Merenung idea perdagangan Phillies selepas rehat teruk Bryce Harper

Blake Snell menjadi sebahagian daripada cerita trivia Phillies yang malang apabila bola pantasnya yang naik-turun mematahkan ibu jari kiri Bryce Harper malam Sabtu di San Diego.

Berikan diri anda bintang jika anda masih ingat bahawa pemain kidal baru Washington Nationals, John Lannan, dalam penampilan sulungnya dalam liga besar, yang mematahkan tangan kanan Chase Utley dengan padang pada Julai 2007.

Beri diri anda lima bintang jika anda masih ingat bahawa Steve Trachsel dari Chicago Cubs ialah lelaki yang mematahkan lengan kanan Scott Rolen dengan padang pada September 1996.

Dalam dua kes terakhir, Phillies bangkit dengan baik daripada rehat yang sukar. Pat Gillick memperoleh Tad Iguchi daripada Kenny Williams yang berasa bersalah dan White Sox — Williams, ketika itu GM Sox, berasa buruk tentang kelabnya yang menghantar Gillick yang sangat dihormati itu kendi terhantuk (Freddy Garcia) pada musim sejuk sebelumnya — dan Iguchi menahan kubu dengan baik di pangkalan kedua sebelum Utley dapat kembali dan membantu Phillies memenangi NL East.

Rolen memperoleh anugerah NL Rookie of the Year dengan musim yang hebat pada tahun 1997, tetapi kelayakannya untuk hadiah itu akan berakhir jika dia tidak dipukul oleh padang Trachsel musim ini, sekali gus meletakkannya di 130 at-bats.

The Phillies — dari rumah kelab ke pejabat depan — perlu menangani kehilangan Harper dengan keyakinan yang sama jika mereka akan menyelamatkan musim mereka dan memecahkan kemarau pasca musim 10 tahun, yang paling lama di NL.

Masih terdapat sedikit ketidakstabilan untuk keadaan ini. Harper akan menjalani penilaian perubatan lanjut awal minggu ini. Rehat ringkas mungkin membuatkan dia kembali untuk pandu regangan. Rehat yang lebih rumit, yang memerlukan pembedahan dan menyematkan rehat, akan menghalangnya keluar lebih lama. Baseman kedua Jean Segura baru-baru ini mengalami patah jari telunjuk kanan. Kecederaan itu boleh menyebabkan dia tidak dapat bermain sehingga 12 minggu kerana patah tulang itu “terpindah” dan memerlukan penyematan.

Tidak kira berapa lama Harper berada di luar, kehilangannya meletakkan Phillies dalam mod survival. Putaran permulaan mereka berada di antara pepejal dan sangat baik. Bullpen sejak kebelakangan ini sangat bagus, walaupun wajar untuk mempersoalkan sejauh mana ia akan mampan. Kyle Schwarber telah menjadi penyelamat bulan Jun dan Rhys Hoskins juga telah membawa beban yang besar pada bulan itu. Tetapi jika Phils akan bertahan dengan kehilangan Harper, anjing alfa barisan, mereka akan memerlukan lebih banyak daripada Nick Castellanos dan JT Realmuto, yang kedua-duanya telah menunjukkan beberapa tanda pemanasan, dan lain-lain.

Seperti Gillick pada tahun 2007, pejabat hadapan perlu pergi bekerja di sini dan menghalang pasukan ini daripada mati di atas pokok anggur. Ini bukan bermaksud bahawa ia sudah tidak bekerja keras untuk menambah baik senarai. Dave Dombrowski menandatangani perjanjian empat tahun di sini. Kini, dia mungkin akan tinggal lebih lama — dia berada di Tahun 2 dan projek Nashville yang berkaitan dengannya tidak bergerak dengan cepat — tetapi fakta mudahnya ialah dia tidak datang ke sini untuk mengacau dan mengawasi pendakian yang panjang dan perlahan . Dia datang untuk pergi ke pasca musim — sekarang — dan keinginannya sepadan dengan pemilikan. Sudah tentu, Dombrowski, Sam Fuld, Jorge Velandia dan seluruh pejabat hadapan telah pun merancang strategi tarikh akhir perdagangan. Bullpen dan permulaan pitching depth mungkin telah mendahului senarai itu seminggu yang lalu. Seorang pemadang tengah atau beberapa pertahanan luar padang mungkin berada di sana. Keperluan ini tidak hilang, tetapi mereka kini mempunyai syarikat.

