Mike Brown adalah ketua sementara Warriors yang sempurna (sekali lagi)

Orang ramai menghela nafas lega, para pemain berpusu-pusu mengelilingi gelanggang selepas itu Pahlawan‘ Kemenangan Permainan 4 secara kasar, dan Mike Brown dan Draymond Green menuju ke arah satu sama lain, kemudian berkongsi pelukan yang panjang dan kuat yang menyampaikan pelbagai emosi.

Pelukan lelaki besar. Detik apabila dua orang yang sangat bermakna kepada Warriors nampaknya bersandar dan bergaul antara satu sama lain seketika, berkongsi perkara yang hanya mereka yang tahu.

Begitu banyak yang berlaku pada hari Isnin sebelum Warriors pernah bermain Grizzlies dalam permainan penting ini di Chase Center. Begitu banyak kesakitan dan peralihan dan kejutan dan menyesuaikan diri dengan cepat. Begitu banyak yang tidak ada kaitan antara satu sama lain. Dan begitu banyak yang mempunyai kaitan antara satu sama lain dan komuniti pasukan ini.

Pada awal pagi, berita tersebar bahawa bekas rakan sepasukan Draymond di Michigan State, Adreian Payne, telah ditembak dan dibunuh di Florida. Kemudian, Brown secara rasmi diupah sebagai Sacramento Raja-raja‘ Ketua jurulatih. Kemudian, beberapa jam sebelum gangguan, Steve Kerr diuji positif untuk COVID-19, yang bermakna dia tidak dapat melatih permainan (dan mungkin Permainan 5) dan Brown tiba-tiba adalah lelaki itu, kerana dia telah bermain selama 11 perlawanan sepanjang 2017 selepas musim apabila Kerr mengalami kesan pembedahan belakang yang gagal.

Begitu banyak yang berlaku.

“Saya suka Draymond, anda tahu, dan apabila dia sakit, kami semua cedera,” kata Brown selepas perlawanan. “Jadi itu sukar bagi saya secara peribadi. Kemudian untuk mengetahui Steve juga keluar, ia adalah hari yang naik turun atau emosi untuk saya juga.”

Tetapi Warriors terpaksa mengharungi permainan ini. Ia bukan permainan kecil. Kemenangan 101-98, seburuk yang dilihat, memberikan mereka pendahuluan 3-1 ketika mereka menuju ke Memphis untuk Permainan 5 Rabu dan satu pukulan untuk menamatkan siri yang melelahkan ini. Warriors sangat tidak mahu kalah dalam permainan ini. Oleh itu, mereka terpaksa menangani segala-galanya kerana semuanya turun pada hari Isnin, yang hampir semuanya serentak.

Mereka mempunyai lelaki yang sempurna untuk mengendalikannya, walaupun. Yang Warriors tahu, kerana Brown pernah mengendalikan perkara ini sebelum ini.

“Anda tahu, kami telah melakukan latihan ini sebelum ini,” kata Brown selepas perlawanan.

Dan apabila Kerr menelefon untuk memberitahunya bahawa dia tidak sihat dan kemudiannya dia telah diuji positif, Brown melakukan perkara yang sempurna untuk Warriors: Dia bersandar pada tokoh dinasti francais ini. Dipimpin dengan membiarkan mereka memimpin juga. Bersandar pada mereka semasa mereka bersandar kepadanya.

“Andre (Iguodala), saya tahu dia tidak bermain, tetapi hanya suaranya, kehadirannya, dia sentiasa berkata perkara yang betul,” kata Brown. “Ia menaikkan semangat kita semua. Dan bagi saya, ia menaikkan semangat saya. Saya memberitahunya, saya memberitahu Draymond, saya berkata: ‘Saya perlukan kamu malam ini. Saya perlukan kamu semua. Saya akan bersandar pada kamu semua.’ Dan lelaki itu kekal stabil sepanjang permainan, Andre di bangku simpanan jelas dan Draymond turun di atas lantai, dan kami menemui jalan. Anda boleh melakukannya apabila anda mempunyai Steph Curry dan (Jordan Pool) di atas lantai.”

Mungkin petunjuk paling jelas tentang arus yang mengalir melalui pemain dan kakitangan datang apabila Brown enggan bercakap mengenai tugas Raja kerana dia mahu kekal fokus pada situasi Warriors dan tidak mahu bercakap tentang Raja-raja sehingga perhatiannya sepenuhnya. berada dalam peranannya yang seterusnya. Dan kemudian, kira-kira 20 minit kemudian, Draymond dengan sabar berdiri di bilik temu duga menunggu penekan Curry tamat, kemudian dengan sopan berkata dia tidak boleh bercakap panjang sekarang.

“Jadi emosi saya agak merata-rata sekarang,” kata Draymond. “Saya akan pulang ke rumah dan hanya duduk di podcast saya dan bercakap kerana saya boleh berhenti seketika dan menangis jika saya perlu menangis. Saya tidak suka menangis di hadapan orang ramai. Apa yang saya akan katakan ialah (isteri saya) Hazel dan saya akan menderma $100,000 kepada dana atas nama Adreian.

“Saya menyeru keluarga Spartan saya, jurulatih (Tom) Izzo, Sihir (Johnson), Jaren Jackson, Jambatan Batu, Mat Ishbia, semua keluarga Sparta saya datang, dan mari kita lakukan sesuatu untuk menghormati Adreian. Jika itu menamakan sesuatu di kampus selepas dia, jika itu adalah beberapa biasiswa untuk beberapa kanak-kanak dari Dayton, apa pun itu, saya menyeru keluarga Spartan saya untuk bersatu dan melakukan sesuatu atas nama Adreian. Jadi saya akan pulang dan bercakap tentang Adreian, dan saya akan bercakap sedikit tentang permainan ini.

