Mike Priefer menjangkakan Cade York mendapat tepukan gemuruh berbanding Jets; Jedrick Wills Jr. boleh menjadi yang terbaik, kata OC: Quick hits

BEREA, Ohio – Penyelaras pasukan khas Browns, Mike Priefer menjangkakan pemain baru Cade York akan mendapat sambutan yang sama di Stadium FirstEnergy pada hari Ahad seperti yang dilakukan Machine Gun Kelly ketika dia bermain di sana pada 14 September.

Saya pasti dia akan mendapat tepukan gemuruh di luar sana apabila dia pergi ke sana untuk PAT pertama atau sepak mula pertama itu,” kata Priefer pada Khamis.

Bukan setiap hari seorang penyepak NFL mendapat status bintang rock, tetapi begitulah keadaannya dengan York, yang menghalang Baker Mayfield daripada membalas dendam terhadap bekas pasukannya pada hari Ahad dengan gol padangnya yang memenangi perlawanan sejauh 58 ela dengan baki lapan saat dalam perlawanan. Kemenangan 26-24 Browns.

York juga telah terpesona dengan gol padang 70 ela dalam pemanasan prapermainan semasa pramusim, dan mencapai kira-kira 68 ela semasa kem latihan.

“Saya rasa (popularitinya) bagus untuknya,” kata Priefer. “Ia bagus untuk bandar. Tetapi dia perlu meneruskannya. Saya fikir dia berkata perkara terbaik yang dia boleh. Jika dia terlepas satu sepakan Ahad, tiada siapa yang menyukainya. Jadi ini adalah perniagaan yang sangat berubah-ubah.”

Priefer menyatakan bahawa York, yang mempunyai ais dalam uratnya, sangat matang untuk seorang berusia 21 tahun dan “dia boleh menanganinya. Dia seorang lelaki muda yang sangat matang dan itu memihak kepadanya.”

Dia berkata jika York terus seperti ini, “langit adalah had untuknya.”

Dia mengakui bahawa dia bimbang pegawai mungkin tidak mengambil bendera yang mereka lemparkan secara rasmi ke atas Jacoby Brissett kerana disengajakan, yang akan menjadi penalti 10 ela dan larian 10 saat. Itu bermakna percubaan 68 ela dan tiga saat untuk melakukannya.

“Kami perlu melakukan apa yang kami panggil amaran pengadil,” kata Priefer. “Jadi kami sudah bersedia untuk situasi itu juga. Dan ternyata masih ada 13 saat atau lebih pada jam (ketika dia beratur). Saya tidak tahu berapa lama dia akan berjaya, tetapi dia menghancurkan perkara itu. Saya mempunyai banyak keyakinan pada kaki itu.”

Priefer bukan satu-satunya jurulatih di padang yang lega dengan sepakan epik itu.

“Saya memeluknya selepas perlawanan,” kata penyelaras pertahanan Joe Woods. “Saya seperti ‘Saya sayang awak.’”

Priefer pada logo Brownie the Elf baharu

Priefer adalah orang asli Cleveland, jadi dia layak untuk mempertimbangkan logo Brownie the Elf baharu di bahagian tengah Stadium FirstEnergy, yang diundi oleh peminat.

“Keselamatan bola, ia teruk – dia tidak menutup bahagian hujung bola; itulah perkara pertama yang saya fikirkan,” sindir Priefer. “Tangannya kembali ke sini dan hujung bola terdedah. Saya tidak percaya mereka akan meletakkannya di garisan 50 ela. Dia tidak akan kembali kepada kita, tidak.”

Myles Garrett hampir menyekat gol padang

Priefer berkata Garrett hampir menyekat gol padang 34 ela Eddy Pineiro dengan baki 1:13 dalam permainan yang meletakkan Panthers mendahului 24-23 dengan baki 1:13 dalam permainan.

“Dia sempat berenang di sana dan terlepas,” kata Priefer. “Ia pergi ke kanan dengan tangan kirinya. Kami mempunyai shoulda-coulda-woulda.”

Jadi Garrett, yang mempunyai dua guni dan melakukan hantaran, hampir merompak York anugerah Pemain Terbaik Mingguan Pasukan Khas AFCnya.

Priefer pada pemulangan punt Demetric Felton

Priefer berkata Felton, yang meredam pukulan, salah mengendalikan orang lain dan purata 5.8 ela pada lima pukulan pukulannya, “terpaksa keluar dari fikirannya sendiri kadang-kadang.”

Dia berkata Felton “mungkin cuba melakukan terlalu banyak. Dia tahu bahawa mereka perlu mengelak daripadanya. Dia tidak perlu mengelak daripada mereka. Mengikut peraturan, mereka perlu memberinya peluang untuk menangkap bola. Kadang-kadang dia cuba melakukan terlalu banyak sebelum dia menangkap bola dan berfikir terlalu banyak ke hadapan – dua langkah di hadapan dan bukannya satu. Kami akan mengekangnya kembali sedikit. Penguasaan bola: No. 1 (perkara) yang dia tahu, dia tahu itu.

“Saya bertanya kepadanya dalam mesyuarat hari ini dan jawapannya setiap kali, ‘Penguasaan bola, Jurulatih.’ Dia tahu apa yang saya akan tanyakan kepadanya. Apabila pemulangan atau sesiapa sahaja dalam organisasi kami mempunyai bola di tangan mereka, mereka adalah orang yang paling penting dalam organisasi kami. Saya rasa orang kita tahu itu.”

The Browns sedang melatih pemain sepakan yang kembali dan berharap mereka dapat melakukannya dengan betul. Jerome Ford, yang membalas sepak mula sejauh 29 ela dalam permainan, bukanlah pemain yang membalas tendangan, kata Priefer.

