Myles Garrett dibenarkan keluar dari hospital malam Isnin dengan kecederaan yang tidak mengancam nyawa selepas terbalik keretanya beberapa kali

CLEVELAND, Ohio — Myles Garrett dibenarkan keluar dari hospital malam Isnin selepas dirawat kerana kecederaan tidak mengancam nyawa yang dialami petang Isnin apabila dia hilang kawalan ke atas Porschenya semasa dalam perjalanan pulang dari latihan Browns di Berea dan membeleknya beberapa kali, liga sumber memberitahu cleveland.com.

Garrett melencong untuk mengelak daripada melanggar haiwan di jalan yang basah dan dibetulkan secara berlebihan, Tom Pelissero dari NFL Network melaporkan pagi Isnin.

Garrett dan penumpang wanitanya, yang pada masa ini tidak dikenali, telah dibawa ke hospital berdekatan, di mana mereka menjalani ujian dan rawatan untuk kecederaan tidak mengancam nyawa yang tidak dinyatakan sebelum Garrett dibenarkan keluar dari hospital lewat petang Isnin.

Ejen Garrett, Nicole Lynn, memberitahu cleveland.com Malam Isnin bahawa “tidak ada yang rosak” tetapi Garrett sedang menjalani peperiksaan lanjut. Dia menjangkakan dia akan dilepaskan petang itu.

Satu sumber berkata ia ‘terlalu awal’ untuk menyatakan sama ada Garrett akan bersedia untuk bermain Ahad di Atlanta. Tetapi memandangkan seriusnya kemalangan itu, ada peluang yang baik dia akan mengetepikan permainan.

Dilihat dari gambar kenderaan diambil oleh WKYCGarrett dan penumpangnya mungkin cedera lebih teruk.

“Kami sangat bersyukur dia dan penumpangnya masih hidup,” kata Sgt. Ray Santiago berkata mengenai Peronda Lebuhraya Negeri Ohio kepada cleveland.com.

Ejen Garrett juga menulis tweet, “Sementara kami menunggu untuk mengetahui tahap kecederaannya, dia sentiasa berwaspada dan bertindak balas. Keluarga Garrett ingin mengucapkan terima kasih kepada kakitangan perubatan yang membawa Myles dan penumpangnya keluar dari kenderaan dan selamat dibawa ke hospital.”

Santiago menegaskan bahawa Garrett “pastinya tidak terjejas oleh dadah atau alkohol.” Dia juga menyatakan bahawa kedua-duanya memakai tali pinggang keledar apabila 2021 Porsche 911 Turbo S kelabu miliknya terbalik beberapa kali.

“Itulah sebab tali pinggang keselamatan membantu,” kata Santiago.

Santiago tidak percaya bahawa Garrett terperangkap di dalam kenderaan itu apabila anggota tentera tiba “tetapi saya tahu dia berjaga-jaga dan sedar pada masa itu.”

Seperti yang berlaku, Garrett mencederakan lehernya pada 18 September melawan Jets, dan menjalani latihan tunggal pada minggu Selasa lalu untuk sembuh. Dia memainkan 92% daripada syot dalam kemenangan 29-17 malam Khamis ke atas Steelers, sejumlah 54.

Kemalangan itu, di Perbandaran Sharon di Medina County, sedang disiasat oleh Peronda Lebuhraya Negeri Ohio, dan keluarga Brown sedang mengumpul lebih banyak maklumat.

“Kami sedang meneliti segala-galanya untuk memastikan kami teliti, sama seperti yang kami lakukan dengan mana-mana penyiasatan kemalangan,” kata Santiago.

Garrett menyertai latihan singkat hari Isnin, dari kira-kira 11:25 pagi hingga 12:30 tengah hari Dia kekal di kemudahan itu untuk seketika selepas itu, dan membuat penampilan ringkas di bilik persalinan apabila ia dibuka kepada media.

Menurut kenyataan akhbar yang disediakan oleh Santiago, anggota tentera dihantar ke kawasan Jalan Negeri berhampiran Jalan Ridgewood pada jam 2:58 petang berikutan laporan kemalangan terbalik dengan kecederaan. Apabila anggota tentera tiba di tempat kejadian, mereka mendapati kenderaan itu berada di sebelah kanan jalan dengan kerosakan terbalik. Siasatan awal mendedahkan Porsche itu sedang dalam perjalanan ke selatan di State Road apabila ia pergi dari sebelah kanan dan terbalik.

