Miami Hurricanes berantakan, bangku Tyler Van Dyke, dalam kekalahan menakjubkan kepada Middle Tennessee

Cuti satu-satunya minggu Universiti Miami bagi musim bola sepak 2022 bukanlah satu-satunya yang menggembirakan bagi Hurricanes No. 25 dan yang akan tidak berperingkat tidak lama lagi.

Dalam perlawanan tanpa persidangan terakhir UM musim ini, 25 ½ mata kegemaran Hurricanes telah dikecewakan 45-31 oleh Middle Tennessee State untuk kekalahan kedua berturut-turut mereka dan rekod 2-2 ketika mereka menuju ke arah lapan perlawanan Persidangan Pantai Atlantik berturut-turut.

“Jelas sekali, kerja buruk oleh saya, kerja buruk oleh organisasi,” kata jurulatih UM Mario Cristobal. “Mereka melatih lebih baik daripada kami. Mereka bermain lebih baik daripada kami. Mereka lebih baik. Kami tidak melakukan kerja yang cukup baik. Tiada alasan.

“Lelaki sejati melihat cermin dan melakukan sesuatu mengenainya dan jangan biarkan sebarang keretakan berlaku dari dalam. Kami ada banyak kerja yang perlu dilakukan.”

Quarterback Tyler Van Dyke mempunyai permainan terburuk dalam kerjayanya, menyempurnakan 16 daripada 32 hantaran sejauh 138 ela, satu touchdown dan dua interception pada dua hantaran pertamanya — salah seorang daripadanya kembali untuk touchdown. Dia digantikan oleh pelajar baju merah Jake Garcia pada 7:55 suku ketiga dengan UM ketinggalan 31-10.

Garcia menamatkan 10 daripada 19 untuk jarak 161 ela dan tiada touchdown, tetapi mengetuai Canes pada dua pemanduan touchdown, kedua-duanya berakhir dengan larian 1 ela oleh Thaddius Franklin. Key’Shawn Smith juga membalas sepak mula 91 ela untuk touchdown suku keempat, satu permainan selepas tangkapan touchdown sejauh 98 ela menolak pendahuluan Middle Tennessee kepada 38-17.

Touchdown sejauh 98 ela datang pada permainan pertama Blue Raiders dalam pemanduan selepas UM gagal menjaringkan gol keempat dan gol dari 2.

Menjelang hari Sabtu, Blue Raiders (3-1) berada di tangga ke-112 daripada 131 pasukan FBS dalam jumlah pelanggaran. Pertahanan mereka, No. 9 nasional di zon merah, menghentikan UM dua kali di dalam garisan 10 ela — sekali di garisan 2 ela dan sekali di garisan 6. Sekali lagi, Van Dyke berada di luar zon merah pada 21- garisan halaman sebelum membaling tiga hantaran yang tidak lengkap dan menyelesaikan gol padang.

Cristobal ditanya apa yang salah dengan Van Dyke.

“Perubahan skim,” katanya. “Ia berbeza,” sambil menambah bahawa “jelas,” dengan pemecah rekod tahun lepas Charleston Rambo dan Mike Harley berlepas, “lebih 65 peratus daripada pengeluaran penerimaannya hilang. Dan kemudian kecederaan itu kepada Xavier [Restrepo] sedang meminta kami membangunkan lelaki yang bekerja keras untuk menjadi lebih baik.

“Kami perlu melakukan kerja yang lebih baik untuk menyediakannya untuk kejayaan dan melakukan perkara yang menyerang yang membolehkan kami memperoleh permainan hantaran yang lebih berjaya dan lebih produktif.”

Cristobal genap 52 tahun pada hari Sabtu, bukannya selamat hari jadi.

Program bukan Power 5 terakhir untuk mengalahkan Hurricanes ialah Louisiana Tech Bulldogs, juga di Conference USA, untuk menamatkan musim 2019 di bawah Manny Diaz di Independence Bowl di Shreveport, Louisiana. UM tamat 6-7 tahun tu.

Hujung minggu depan akan menjadi satu-satunya yang Hurricanes tidak bermain, kerana tiada perlawanan hari minggu musim ini untuk memberi mereka cuti hujung minggu yang lain. Selepas itu ia adalah perlawanan ACC pertama mereka menentang North Carolina Tar Heels di Hard Rock pada masa yang belum diumumkan.

Ia adalah permainan yang jelek untuk Hurricanes dan penonton mereka yang diumumkan berjumlah 46,713 peminat yang mencemuh (bersorak apabila Garcia masuk) seperti yang boleh dibayangkan oleh sesiapa sahaja.