Donovan Peoples-Jones mendapat bola permainan

Penyelaras serangan Alex Van Pelt memberi Donovan Peoples-Jones bola permainan untuk persembahannya menentang Panthers. Dia menangkap 6 daripada 11 sasaran untuk 60 ela, termasuk 13 ela untuk turun pertama pada pemanduan gol padang yang memenangi permainan.

“Mereka sangat besar,” kata Van Pelt. “Dia seorang yang besar, tangan yang sangat baik, sangat kuat dengan bola. Mereka adalah antara permainan terbesar dalam permainan ini.”

Van Pelt pada Jedrick Wills Jr.

Van Pelt berkata Wills mempunyai penampilan sulung yang baik tetapi akan mempunyai tangannya penuh menentang Jets dan barisan agresif mereka. Dia juga percaya dia mempunyai apa yang diperlukan untuk memenuhi status pilihan keseluruhan No. 10 2020.

“Jed hanya perlu terus bermain secara konsisten dan mahu mendominasi. Apabila dia mahu mendominasi, saya rasa tidak banyak terjahan yang lebih baik dalam liga daripada dia,” kata Van Pelt. “Dia ada dalam badannya. Dia hanya perlu terus menggilingnya. Jika dia mahu menjadi yang terbaik, saya rasa ada kemungkinan dia boleh menjadi yang terbaik.”

Van Pelt pada Amari Cooper

Van Pelt berkata Browns akan berusaha sedaya upaya untuk mendapatkan Cooper (tiga tangkapan, 17 ela) bola, tetapi dia melukis tiga bendera pertahanan yang membantu Browns memenangi permainan, termasuk panggilan gangguan apabila dia diceroboh di zon akhir oleh CJ Henderson sebelum bola diambil oleh Xavier Woods. Ia memindahkan Browns ke 1, di mana Kareem Hunt menangkap hantaran TD untuk mendahului 7-0.

“Dia memainkan peranan besar dalam permainan itu,” kata Van Pelt.

Woods dipersalahkan untuk tangkapan 50 ela

Woods dipersalahkan untuk hantaran sejauh 50 ela dari Baker Mayfield untuk menamatkan ketat Ian Thomas yang Ied kepada larian touchdown 1 ela Christian McCaffrey.

“Saya bertanggungjawab untuk itu,” katanya. “Itu salah saya. Daripada hanya tinggal bersama kumpulan yang saya ada di sana, saya cuba menukar kepada pakej kakitangan yang berbeza. Dan saya tidak begitu jelas menyampaikannya atau saya tidak merasakan saya mendapat panggilan untuk kami. Jadi saya beritahu lelaki itu jadi itu salah saya.”

Bagi hantaran TD 75 ela kepada Robbie Anderson di mana Greg Newsome II tidak mendapat bantuan keselamatan di atas, Woods mengaitkannya sebagai “hanya salah komunikasi. Kami membersihkannya. Tetapi ia bukan salah sesiapa. Kami hanya perlu bekerjasama dengan lebih baik.”

Dapatkan barangan Browns terkini: Di sini anda boleh memesan Peralatan Cleveland Browns dalam talian, termasuk jersi, kemeja-T, hoodie, topi dan banyak lagi.

Jika anda atau orang tersayang mempunyai soalan dan perlu bercakap dengan profesional tentang perjudian, hubungi Talian Bantuan Perjudian Masalah Ohio di 1-800-589-9966 atau Talian Bantuan Majlis Perjudian Program Kebangsaan (NCPG) di 1-800-522- 4700.

Lebih banyak liputan Browns

Penendang Browns Cade York mengendalikan masa dalam perhatian dengan baik: Laporan Berea

Kevin Stefanski yakin Jacoby Brissett akan mendapat lebih daripada Donovan Peoples-Jones yang terlibat: Hit pantas

Rookie Browns Cade York menamakan Pemain Terbaik Pasukan Khas AFC untuk FG sejauh 58 ela dalam kemenangan ke atas Panthers

2 liputan hebat, 2 penggulingan yang membuatkan Panthers rapat berbanding Browns: Kajian Filem

Berapa kerapkah Browns harus menggunakan Nick Chubb dan Kareem Hunt bersama-sama? Ceramah Oren dan Coklat

TJ Watt belum lagi diketepikan daripada Browns vs. Steelers pada 22 September, kata Mike Tomlin

Brownie the Elf akan berada di garisan 50 ela untuk permainan rumah Browns musim ini

Penendang baru Browns Cade York telah jatuh cinta dengan proses mencapai sesuatu yang tidak dapat dicapai

Patutkah The Browns memberikan pemain permulaan mereka lebih banyak kerja bersama dalam pramusim? Hei, Mary Kay!

Kemenangan hari Ahad adalah tentang menambah kemenangan, apa sahaja yang diperlukan: pemerhatian Browns

Saksikan jurulatih sekolah menengah Cade York meraikan sepakan kemenangannya dalam perlawanan pembukaan Browns

Nick Chubb dan Kareem Hunt bersama-sama adalah pukulan hebat dan ia sepatutnya meningkat; lebih banyak Donovan Peoples-Jones juga: Browns Takeaways

Kevin Stefanski bercakap mengenai Jacoby Brissett dan kemenangan Ahad vs Panthers: Transkrip

Bagaimana Jacoby Brissett, Nick Chubb dan seluruh kesalahan Browns dinilai berbanding Panthers

Bagaimana Myles Garrett, Anthony Walker dan barisan pertahanan Brown yang lain digredkan berbanding Panthers

We wish to give thanks to the writer of this short article for this amazing web content

Mike Priefer menjangkakan Cade York mendapat tepukan gemuruh berbanding Jets; Jedrick Wills Jr. boleh menjadi yang terbaik, kata OC: Quick hits


Explore our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/