Nets lwn Bucks – Rekap Permainan NBA – 26 Oktober 2022 | ESPN

MILWAUKEE — — Jurulatih Brooklyn Steve Nash tidak hadir untuk menonton Giannis Antetokounmpo selesai memilih Nets selain.

Nash dikeluarkan buat pertama kali dalam karier kejurulatihannya selepas berhujah bahawa Antetokounmpo sepatutnya dipanggil untuk melakukan kekasaran serangan terhadap Patty Mills semasa membawa bola ke atas gelanggang pada suku ketiga.

Antetokounmpo dan Milwaukee Bucks menguasai baki perlawanan dengan kemenangan 110-99 malam Rabu.

“Saya hanya berdiri untuk pasukan kami,” kata Nash, yang dipecat dua kali sepanjang karier bermainnya selama 18 musim. “Saya fikir Patty mengambil lengan bawah di kerongkong daripada Giannis betul-betul di hadapan ref. Saya tidak rasa itu adil. Saya tidak fikir saya terlalu demonstratif. Saya kecewa saya mendapat teknikal.”

Antetokounmpo mempunyai 43 mata, 14 lantunan dan lima bantuan. Dia menjaringkan 34 mata pada separuh masa kedua.

Persembahan itu tiga malam selepas dia menjaringkan 44 mata dan merembat 17 daripada 21 dalam kekalahan 125-105 Houston Rocketsmenandakan kali kelima dalam sejarah NBA seorang pemain telah menjaringkan sekurang-kurangnya 44 mata semasa bermain kurang daripada 28 minit.

“Saya telah banyak bekerja selama beberapa tahun ini dan musim panas ini dan sangat ingin membuktikan kepada diri sendiri bahawa saya boleh melakukan apa yang saya telah usahakan, dan kadang-kadang saya fikir saya tidak bermain (untuk) kekuatan saya, ” kata Antetokounmpo. “Saya agak tercalar itu, dan pada separuh masa kedua, saya hanya, ‘OK, saya akan menjadi diri saya sendiri dan OK dengannya’ dan hanya cuba memandu sebanyak yang saya boleh dan mencari rakan sepasukan saya dan masuk. cat itu.”

Nets mendahului 70-66 dengan baki kira-kira 4 ½ minit pada suku ketiga apabila Nash menerima kesalahan teknikal dan kemudian menjerit rasa tidak senangnya apabila penolong jurulatih Jacque Vaughn dan penyerang Royce O’Neale menahannya. Reaksi panas Nash mengakibatkan teknikal kedua yang menyebabkan dia dikeluarkan.

Milwaukee mengatasi Nets 44-29 sepanjang perlawanan.

Selepas merembat hanya 3 daripada 10 pada separuh masa pertama, Antetokounmpo melakukan 13 daripada 15 sepanjang perlawanan. Dia menjaringkan 34 mata pada separuh masa kedua ketika Bucks mengatasi Nets 67-44 dalam dua tempoh terakhir.

“Itu Giannis vintaj,” jurulatih Bucks Mike Budenholzer berkata. “Itu mungkin yang terbaik — dia mempunyai banyak persembahan hebat — malam ini pada separuh masa kedua, dia melakukan segala-galanya. Dia sangat fenomenal.”

Bobby Portis mempunyai 20 mata dan 11 lantunan untuk Milwaukee, dan Percutian Jrue menambah 15 mata.

Kevin Durant mendapat 33, Kyrie Irving 27 dan Royce O’Neale 12 untuk Nets.

Irving menjaringkan 11 mata berturut-turut Brooklyn dan menenggelamkan pelompat yang mengikat permainan pada 83 dengan baki 10:09, tetapi Nets tanpa jaringan untuk 5½ minit berikutnya apabila Milwaukee mendahului 10 mata.

Durant akhirnya menamatkan kemarau Brooklyn dengan membuat layup pemanduan dengan baki 4:37, kali pertama mana-mana Net selain Irving menjaringkan gol sejak balingan percuma oleh Day’Ron Sharpe dengan baki 3:02 dalam tempoh ketiga.

TIP-INS

Nets: Brooklyn bermain permainan kedua berturut-turut tanpa Markieff Morriskeluar atas sebab peribadi. Seth Curry (buku lali kiri) dan TJ Warren (kaki kiri) masih belum membuat penampilan sulung musim mereka. Nash berkata sebelum perlawanan bahawa Curry akan berlatih dengan ahli gabungan NBA G League pada hari Khamis. … Nash berkata sebelum permainan dia mahu melihat Ben Simmons rebut semula “kegembiraan bermain permainan itu” apabila All-Star tiga kali kembali selepas terlepas keseluruhan musim 2021-22 dan menjalani pembedahan belakang. Simmons mempunyai empat mata, lima lantunan dan sembilan bantuan pada hari Rabu. Dia tidak menjaringkan lebih daripada tujuh mata dalam mana-mana empat perlawanan pertama Brooklyn.

Bucks: Bucks terus bermain tanpa Khris Middleton (pergelangan tangan), Pat Connaughton (anak lembu) dan Joe Ingles (lutut). … Keheningan seketika diperhatikan sebelum permainan untuk penghormatan Keith Carrington, yang telah menjadi penyelia utama untuk keselamatan acara Forum Fiserv sejak 2018. Carrington meninggal dunia semasa offseason.

SETERUSNYA

Nets: Tuan rumah Mavericks pada hari Khamis dalam perlawanan pertama daripada empat perlawanan berturut-turut di tempat sendiri.

Bucks: Menjadi tuan rumah New York Knicks pada hari Jumaat dalam perlawanan ketiga enam perlawanan tertinggi musim ini.

——We would like to give thanks to the writer of this short article for this outstanding material

Nets lwn Bucks – Rekap Permainan NBA – 26 Oktober 2022 | ESPN


We have our social media profiles here as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/