barisan dan bermain sekuat yang mereka boleh, dan mereka harus dihormati seperti itu.

“Ia adalah dua perlawanan dan kami mempunyai banyak lagi perlawanan untuk dimainkan, terutamanya perlawanan seterusnya akan datang dengan penonton tuan rumah. Kami mempunyai banyak masa untuk membetulkan apa yang kami lakukan, jadi kami tidak mahu melihat orang ramai ini, stadium ini menyerah kepada kami seawal ini. Kami mahu melihat mereka sepenuhnya di belakang kami. Dan ia mengecewakan untuk semua orang, tetapi ia benar-benar mengecewakan bagi kami sebagai satu pasukan hanya mengetahui bahawa kami mempunyai mereka dengan kaki kami di kerongkong mereka dan kami tidak menyelesaikannya, dan itu sepenuhnya terpulang kepada kami. Kami akan belajar daripada ini dan membetulkannya dan kembali lebih kuat.”

Pada pandangan saya, perkara penting daripada kenyataan Garrett ialah dia merayu kepada peminat untuk berpegang teguh kepada pemain dan memberi mereka peluang untuk menebus diri mereka, yang mereka merancang untuk melakukan malam Khamis menentang Steelers. Dia menghargai dan menyayangi peminat di sini sama seperti sesiapa sahaja dalam pasukan, dan saya tidak fikir dia akan melakukan apa-apa untuk menjejaskan hubungan itu.

Bagaimanapun, kebanyakan pemain lain dalam pasukan yang ditanya mengenai ejekan itu, termasuk John Johnson III, Joel Bitonio dan Jeremiah Owusu-Koramoah, tidak mempunyai masalah dengannya. Kesemua mereka, termasuk Garrett, berazam untuk memastikan ia tidak berlaku lagi.

Nick Chubb mengambil terlalu banyak kesalahan

Adalah mulia untuk Chubb menyalahkan dirinya sendiri kerana menjaringkan gol pendaratan ketiga dan terakhirnya yang menjadikannya 30-17 dengan baki 1:55 dan bukannya turun atau di luar batasan pada 1, tetapi saya fikir dia terlalu keras terhadap dirinya sendiri.

Jika dia turun atau keluar dari sempadan di sana, Jacoby Brissett akan dapat melutut tiga kali berturut-turut dan Browns berarak keluar dengan kemenangan 24-17 dan rekod 2-0.

Tetapi berlari mundur tidak sepatutnya membimbangkan tentang pengurusan jam atau analitik di tengah-tengah permainan.

“Pada masa ini kami akan mematahkan terjahan dan menjaringkan gol pendaratan,” kata Kareem Hunt. “Itulah yang kami lakukan.”

Satu-satunya cara Chubb, yang mengatakan bahawa menjaringkan TD terakhir “membela kita permainan,” turun atau keluar adalah jika dia diarahkan untuk berbuat demikian oleh jurulatihnya atau oleh Brissett dalam borak melalui jurulatih dalam set kepala.

Begitulah yang berlaku pada tahun 2020 apabila Chubb melencong keluar dari sempadan pada 1 pada pecut “No Mas” 59 ela untuk mengekalkan kemenangan 10-7 ke atas pasukan Texas. Seandainya dia menjaringkan gol, QB Deshaun Watson dari Texas pada masa itu pasti akan dapat kembali bola dengan tinggal kurang satu minit lagi.

Tetapi walaupun Chubb tidak sepatutnya dijangka membuat keputusan itu sendiri, dia meletakkannya di atas bahunya dan melepaskannya daripada Kevin Stefanski, yang juga menganggapnya dipersalahkan.

“Kami semua bekerjasama,” kata Chubb. “Kami semua berkomunikasi tetapi pada penghujung hari, saya pernah berada dalam situasi itu sebelum ini, jadi saya tidak boleh meletakkannya pada sesiapa kecuali diri saya sendiri pada ketika ini. Saya fikir perkara yang paling penting ialah, saya sedar apa yang sedang berlaku, dan saya fikir permainan sudah berakhir jika kita jujur.”