“Tetapi saya boleh melakukannya pada kelajuan saya sendiri dan pada ruang saya sendiri. Saya minta maaf. Saya akan memberikan anda sidang akhbar yang terbaik selepas perlawanan Rabu, tetapi saya tidak mempunyainya dalam diri saya malam ini, saya benar-benar memohon maaf.”

Adalah menjadi polis untuk mengatakan bahawa perjalanan acara yang membawa kepada permainan menyebabkan Warriors ‘sangat lembap tiga suku pertama Isnin. Mereka juga tahu Ja Morant tidak mungkin bermain kerana lututnya yang cedera, yang boleh menyebabkan Warriors kecewa. Dan juga, Warriors tidak dapat menembak untuk masa yang lama dalam permainan ini.

Mereka ketinggalan selepas suku pertama. Mereka hampir tidak dapat menjaringkan gol pada suku kedua dan ketinggalan pada separuh masa, juga. kari, Klay Thompson dan Poole semuanya bergelut. Semua orang di Warriors sedang bergelut. Mereka ketinggalan 69-62 masuk ke tempat keempat terima kasih kepada Desmond Banepemukul buzzer 32 kaki.

Tetapi Warriors telah bersama terlalu lama dan telah bertahan terlalu lama untuk berputus asa dalam menghadapi semua itu.

“Saya mempunyai perasaan bahawa kami akan memenangi perlawanan apabila Bane melakukan pukulan sukar untuk menamatkan pukulan ketiga, kami hanya berkehendak kepada empat, dan saya hanya tahu kami boleh,” kata Klay. “Kami akan memenangi perlawanan itu. Saya baru ada perasaan. Ia hodoh, tetapi pada tahun ini, yang penting ialah kemenangan itu.”

Kari menjadi panas pada suku keempat. Klay membuat lompat besar dari sudut. Pertahanan Warriors melonjak. Serangan Grizzlies, tanpa Morant, terkena dinding. Draymond menepis masalah busuknya dan berhenti Jaren Jackson Jr. pada beberapa saat genting.

Brown menjalankan permainan dengan tenang. Dia tidak memanggil satu juta tamat masa. Dia tidak menyimpang dari rancangan gilirannya dan Kerr. Dia tidak mencuba perkara pelik untuk menunjukkan kepada Raja dan dunia betapa berani dan kreatifnya dia. Dia hanya mengendalikan pasukan. Dan apabila ia selesai, dia menerima ucapan tahniah daripada kakitangan kejurulatihan yang lain, menepuk beberapa pemain ketika mereka menuju ke bilik persalinan dan membujuk Draymond.

“Ya, ia adalah hari yang penuh emosi,” kata Klay. “Doa kepada Adreian dan keluarganya, dan Draymond, saya tahu mereka bermain bersama. Hanya kehilangan nyawa yang mengerikan, dan warisannya akan terus hidup. Ia hanya hari yang menyedihkan.

“Sungguh gembira untuk Mike B., walaupun. Dia akan melakukan perkara yang hebat untuk Sacramento. Rekod kejurulatihannya untuk perlawanan playoff Warriors, saya fikir, tidak terkalahkan. Kami sangat merindui Steve, hanya suaranya, kehadirannya. Tetapi kami pernah berada di sini sebelum ini pada 2017 apabila Mike mengambil alih dan kami memperoleh banyak kemenangan. Saya banyak merenungkannya. Hanya satu hari naik turun sejauh emosi berjalan.”

Warriors akan merindui Brown. Mereka tahu itu. Dia menyertai kakitangan untuk musim 2016-17, tepat pada masanya untuk ketibaan Kevin Durant dan untuk mengisi Kerr semasa perlawanan playoff 2017, dalam perjalanan ke kejuaraan.

“Jurulatih (Kerr) bercakap mengenainya, saya fikir pagi ini, tentang apa yang (Brown) maksudkan kepada pasukan kami dan kepada kakitangan kejurulatihan itu,” kata Curry. “Dan mungkin cara mereka mendekatinya sepanjang tahun dari segi setiap orang mempunyai suara untuk kami dan dapat mendengarnya sepanjang tahun, ia menjadikan situasi seperti malam ini lebih mudah untuk peralihan. Dia mempunyai banyak kata-kata yang baik malam ini.

“Saya tidak tahu dalam sejarah jika anda boleh menamakan ketua jurulatih dua pasukan dalam masa 24 jam. Dia terus menetapkan banyak trend.”

Sudah tentu, sebagai Warriors dalam detik kemenangan, ia juga harus mempunyai humor. Semasa temu bual pascapermainan TNT, Curry bergurau bahawa apabila keadaan menjadi buruk, rasanya seluruh pasukan telah ditukar kepada Raja-raja. (Dia cuba mengundur sedikit kemudian, yang hampir sama lucunya dengan satu pelapik.)

“Ya, kami mempunyai ramai pelawak dalam pasukan,” kata Brown sambil tersenyum apabila ditanya tentang retak Kari, “dan saya OK dengannya.”

Anda terbiasa dengan perkara seperti itu apabila anda berada di sekeliling Warriors. Anda terbiasa dengan perubahan besar emosi, kejutan, drama, semangat dan banyak kemenangan. Dan pada akhirnya, kadangkala, anda hanya memeluk seseorang yang memerlukannya, dan anda menyedari bahawa anda juga memerlukannya.

(Foto Mike Brown dan Draymond Green: Joe Murphy / NBAE melalui Getty Images)

We want to give thanks to the author of this post for this amazing material

Mike Brown adalah ketua sementara Warriors yang sempurna (sekali lagi)


Explore our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/