Dengan Harper keluar, Phils akan memerlukan kelawar sama ada di DH atau di luar padang. Kelawar kiri adalah bagus, tetapi pengeluaran, dari kedua-dua belah pihak, adalah kunci.

Anda boleh bertaruh Dombrowski dan kabinetnya telah pun menyentuh pangkalan dengan Warganegara Washington, yang boleh memindahkan Josh Bell atau Nelson Cruz. Menginap di Timur NL, Jesus Aguilar mungkin menarik jika Miami Marlins menjual. Baltimore boleh memindahkan Trey Mancini atau Anthony Santander. Royals boleh menukar Whit Merrifield atau Andrew Benintendi. The Cubs boleh menawarkan pakej menarik pemain luar Ian Happ dan penyerang David Robertson. Begitu juga dengan Arizona, yang boleh memindahkan pemain luar David Peralta dan pelepas penat Mark Melancon, yang telah bergelut musim ini tetapi mengetuai kejuaraan utama dengan 39 penyelamatan pada 2021. Pittsburgh terus mempunyai cip dagangan yang sangat baik dalam pemain tengah Brian Reynolds, walaupun dia mungkin memerlukan kos yang tinggi bakat muda.

Terdapat tawaran terbaik di luar sana dengan Frankie Montas dari Oakland dan Luis Castillo dari Cincinnati, tetapi harga tersebut juga akan tinggi. Walaupun Phils perlu menambah baik untuk menghalang pelaburan $230 juta ini daripada bermain golf pada bulan Oktober, mereka perlu melindungi Mick Abel dan Andrew Painter, yang boleh berkembang menjadi teras putaran permulaan di Philadelphia dalam beberapa tahun. Griff McGarry, Ben Brown dan potensi lebih dekat Francisco Morales juga merupakan prospek terbaik. Adakah Phillies akan berpisah dengan satu dalam perjanjian yang betul? The Phils mempunyai kedalaman menangkap peringkat atas di Rafael Marchan dan Logan O’Hoppe. Mereka akan memindahkan Marchan tetapi pesaing mungkin lebih suka O’Hoppe, yang terus menerobos. Bolehkah Phils mampu menggunakan O’Hoppe sebagai cip perdagangan dengan Realmuto menunjukkan tanda-tanda penurunan? Panggilan yang sukar. Untuk pasukan Siri Dunia yang pasti, mungkin. Untuk pasukan yang mencebik ke playoff … panggilan sukar.

Sangat popular hingga ke tahap klise untuk menyebut bahawa Atlanta Braves mengalami tamparan hebat dengan kehilangan Ronald Acuña Jr. (dan lain-lain) tahun lepas dan bahawa baki senarai mereka, pemain seperti Freddie Freeman dan Austin Riley, serta GM Alex Anthopoulos, yang membuat semula bahagian luar pada tarikh akhir perdagangan itu, melangkah untuk menyelamatkan musim dan membantu mengumpul kelab itu merangkul gelaran Siri Dunia. The Phillies tahu semua tentang cara 2021 Braves menangani kesukaran. Mereka memerlukan sumbangan serupa daripada nukleus sedia ada mereka dan bantuan serupa daripada pejabat hadapan untuk terus hidup kehilangan Harper. Ibu jari kiri yang cepat sembuh juga akan membantu.

Langgan Phillies Talk: Podcast Apple | Google Play | Spotify | Penjahit | Seni19 | Tonton di YouTube

We wish to give thanks to the writer of this post for this outstanding web content

Merenung idea perdagangan Phillies selepas rehat teruk Bryce Harper


We have our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/