Metcalf Seahawks dibawa keluar, ditetapkan untuk MRI pada lutut

INGLEWOOD, California — Seattle Seahawks menewaskan Los Angeles Chargers pada hari Ahad untuk menduduki tempat pertama di NFC West dengan 4-3, tetapi mereka tewas DK Metcalf kepada kecederaan lutut dalam proses itu.

Jurulatih Pete Carroll berkata sinar-X adalah negatif, tetapi dia bimbang Metcalf mungkin perlu terlepas masa bergantung pada keputusan MRI yang akan dia jalani apabila Seahawks kembali ke Seattle.

Metcalf cedera pada penghujung suku pertama kemenangan 37-23 Seahawks di Stadium SoFi apabila dia cuba melakukan tangkapan melompat berhampiran zon akhir dan mendarat dengan canggung di lutut kirinya. Dia segera pergi ke garisan sampingan Seahawks, dibawa masuk ke bilik persalinan dan segera diketepikan untuk baki permainan.

“Dia melakukan sesuatu pada lututnya,” kata Carroll. “Lututnya berasa tidak selesa dan dia mendarat lucu. Itu sahaja yang saya tahu mengenainya sekarang. Saya gembira kerana tiada apa-apa pada X-ray. Kami telah menjalani satu ujian. Kami perlu dapatkan ujian lain apabila kita kembali … “

Metcalf, yang menandatangani lanjutan tiga tahun, $72 juta pada musim panas ini, memasuki hari Ahad dengan 30 tangkapan untuk 406 ela dan dua touchdown. Sebelum kecederaan, dia mendapat satu tangkapan sejauh 12 ela, membuat penalti gangguan hantaran bertahan dan juga ditandakan kerana PI yang menyerang.

Keselamatan Ryan Neal berkata Metcalf berada dalam semangat yang baik di dalam bilik persalinan pada waktu rehat dan penerima memberitahunya, “Saya tidak apa-apa.”

“Dia tersenyum,” kata Neal. “Itu petanda yang baik untuk sesiapa sahaja.”

Kor penerima lebar Seahawks sudah terhantuk, dengan Tyler Lockett bermain melalui kecederaan hamstring yang menghalangnya daripada berlatih sepanjang minggu dan Penny Hart tidak aktif kerana kecederaan hamstring sendiri. Lockett menamatkan dengan tujuh tangkapan sejauh 45 ela dan berjaya keluar dari permainan OK, kata Carroll.

Veteran Marquise Goodwin mempunyai permainan terbaiknya musim ini dengan empat tangkapan sejauh 67 ela dan dua touchdown. Pelumba laju berusia 32 tahun itu menandatangani perjanjian gaji minimum dengan Seahawks pada Mei, terlepas masa di kem kerana kecederaan hamstring dan telah mula muncul sebagai penerima ketiga Seattle.

“Beliau melakukan beberapa touchdown yang hebat hari ini, mempunyai tangkapan yang bagus juga minggu lalu,” kata Carroll. “Jadi, jika DK akan mengambil sedikit masa untuk kembali, dia akan mengambil bahagian di mana kami benar-benar berasa yakin menggunakan dia. Dia berasa sangat seronok hari ini. Ia sangat mengujakan melihat dia banyak membantu kami. “

Carroll tidak mempunyai sebarang kemas kini tentang pengawal kanan Phil Haynes atau pasukan khas ace Nick Bellore, yang kedua-duanya meninggalkan permainan dengan gegaran. Carroll berkata Haynes telah disingkirkan daripada permainan oleh pencari kecederaan dalam stadium, satu keputusan yang dihargai Carroll.

Pengecas sudut belakang JC Jackson turun pada separuh masa pertama dengan kecederaan lutut yang serius yang, seperti kecederaan Metcalf, bukan hasil daripada sentuhan dengan pemain lain. Neal menyebut kedua-dua kecederaan sambil menyalahkan permukaan tiruan di Stadium SoFi.

“Kita boleh berbincang tentang rumput dan rumput,” katanya. “Itu hanyalah satu perbualan yang lain, tetapi anda tidak suka melihat perkara seperti itu pada bila-bila masa. Ia bukan kerana orang memukul seseorang. Ia adalah permukaan yang menggerunkan. Jadi menyedihkan jika perkara itu berlaku, tetapi DK sentiasa bersemangat. Dia tersenyum. pada wajahnya, jadi saya rasa kita akan baik-baik saja.”

We would like to give thanks to the writer of this short article for this outstanding content

Metcalf Seahawks dibawa keluar, ditetapkan untuk MRI pada lutut


Visit our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/