Mickelson mempunyai $40 juta dalam kerugian perjudian

Juruaudit persekutuan yang menyiasat peranan Phil Mickelson dalam skim perdagangan orang dalam mendapati kerugian perjudiannya berjumlah lebih daripada $40 juta dari 2010 hingga 2014, menurut petikan daripada biografi wartawan Alan Shipnuck yang akan datang.

Shipnuck menyiarkan petikan itu di tapak “Firepit Collective” pada hari Khamis. Biografi tanpa kebenarannya mengenai Mickelson dijadualkan akan dikeluarkan pada 17 Mei semasa Kejohanan PGA. Mickelson ialah juara bertahan. Dia tidak memberitahu sama ada dia akan bermain.

Lefty dan Dandy Don: Bagaimana seorang bookie Grosse Pointe didakwa menipu Phil Mickelson

Mickelson telah hilang daripada pandangan umum sejak pusingan terakhir Saudi International pada 6 Februari. Tidak lama kemudian, Shipnuck menyiarkan komen meledak daripada Mickelson mengenai penglibatannya dalam usaha golf yang disokong oleh Greg Norman oleh Saudi.

Mickelson menolak rekod hak asasi manusia Arab Saudi, termasuk pembunuhan wartawan Washington Post Jamal Khashoggi, dengan berkata adalah berbaloi untuk terlibat dengan Arab Saudi jika ia bermakna memperoleh leverage untuk mendapatkan apa yang dia inginkan daripada Jelajah PGA.

Mickelson adalah defendan pelepasan pada 2016 dalam kes perdagangan orang dalam yang menghantar pemain judi terkenal Billy Walters ke penjara.

Walters sejak itu telah dikeluarkan dan berkata dia sedang menulis buku.

We would like to thank the writer of this write-up for this outstanding content

Mickelson mempunyai $40 juta dalam kerugian perjudian


Check out our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/