Jika tiada siapa yang dipanggil “Tidak Mas,” tidak mungkin Chubb (87 ela, tiga sentuhan tergesa-gesa) patut dipersalahkan.

Mungkin dia merasakan dia harus menunjukkan contoh kepada seluruh pasukan dengan memiliki kesilapan yang tidak dia lakukan.

Pertemuan pemain pertahanan sahaja diperlukan

Dua perlawanan ke musim ini kelihatan agak awal untuk mesyuarat pasukan pemain sahaja, tetapi dalam kes ini, ia adalah wajar.

Pertahanan runtuh pada suku keempat setiap dua perlawanan pertama, menyerahkan 17 mata dan dua tangkapan TD besar pada liputan yang ditiup, satu untuk 75 ela kepada Robbie Anderson lwn. Panthers dan satu untuk 66 kepada Corey Davis lwn Jets.

Tetapi ia lebih daripada itu. Bahagian belakang pertahanan hampir menghampiri menuding jari, dan sudah tiba masanya untuk menggigitnya dengan cepat dan menarik bersama.

Apabila Denzel Ward berkata pada hari Isnin bahawa ia “bukan liputan saya”, ia kelihatan seolah-olah dia melibatkan orang lain. Tetapi saya fikir lebih daripada segala-galanya, dia mempertahankan dirinya daripada kritikan di Twitter dan oleh Pro Football Focus, yang memberikannya gred 33.5, paling teruk dalam pasukan. Laman web itu mengkreditkannya dengan melepaskan empat tangkapan pada empat sasaran untuk 106 ela dan dua TD, dan membenarkan Joe Flacco memperoleh penarafan 158.3 yang sempurna.

Apabila menyatakan bahawa dia disasarkan hanya sekali dan bahawa pemain 66 ela itu bukan tanggungjawabnya, saya ragu dia bermaksud untuk melemparkan rakan sepasukan ke bawah bas, kerana itu bukan cara Ward, seorang pemain berkarakter tinggi, bergolek. Tetapi kenyataannya tanpa disedari telah menyematkan pelari 66 ela itu pada Grant Delpit, yang kelihatan jengkel apabila dia melompat pada panggilan Zoomnya dengan media pada hari Isnin.

Oleh itu, adalah penting bagi pertahanan untuk menyerbunya di belakang pintu tertutup dan membersihkan udara.

Bahagian belakang pertahanan adalah kumpulan yang rapat, dan mereka tahu mereka perlu bersatu. Mereka cukup berbakat untuk menjadi salah satu barisan pertahanan terbaik dalam NFL sebaik sahaja mereka menyelesaikan masalah komunikasi mereka.

Saya juga tidak fikir pertemuan pemain sahaja harus menjadi cadangan satu-dan-selesai. Garrett memanggil beberapa mesyuarat seperti itu musim lalu, dan mereka nampaknya membantu.

Amari Cooper dan Jeremiah Owusu-Koramoah turut bersuara pada hari akauntabiliti

Selasa adalah hari yang menyucikan jiwa untuk Browns, hari di mana beberapa pemain mengakui kesilapan untuk mempertanggungjawabkan diri mereka dan memulihkan keadaan.

Cooper berkata sepakan ke arah atas “adalah permainan saya untuk membuat” dan Owusu-Koramoah menyalahkan liputan yang diterbangkan kerana berlari balik tangkapan TD 10 ela Breece Hall pada penghujung separuh masa pertama yang mengikat permainan pada 14.

Jika semuanya berjalan seperti yang dirancang, Browns tidak akan mempunyai empat atau lima lelaki yang mengaku melakukan kesilapan sehari selepas perlawanan, tetapi ia adalah baik untuk melihat mereka menghadapi muzik seperti Stefanski lakukan.

