Musim NFL 2022, Minggu 7: Apa yang Kami Pelajari daripada kemenangan Cardinals ke atas Saints pada hari Khamis

SKOR KOTAK PENUH

  1. Permulaan perlahan Cardinals (semacam) bukan isu pada hari Khamis. Arizona masih mempunyai rasa malu kerana hanya menjaringkan enam mata suku pertama melalui tujuh perlawanan, dengan tiga daripadanya akan datang Khamis. Tetapi sekurang-kurangnya Kardinal menyelesaikan masalah suku kedua mereka, untuk satu malam pula. Pasukan itu telah dikalahkan pada suku kedua dengan kiraan 48-26 masuk ke dalam permainan, tetapi berjaya membalikkan defisit 7-3 kepada pendahuluan 28-14 separuh masa, terima kasih kepada pick-enam pada pemanduan berturut-turut. Itu tidak akan berlaku setiap minggu, dan Cardinals telah bersusah payah dua kali lebih awal di wilayah Saints dan berpuas hati dengan gol padang. Ia tidak penting pada akhirnya. Tetapi ini adalah jenis separa ketawa yang Arizona — dan khususnya Kyler Murray dan Kliff Kingsbury — diperlukan. Walaupun ia bertentangan dengan carta kedalaman Saints yang disembelih, Cardinals menggerakkan bola dengan baik sepanjang malam. Katakan begini: Bolehkah anda bayangkan reaksinya jika mereka tidak melakukannya?
  2. Tiada pelonggaran DeAndre Hopkins. Kepulangan Hopkins datang ketika Cardinals sangat memerlukannya. Ia ditunjukkan dalam penggunaan dia. Hopkins disasarkan 13 kali, menangkap sembilan hantaran sejauh 99 ela dalam persembahan yang mengagumkan. Dia membiarkan beberapa bola berdenting dari tangannya (dan topi keledar), yang boleh dijangkakan untuk pemain yang terlepas 35% pertama musim ini. Tetapi Hopkins memberi Murray selimut keselamatan dalam situasi berukuran lebih panjang dan merupakan pemandangan yang mengalu-alukan. Dan impaknya melangkaui tangkapan dan ela. Lewat suku kedua, Murray keluar dari padang sambil menjerit marah ke arah ketua jurulatihnya, dan Hopkins berada di sana untuk menenangkan Murray. Satu permainan kemudian, Cardinals berlari masuk, mengikat permainan pada penukaran dua mata (yang Hopkins mempunyai tangan dalam, membuat panggilan bertahan bertahan pada percubaan pertama).
  3. Jameis Winston sedang mendapat pekerjaannya semula, kami fikir. Andy Dalton mengambil alih Winston yang cedera dan beraksi agak baik dalam tiga permulaan pertamanya musim ini, mengekalkan pusing ganti (dua) dan karung (empat) di bahagian rendah. Malah ada cakap-cakap bahawa dia mungkin mempunyai peluang untuk mengekalkan pekerjaan itu walaupun selepas Winston dianggap sihat. Winston nampaknya hampir bermula hari Khamis. Mungkin Dennis Allen berharap dia pergi ke arah itu. Dalton bermula panas, tetapi meledakkan pemanduan hampir sembilan minit dengan pilihan zon merah yang teruk dan diikuti dengan pick-enam berturut-turut. Yang pertama bukan salahnya; yang kedua dipengaruhi oleh tekanan. Walaupun begitu, ia adalah persembahan yang sukar untuk Dalton yang terhantuk (walaupun dalam lontaran untuk empat touchdown), dan dia tidak pernah menjadi pemula yang dirancang untuk bermula. The Saints benar-benar perlu mengetahui sama ada Winston mempunyai masa depan di sana, dan masa semakin suntuk dengan pasukan jatuh kepada 2-5. Dengan mengandaikan dia sihat, Orang Suci perlu kembali kepadanya.
  4. Saints mencapai titik terendah dalam jabatan perolehan. The Saints memasuki permainan terikat dengan pusingan paling banyak NFL (13) dan mati terakhir dalam nisbah pusing ganti (tolak-7). Jumlah itu mencecah tolak-10 pada separuh masa, menghentikan sepenuhnya momentum permainan awal yang telah mereka wujudkan. Pilihan pertama Dalton menghalang Saints daripada naik 14-3; beberapa kelip mata kemudian, dan mereka turun dua markah. Banyak perkara ini jelas mengenai kesalahan Saints, kerana quarterback sahaja telah menyumbang 10 pusing ganti melalui tujuh perlawanan. Tetapi pertahanan boleh melakukan bahagiannya untuk membantu dan mencuri beberapa bola dari semasa ke semasa. Selepas mencipta tiga pusing ganti dalam dua perlawanan pertama, unit itu hanya mempunyai tiga takeaway dalam lima perlawanan sejak itu. Sudah tentu, kumpulan ini telah dimusnahkan oleh kecederaan, terutamanya di bahagian belakang. Tetapi satu atau dua pusing ganti yang dibuat dalam permainan ini boleh mengubah skrip dan mungkin mengekalkannya dalam permainan lebih lama.
  5. Kardinal perlu memberi Eno Benjamin lebih banyak peluang. Terdapat beberapa heboh di Cardinalsdom sebelum perlawanan minggu lalu menentang Seahawks dengan berita bahawa Benjamin mungkin boleh mengambil kesempatan daripada tugasan permulaannya selepas James Conner terluka. Itu tidak pernah menjadi kenyataan, kerana Benjamin telah dikurung (15 membawa sejauh 37 ela) oleh pertahanan Seattle yang buruk. Pada hari Khamis, bagaimanapun, Benjamin adalah kekuatan. Gaya larian memecahkan tekelnya yang dipatenkannya di tepi jalan di Arizona State dipamerkan sepenuhnya, kerana dia kerap mengheret pemain pertahanan Saints untuk jarak tambahan dalam perjalanan ke persembahan terburu-buru 12-bawa, 92-hala, satu-TD, bersama-sama dengan empat rampasan. Benjamin telah dikebumikan pada carta kedalaman, tetapi dia berhak mendapat peranan, walaupun ketika Conner kembali. Dia berlari kuat dan dengan tujuan, aset yang tidak masuk akal untuk kesalahan Cardinals yang memerlukan identiti yang jelas.

Statistik Gen seterusnya permainan: Kardinal Isaiah Simmons mencapai kelajuan tertinggi 20.68 mph pada pilihan enamnya Andy Dalton, kelajuan terpantas oleh penjaga garisan sebagai pembawa bola musim ini. Sejak 2020, Simmons telah mencapai 20-plus mph enam kali pada permainan dari scrimmage, kebanyakannya di kalangan semua pemain barisan dalam tempoh itu.

Penyelidikan NFL: Orang Suci WR Rashid Shaheed menjadi pemain kedua sejak 1991 yang menjaringkan gol touchdown sejauh 40 meter pada dua perlawanan perebutan kerjaya pertamanya. Yang terakhir melakukannya? Kardinal WR Marquise Brownyang melakukannya sebagai rookie dengan Baltimore.

We would love to give thanks to the author of this short article for this awesome material

Musim NFL 2022, Minggu 7: Apa yang Kami Pelajari daripada kemenangan Cardinals ke atas Saints pada hari Khamis


Check out our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/