Minasian: Malaikat Tidak Akan Berdagang Shohei Ohtani Di Luar Musim Ini

Pengurus besar Angels Perry Minasian memberitahu wartawan petang ini bahawa superstar dua hala itu Shohei Ohtani akan membuka musim 2023 di Anaheim (melalui Jeff Fletcher dari Orange County Register). Para Malaikat tidak memberikan sebarang pertimbangan untuk berdagang Ohtani, menurut Minasian.

Ohtani tidak berganjak,” kata GM kepada pemberita. “Dia akan berada di sini. Dia akan bersama kami untuk memulakan musim. Saya tahu ada khabar angin dan semua jenis perkara, tetapi dia akan berada di sini. Dia akan menjadi sebahagian daripada kelab itu. Saya berkata ini sebelum ini dan saya akan mengatakannya sekali lagi: Kami suka pemain itu. Saya rasa matlamat kami adalah untuk dia berada di sini untuk masa yang lama.

Ini adalah sentimen yang tidak mengejutkan, kerana Angels tidak pernah kelihatan begitu mungkin untuk menggerakkan MVP AL 2021. Walaupun apa yang pasti akan menjadi minat besar pada tarikh akhir perdagangan musim panas yang lalu ini, Anaheim membawa Ohtani keluar dari pasaran dengan serta-merta. Laporan kemudian menunjukkan pemilik Arte Moreno mengarahkan pejabat depannya untuk tidak berurusan dengan All-Star dua kali.

Beberapa minggu kemudian, Moreno mengumumkan bahawa dia telah meneroka kemungkinan menjual francais itu. Proses itu dilaporkan telah dijalankan pada masa tarikh akhir perdagangan bergulir, dan kemungkinan memasarkan senarai hadapan Ohtani kepada bakal pembeli dianggap telah memainkan peranan dalam pemikiran pemilik. Tidak banyak perkataan terkini mengenai proses penjualan, walaupun Jon Heyman dari New York Post mengulangi minggu lepas bahawa Moreno merancang untuk meneruskan penjualan itu.

Penjelajahan jualan boleh mengambil sebahagian besar atau keseluruhan offseason, meninggalkan francais dalam keadaan tidak menentu. Halos bangkit daripada musim 73-89 yang menandakan kempen bawah purata ketujuh berturut-turut mereka. Anaheim memecat Joe Maddon pada pertengahan musim dan menggantikannya dengan Phil Nevin, tetapi pertukaran pengurusan itu gagal menghidupkan semula pasukan yang tumbang selepas bulan pertama setengah yang kukuh. Minasian dan kakitangan pejabat hadapannya akan berusaha untuk membina teras yang diketuai oleh Ohtani dan Mike Trout. Halos mempunyai putaran empat hadapan yang menjanjikan di Ohtani, Patrick Sandoval, Reid Detmers dan José Suareztetapi mereka kurang dalam kedalaman bullpen dan tidak mempunyai banyak kepastian barisan selain Trout, Ohtani dan, pada tahap yang lebih rendah, pemadang kanan Taylor Ward.

Berapa banyak wang yang Moreno sanggup peruntukkan untuk membina senarai yang kononnya dia akan berpisah dalam beberapa bulan akan datang adalah persoalan yang timbul di luar musim. The Angels membuka musim 2022 dengan senarai gaji dalam julat $188MM, setiap Kontrak Besbol Cot. Termasuk unjuran gaji untuk pemain yang layak timbang tara, Halos mempunyai komitmen kira-kira $145.5MM pada buku tahun depan. Itu termasuk gaji pada atau melebihi $30MM untuk setiap satu Anthony RendonTrout dan Ohtani.

Komitmen terakhir telah dipersetujui bulan lalu, apabila Malaikat dan Ohtani bersetuju untuk a Tawaran $30MM untuk musim terakhirnya mengawal kelab. Itu menetapkan rekod untuk gaji terbesar untuk pemain yang layak timbang tara dalam sejarah liga utama, dengan cepat merampas sebarang kemungkinan pihak-pihak akan pergi ke perbicaraan mengenai gajinya pada 2023. Tiada tanda bahawa mereka baru-baru ini membincangkan perjanjian jangka panjang, dan Ohtani kini berada di landasan untuk menjadi ejen bebas teratas dalam kelas musim sejuk akan datang.

Minasian dan syarikat pastinya suka untuk mengekalkan bakat unik di Orange County untuk jangka masa panjang, tetapi masih perlu dilihat jika pemain berusia 28 tahun itu tidak sabar-sabar untuk terlibat dalam perbincangan lanjutan dengan ketidaktentuan francais sekarang. Peminat pasukan lain pasti akan berharap Angels mengubah haluan dalam penentangan mereka untuk berurusan dengan Ohtani, mungkin menunjuk kepada francais lain yang sedang dijual sebagai contoh yang diharapkan. GM warganegara Mike Rizzo mencatat rekod pada bulan Jun untuk mengatakan pasukan itu tidak akan berdagang Juan Soto, tetapi mereka mempertimbangkan semula dan akhirnya memindahkannya pada tarikh akhir selepas Soto menolak apa yang terbukti sebagai tawaran lanjutan jangka panjang terakhir mereka. Walau bagaimanapun, secara amnya jarang sekali mendengar ketua operasi besbol menutup buku secara rasmi mengenai sebarang manuver senarai yang berpotensi, dan ia kini akan mencatatkan kejutan yang hebat seperti biasa jika Ohtani memakai apa-apa selain pakaian seragam Malaikat pada Hari Pembukaan.

We would like to say thanks to the author of this post for this outstanding web content

Minasian: Malaikat Tidak Akan Berdagang Shohei Ohtani Di Luar Musim Ini


Discover our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/