“Itu sahaja yang boleh kami lakukan,” kata Chubb. “Kami tidak boleh menuding jari, kerana kami semua mengambil bahagian di dalamnya, kami semua memainkan peranan dalam apa yang berlaku secara kolektif sebagai satu pasukan. Semua orang ada kaitan dengannya.”

Jika penyelaras telah tersedia dalam minggu yang singkat ini, mereka sudah pasti akan melakukan perkara yang sama, dengan penyelaras pertahanan Joe Woods menerima tanggungjawab untuk kejatuhan pertahanan, dan penyelaras pasukan khas Mike Priefer menjawab tendangan palsu yang membawa kepada TD, mata tambahan terlepas, dan sepakan onside yang hilang.

The Browns berbangga dengan perhatian terhadap perincian, tetapi jelas mereka mesti mengambilnya beberapa peringkat dalam jabatan itu.

Fikirkan anda tahu bola sepak? Main cleveland.com Cabaran Pilihan Pro untuk peluang memenangi hadiah! Tekan di sini: Cabaran Pilihan Pro cleveland.com

Dapatkan barangan Browns terkini: Di sini anda boleh memesan Peralatan Cleveland Browns dalam talian, termasuk jersi, kemeja-T, hoodie, topi dan banyak lagi.

Jika anda atau orang tersayang mempunyai soalan dan perlu berbincang dengan profesional tentang perjudian, hubungi Talian Bantuan Perjudian Masalah Ohio di 1-800-589-9966 atau Talian Bantuan Majlis Perjudian Program Kebangsaan (NCPG) di 1-800-522- 4700.

Lebih banyak liputan Browns

Tonton Nick Chubb, Jacoby Brissett, Amari Cooper dan Browns lain membincangkan permainan Steelers

Myles Garrett, Joel Bitonio, Jack Conklin bersedia untuk menghadapi Steelers malam Khamis berikutan kecederaan

Joe Haden untuk menandatangani kontrak satu hari Browns untuk bersara dengan mereka; akan diberi penghormatan pada perlawanan musim ini

Browns lwn Steelers: 3 perkara untuk ditonton dan ramalan untuk Bola Sepak Malam Khamis

Bagaimana Browns menengah berantakan terhadap Jets: Kajian Filem

Bagaimana Browns mengambil tanggungjawab atas kesilapan mereka? Ceramah Oren dan Coklat

Pertahanan Browns mengadakan pertemuan pemain sahaja selepas krisis vs. Jets dan sebelum Steelers melawat Khamis

Amari Cooper mempunyai permainan 100 ela, tetapi merungut kehilangan sepakan ke atas: ‘Ia adalah permainan saya untuk membuat’

Kareem Hunt: ‘Saya cuba untuk kekal masuk’ pada larian terakhirnya dalam keruntuhan vs. Jets

Pemain Browns mengambil alih pemilikan kesilapan terhadap Jets: Laporan Berea

Polis Cleveland menangkap lelaki Rocky River, menuduhnya mencecah botol air di Jimmy Haslam

Kedudukan terburuk Browns kejatuhan sejak 1999 dan di mana kekalahan hari Ahad kepada Jets sesuai

Joe Thomas antara 129 calon era moden untuk Kelas Pro Football Hall of Fame 2023

Browns telah mengenal pasti dan merancang untuk melarang peminat yang memukul pemilik Jimmy Haslam dengan botol

Myles Garrett Browns, Joel Bitonio tidak pasti untuk permainan Steelers dengan kecederaan; Jadeveon Clowney sebelum ini menolak

We would like to say thanks to the writer of this post for this awesome web content

Mengenai Myles Garrett dan mengejek, Nick Chubb dan menjaringkan gol, pertemuan pemain sahaja dan banyak lagi: Browns Mary Kay Cabot mengambil


Discover our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/