Mikolas kekurangan no-hitter dan ‘agak busuk’

ST. LOUIS — Kardinal tangan kanan Miles Mikolas jatuh satu serangan kurang daripada no-hitter terhadap Pittsburgh Pirates apabila Cal Mitchell meningkat dua kali ganda dengan dua keluar pada inning kesembilan malam Selasa.

Mitchell memandu bola melengkung 2-2 tepat di atas kepala pemadang tengah Gold Glove Harrison Bader. Bola melantun di trek amaran 383 kaki dari plat rumah dan melepasi dinding di tengah terus untuk berganda peraturan tanah.

“Bola lengkung itu cukup bagus sepanjang hari, dan mungkin saya cuba menumbangkannya sedikit sahaja,” kata Mikolas mengenai pukulan itu semasa temu bual selepas perlawanan di atas padang. “Saya meninggalkannya sedikit. Lelaki itu menghayunkannya dengan sangat baik. Yang itu terus berjalan.”

Pukulan datang pada padang ke-129 daripada Mikolas, kerjaya yang tinggi. Dia diangkat sejurus selepas itu untuk Packy Naughtonyang menutup kemenangan 9-1 ke atas Pirates dalam permainan kedua dua kepala.

“Saya berada dalam bentuk terbaik dalam hidup saya, jadi itu tidak menjadi masalah bagi saya. Itulah tujuan latihan permulaan sepanjang tahun,” kata Mikolas mengenai mengungguli 100 padang. “Melangkah jauh sentiasa menjadi matlamat.”

Selepas beregu Mitchell, Mikolas berdiri di belakang bukit dan mendongak ke langit ketika pengurus St. Louis Oliver Marmol keluar dari ruang rehat untuk menggantikannya. Mikolas diberi tepukan gemuruh semasa dia keluar. Dia berjalan pergi dengan kepala menunduk, tetapi memandang ke arah orang ramai ketika dia menghampiri anak tangga, akhirnya menutup topinya.

“Semua orang di ruang istirahat itu mahukan ia tidak baik untuknya,” kata Marmol mengenai Mikolas, yang telah bergelut dengan kecederaan sepanjang kariernya. “Terdapat banyak ketabahan dalam cerita itu. Untuk melihat dia melakukan apa yang dia lakukan tahun ini, ia menggambarkan wataknya.”

Mikolas mencatat enam dan berjalan satu. Pittsburgh mencatatkan larian tanpa perolehan di tempat keempat untuk menjadikannya 7-1 apabila Bryan Reynolds menjaringkan gol pada Daniel Vogelbachgroundout.

Reynolds mendahului inning dan mencapai bes kedua apabila meninggalkan fielder Juan Yepez tersalah main bola terbang kerana kesilapan. Reynolds mara ke tempat ketiga di tempat ketiga.

Kardinal baseman kedua Nolan Gorman membuat hentian terjun pada pukulan keempat dan lontaran tidak seimbang dari tengah berlian pada pukulan keenam untuk mengelakkan pukulan.

Mikolas melakukan pukulan ketujuh 1-2-3 dengan bantuan tangkapan bagus oleh Bader di pagar padang tengah. Jack Suwinskipemanduan. Pittsburgh juga turun dalam urutan kelapan.

“Ia agak busuk untuk tidak menyelesaikannya. Maksud saya, saya belum mempunyai satu lagi, dan saya mempunyai kawan yang mempunyai satu. Alangkah baiknya untuk menyertai perbualan itu,” kata Mikolas mengenai seorang yang tidak memukul. “Tetapi saya tidak boleh mengatakan cukup tentang pertahanan kami. Kami berada di mana-mana sahaja yang kami perlu berada, dan melakukan permainan yang hebat sepanjang perlawanan. Saya agak rasa saya mengecewakan mereka selepas semua pertahanan yang saya dapat.”

No-hitter terbaru untuk Cardinals dilemparkan oleh rookie Bud Smith dalam kemenangan 4-0 ke atas San Diego pada 3 September 2001. Hampir 21 tahun kemudian, Mikolas menjadi perhatian atas sebab yang sama, walaupun dia tidak melakukannya. t menikmati layanan senyap yang diterimanya.

“Saya agak tidak menyukainya,” katanya. “Saya sentiasa cuba bercakap dengan orang semasa permainan. Dan ia agak busuk apabila tiada sesiapa mahu bercakap dengan saya.”

Mikolas sedang mencuba untuk mendapatkan no-hitter ketiga dalam kejohanan utama musim ini. Tylor Megill dan empat pelega New York Mets digabungkan untuk satu pada 29 April menentang Philadelphia. Los Angeles Angels rookie Reid Detmers membaling satu lawan Tampa Bay pada 10 Mei.

St. Louis memenangi pembuka perlawanan berganda siang malam 3-1. Cardinals kini telah memenangi tiga perlawanan berturut-turut, 10 perlawanan melebihi .500 (37-27), dan 2.5 perlawanan di hadapan padang di Pusat Liga Kebangsaan.

“Ia memenangi besbol. Lelaki ini berada di semua pihak, bermain besbol yang sangat baik,” kata Marmol. “Terdapat banyak perkara kecil berlaku yang mengagumkan.”

Pittsburgh telah tewas sembilan berturut-turut.

The Associated Press menyumbang kepada laporan ini.

We would like to thank the author of this write-up for this remarkable web content

Mikolas kekurangan no-hitter dan ‘agak busuk’


Visit our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/