Hodoh menyerang, hodoh pertahanan.

Tujuh minit pertama permainan menghasilkan empat pusingan — tiga pusingan pertama oleh Miami, termasuk memintas pada dua hantaran pertama quarterback UM Van Dyke.

“Kira-kira seteruk suku pertama yang anda boleh alami,” kata Cristobal.

Selepas penguasaan pembukaan Middle Tennessee berakhir dengan tendangan, UM mengambil alih di garisan 11 ela. Pada kali pertama turun, Patterson Dekor Blue Raiders terjun ke hadapan Will Mallory untuk mencuri. Empat permainan kemudian, Zeke Rankin menyepak gol padang sejauh 28 ela untuk mendahului Tennessee Tengah 3-0.

Ia menjadi lebih teruk 42 saat kemudian.

Hantaran kedua Van Dyke, pada kedua dan 10 dari UM 20, telah diambil di garisan 15 ela oleh bahagian pertahanan Zaylin Wood, yang memecut ke zon akhir untuk mendahului Blue Raiders 10-0 dengan baki 10:04 pada suku pembukaan.

Miami mengambil alih dan hantaran ketiga Van Dyke ditangkap oleh rakan sepasukan Frank Ladson untuk keuntungan 11 ela. Tetapi malangnya, pada permainan seterusnya, Jaylan Knighton meluru dua ela – kemudian meraba-raba.

Blue Raiders pulih.

Akhirnya, seorang wira UM muncul, kerana keselamatan Kamren Kinchens memintas Chase Cunningham pada perlawanan seterusnya. The Hurricanes mengambil alih pada 32 mereka sendiri dan memandu ke garisan 21 ela, sebahagiannya disebabkan oleh tergesa-gesa 6 ela pada keempat-dan-1 dari Tennessee Tengah 43. UM sampai sejauh garisan 21 ela, sebelum tiga hantaran tidak lengkap oleh Van Dyke membawa keluar Andy Borregales untuk gol padang 39 ela.

Tennessee Tengah 10, UM 3.

Tetapi serangan Blue Devils masih belum selesai. Pada pemanduan mereka seterusnya. Cunningham memukul DJ England-Chisolm dengan penyiapan 71 ela yang ditangkapnya pada usia 39. Tyrique Stevenson, yang diketepikan dan memakai seluar pendek pada separuh masa kedua kerana kecederaan jelas, terjun ke buku lali England-Chisolm tetapi tidak dapat membawa dia jatuh ketika dia berlari ke zon akhir untuk menjadikan kedudukan 17-3 dengan 4:21 masih berbaki pada suku pertama.

Miami mengambil alih pada usia 33, memandu ke garisan 6 ela Tennessee Tengah, kemudian, pada keempat-dan-4, hantaran Van Dyke kepada Mallory terlepas dari tangannya di garisan gol. Blue Raiders mengambil alih, dan, secara semula jadi, menjaringkan gol pada penjaga gol quarterback untuk menjadikan kedudukan 24-3 pada awal suku kedua.

The Canes menamatkan jaringan pada pendaratan pertama dan satu-satunya Van Dyke, hantaran 6 ela kepada Henry Parrish, dengan baki 1:20 pada separuh masa untuk meninggalkannya pada kedudukan 24-10 apabila pasukan berlari ke bilik persalinan mereka.

Tennessee Tengah menjadikan kedudukan 31-10 menerusi hantaran jarak 69 ela dari Cunningham kepada Elijah Metcalf pada 8:01 suku ketiga, menewaskan pemain penjuru baharu Jaden Harris pada perlawanan itu.

Kinchens ditanya tentang mood selepas perlawanan di bilik persalinan Miami.

“Apa yang anda harapkan?” katanya. “Semua orang turun. Kami sepatutnya tidak pernah kalah.”

Kisah ini pada asalnya diterbitkan 24 September 2022 7:31 PTG.

Penulis sukan Miami Herald Susan Miller Degnan telah menjadi penulis kekalahan bola sepak Miami Hurricanes sejak 2000, musim sebelum Canes memenangi semuanya. Dia telah memenangi beberapa anugerah penulisan kebangsaan APSE dan telah merangkumi segala-galanya daripada besbol Canes ke Playoff Bola Sepak Kolej kepada maraton utama ke Sukan Olimpik.

We wish to say thanks to the writer of this article for this amazing content

Miami Hurricanes berantakan, bangku Tyler Van Dyke, dalam kekalahan menakjubkan kepada Middle Tennessee


We have our social media profiles here as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/