Cleveland.com bercakap dengan Garrett secara ringkas ketika dia berjalan keluar dari bilik persalinan tentang terjahan kanan Steelers Chukwuma Okorafor, yang melompat ke belakang pemain pertahanan Browns Anthony Walker Jr. Khamis selepas Walker cedera semasa permainan. Garrett berkata ia adalah “lembu jantan—- bermain’ oleh Okorafor. Walker keluar untuk musim ini dengan tendon quad yang koyak.

Jika Garrett mengetepikan permainan, Browns mungkin tanpa dua bahagian pertahanan teratas mereka. Jadeveon Clowney mengalami pergelangan kaki terseliuh ketika menentang Jets 18 September, dan tidak bermain dalam perlawanan Steelers malam Khamis. Clowney juga terbiar semasa latihan Isnin.

Garrett, yang menyasarkan untuk Pemain Pertahanan Terbaik NFL musim ini dan cuba membantu Brown memenangi Super Bowl, memerlukan satu guni untuk memecahkan rekod kelab kerjaya Clay Matthews sebanyak 62. Dia mempunyai tiga guni, lima tekel solo dan satu paksaan. meraba-raba.

Bergantung pada bagaimana dia muncul daripada kemalangan itu, pukulan pada rekod mungkin perlu menunggu sekurang-kurangnya seminggu lagi. Buat masa ini, Garrett mungkin bersyukur kerana masih hidup.

Dapatkan barangan Browns terkini: Di sinilah tempat anda boleh memesan Peralatan Cleveland Browns dalam talian, termasuk jersi, kemeja-T, hoodie, topi dan banyak lagi.

Jika anda atau orang tersayang mempunyai soalan dan perlu bercakap dengan profesional tentang perjudian, hubungi Talian Bantuan Perjudian Masalah Ohio di 1-800-589-9966 atau Talian Bantuan Majlis Perjudian Program Kebangsaan (NCPG) di 1-800-522- 4700.

Lebih banyak liputan Browns

Myles Garrett terbalik keretanya dalam perjalanan pulang dari latihan, mengalami kecederaan yang tidak mengancam nyawa

Pelapis barisan Browns, Jacob Phillips bersedia untuk mengambil alih kekosongan di bahagian tengah pertahanan yang ditinggalkan oleh Anthony Walker Jr.

Myles Garrett: ‘That was a bull—- play’ oleh Steelers’ Chukwuma Okorafor kerana menyelam di belakang Anthony Walker Jr.

Tiada pertaruhan Browns pada hari permainan: Cleveland Browns, Guardians dan Cavaliers akan mempunyai buku sukan, tetapi dengan beberapa rentetan yang disertakan

Apakah rekod Browns selepas tiga perlawanan dengan Baker Mayfield? Hei, Mary Kay!

Kevin Stefanski tidak memerintah Jadeveon Clowney keluar untuk Browns vs. Falcons: Hit pantas

Perihal peminat yang mencemuh pemain dan pemain yang membidas peminat – Terry Pluto

Dengarkan Steelers, peminat Browns akan menyukai ini! Dan bagaimana pula dengan Brissett! – Coretan Terry Pluto

Selepas permulaan kerjaya pertama, pemain baru Browns Alex Wright telah memasukkan peningkatan penting yang boleh dilakukannya

Jika Jacoby Brissett terus bermain dengan baik, adakah Browns akan memulakannya berbanding Deshaun Watson? Hei, Mary Kay!

Adakah prestasi Browns dengan Jacoby Brissett mampan? Rekap Browns-Steelers Orange dan Brown Talk

Bagaimana Jacoby Brissett, David Njoku dan seluruh kesalahan Browns digredkan berbanding Steelers

Bagaimana Myles Garrett, Sione Takitaki dan barisan pertahanan Brown yang lain digredkan berbanding Steelers

Browns RB Kareem Hunt mendapat kemenangan dan jersi lwn Steelers QB dan bekas pesaing sekolah menengah Mitchell Trubisky

Gambar kegemaran jurugambar cleveland.com dari Browns menang ke atas Pittsburgh SteelersWe would like to thank the writer of this article for this remarkable web content

Myles Garrett dibenarkan keluar dari hospital malam Isnin dengan kecederaan yang tidak mengancam nyawa selepas terbalik keretanya beberapa kali


Find here our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/