Mets beralih kepada Tylor Megill sebagai pembuka dengan Jacob deGrom, Max Scherzer keluar

WASHINGTON – Tylor Megill bukanlah pemula Hari Pembukaan yang tidak disengajakan pertama dalam sejarah Mets, tetapi mungkin yang paling tidak mungkin.

Pemain tangan kanan memulakan latihan musim bunga sebagai kedalaman putaran selepas tahun baru yang kukuh, tetapi melalui pertemuan acara akan menjadi pitcher permulaan apabila Mets memulakan musim mereka Khamis menentang Nationals, cuaca membenarkan.

“Kebetulan ia jatuh pada slot yang betul di mana saya membaling barisan dengan Hari Pembukaan,” kata Megill pada hari Rabu selepas latihan pasukan di Nationals Park – di mana pengurus Buck Showalter secara rasmi menamakannya sebagai permulaan untuk pembukaan. “Mereka kebetulan memilih saya.”

Permulaan adalah milik Jacob deGrom sehingga pemenang anugerah Cy Young dua kali melaporkan ketidakselesaan bahu yang didiagnosis sebagai tindak balas tekanan dalam skapula kanannya yang akan menyebabkan dia diketepikan untuk tempoh yang lama. Pistol teratas putaran yang lain, Max Scherzer, telah terganggu baru-baru ini oleh sesak hamstring dan tidak akan turun sehingga hari Jumaat, paling awal. Tidak mahu menyusun semula penjajaran Chris Bassitt, Carlos Carrasco dan Taijuan Walker kemudian dalam penggiliran, Showalter memerlukan satu lagi pilihan untuk Khamis.

Oleh itu, pelancaran 2022 Mets — sebuah pasukan yang dibina semula di luar musim sebahagian besarnya atas wang tunai pemilik Steve Cohen — akan datang dengan Megill yang berusia 26 tahun di atas bukit itu. Musim lalu dia melontarkan kepada 4.52 ERA dalam 18 permulaan untuk pasukan selepas dia didesak ke perkhidmatan kecemasan dengan pitcher utama cedera.

Tylor Megill membuat 18 permulaan untuk Mets musim lalu dalam tahun baru beliau.
Corey Sipkin

“Perlu diingat bahawa ia adalah musim yang panjang,” kata Showalter. “Ia adalah Hari Pembukaan dan ia masih awal musim, tetapi saya tidak fikir sesiapa akan mengingati siapa yang melancarkan Hari Pembukaan dalam masa kira-kira sebulan.”

Mets baharu yang dipamerkan akan termasuk Starling Marte, Mark Canha dan Eduardo Escobar, yang tiba di luar musim dengan kontrak ejen bebas (bersama-sama dengan Scherzer) yang membantu menaikkan gaji Mets kepada $285 juta. Dan kemudian ada Showalter yang berusia 65 tahun, akan memulakan tugas pengurusan liga utamanya yang kelima. Apabila kali terakhir dilihat menguruskan pasukan New York, dia membawa Yankees ke postseason pada tahun 1995.

“Dia benar-benar teratur, dia tepat, dia cuba bersedia,” kata Brandon Nimmo. “Saya tidak fikir kami akan kalah dalam perlawanan kerana Buck tidak bersedia, jadi saya rasa kami akan bersedia untuk musim ini, kami akan sangat bersedia untuk setiap situasi dan dia akan mengharapkan banyak daripada kami.”

Pengurus besar Mets Billy Eppler menyukai pasukan yang telah dia kumpulkan, tetapi tidak mahu memanggilnya lengkap.

“Saya sentiasa melihat di mana perkara boleh diperbaiki,” kata Eppler. “Anda fikirkan tentang timbunan itu, anda fikirkan tentang kedudukan pemain, itu hanya satu komponen tugas saya adalah untuk benar-benar melihat perkara itu secara objektif, bersama kakitangan saya. Saya sentiasa boleh menunjukkan sesuatu … jika kita boleh melakukan sesuatu dalam kawasan tertentu untuk mengukuhkan atau menambah kedalaman, itu akan menjadi aspek penting untuk kita lakukan.”

Bagi Eppler dan Showalter, minggu yang sibuk cuba merangka pelan melalui kecederaan terkini, Selain deGrom dan Scherzer, pasukan itu telah memantau Nimmo, yang menerima suntikan kortison pada hari Isnin untuk leher kaku. Statusnya tidak akan diputuskan sehingga sebelum perlawanan Khamis.

“Saya terkejut ia mengambil masa yang lama,” kata Showalter, merujuk kepada lata kecederaan. “Apabila sesuatu berlaku, anda sentiasa tahu sesuatu yang lain akan datang. Ia sebahagian daripadanya. Semua orang telah berurusan dengannya pada musim bunga. Tiada siapa yang mahu mendengar anda mengeluh mengenainya — ia adalah sebahagian daripada gig.”

Berikutan latihan musim bunga yang padat, Showalter berasa gembira kerana tiba pada saat ini, jurang musim baharu.

“Kami telah pergi jauh sejak sekatan keluar,” katanya. “Fikirkan di mana kita berada, untuk mendengar sarung tangan muncul dan lelaki, anda boleh lihat wajah mereka kelihatan berbeza.”

We would love to give thanks to the author of this article for this outstanding web content

Mets beralih kepada Tylor Megill sebagai pembuka dengan Jacob deGrom, Max Scherzer keluar


Take a look at our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/