NFL telah memaklumkan Deshaun Watson, kesatuan pemain dan pegawai tatatertib akan mengesyorkan penggantungan selama-lamanya sekurang-kurangnya setahun

CLEVELAND, Ohio — NFL telah memaklumkan kepada Deshaun Watson dan kemnya, Persatuan Pemain NFL dan Pegawai Tatatertib Sue L. Robinson bahawa ia mengesyorkan penggantungan tanpa had untuk Watson tanpa gaji sekurang-kurangnya setahun, sumber mengesahkan untuk cleveland.com.

Watson, 26, akan dibenarkan untuk memohon pengembalian semula selepas musim ini.

Larangan tanpa had selama sekurang-kurangnya setahun di bawah Polisi Tingkah Laku Peribadi pertama kali dilaporkan oleh Wall Street Journal.

Jika Robinson, yang akan mula mendengar kes itu pada hari Selasa dan mengeluarkan keputusan awal, mematuhi cadangan NFL, Watson berpotensi akan terlepas sekurang-kurangnya keseluruhan musim 2022 dan berharap untuk kembali ke padang pada 2023. Keadaan tertentu perlu ditemui, termasuk berkemungkinan meneruskan sesi kaunseling yang diakuinya pada 14 Jun yang telah dilaluinya.

Tetapi sebaik sahaja disiplin awal diturunkan, kedua-dua pihak – NFL atau NFLPA – boleh merayu kepada Pesuruhjaya NFL Roger Goodell, yang kata-katanya adalah muktamad. Selagi Robinson menentukan bahawa Watson telah melanggar dasar dan mengenakan penggantungan, denda atau kedua-duanya, Goodell atau orang yang dilantik boleh memindanya sebagaimana yang mereka fikirkan patut.

WSJ melaporkan hari Sabtu bahawa semasa perbincangan antara NFL dan NFLPA, liga telah enggan berganjak dengan apa-apa yang kurang daripada penggantungan setahun untuk Watson, yang tidak bermain sepanjang musim lalu di Houston selepas meminta untuk didagangkan dan semasa terlibat dalam peningkatan. tindakan undang-undang. Dia telah dibayar gaji $10.54 juta sambil menjadi calar yang sihat untuk semua 17 perlawanan.

Musim ini, Browns menetapkan gaji asasnya pada $1.035 juta dalam langkah penjimatan – bonus tandatangan ialah $44.965 juta – bermakna dia akan kehilangan hanya $57,500 untuk setiap perlawanan yang digantung.

Watson, yang dituduh melakukan salah laku seksual oleh hampir 30 ahli terapi urut kebanyakannya di kawasan Houston, telah mengekalkan tidak bersalahnya sepanjang proses itu, mengulangi semasa kem mini mandatori 14 Jun bahawa ‘Saya tidak pernah memaksa sesiapa, saya tidak pernah menyerang sesiapa, jadi itulah yang saya lakukan. mengatakannya dari awal dan saya akan terus melakukannya sehingga semua fakta keluar di sisi undang-undang.”

Dua puluh empat wanita memfailkan saman sivil, 20 daripadanya diselesaikan Watson pada 21 Jun bukan sebagai pengakuan bersalah, kata sumber, tetapi untuk meneruskan proses dan kerjayanya. Sebagai tindak balas, NFL berkata penempatan itu tidak akan memberi kesan kepada proses disiplin mereka. Pada hari Isnin, salah seorang daripada empat plaintif yang tinggal juga memfailkan saman terhadap Houston Texans kerana didakwa membolehkan tingkah laku Watson.

Jika Watson terkeluar untuk musim ini, dia mungkin akan digantikan oleh quarterback sandaran Jacoby Brissett, yang telah tewas 14-23 dalam kerjayanya selama enam tahun. The Browns akan menambah satu lagi quarterback, mungkin sebagai sandaran kepada Brissett, tetapi masih dalam proses cuba menukar Baker Mayfield dan tidak mempunyai rancangan semasa untuk memainkannya.

Bergantung pada syarat akhir disiplin Watson, kontraknya boleh bergulir sehingga musim depan, bermakna jam itu tidak akan bermula pada rekod NFLnya, kontrak lima tahun yang dijamin $230 juta sepenuhnya sehingga 2023. Dalam kes itu, Browns akan mengekalkan haknya sehingga 2027.

Memandangkan mereka membayarnya purata NFL-tinggi sebanyak $46 juta setahun, adalah demi kepentingan terbaik Browns jika dia digantung selama-lamanya berbanding dengan larangan 17 perlawanan terhad yang akan menghapuskan musim pertama kontrak.

Di bawah syarat Perjanjian Perundingan Kolektif, NFL perlu memaklumkan Watson, kesatuan dan Robinson tentang disiplin yang disyorkan sekurang-kurangnya 10 hari sebelum permulaan perbicaraan.

Itu bertepatan dengan masa Mike Florio dari Pro Football Talk mendedahkan bahawa NFLPA merancang untuk bertarung dengan bersungguh-sungguh hukuman itu sebahagian besarnya atas alasan bahawa liga tidak begitu keras terhadap pemilik NFL Bob Kraft dari Patriots, Jerry Jones dari Cowboys dan Daniel Snyder dari Komander, walaupun mereka terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam dakwaan salah laku seksual oleh diri sendiri atau seseorang dalam organisasi mereka.

NFLPA telah membawa masuk peguam Jeffrey Kessler, pemukul berat mereka, untuk membantah kes Watson. Kessler sudah pasti akan menyebut bahawa dua juri besar di Texas menolak untuk mendakwa Watson atas tuduhan jenayah, dan bahawa tiada bukti konkrit salah laku. Buzbee menyatakan dua minggu lalu bahawa dia bercadang untuk memfailkan dua lagi saman bagi pihak dua lagi ahli terapi, tetapi mereka belum difailkan lagi dan mungkin tidak berlaku selepas penyelesaian itu.

Buzbee memang berkata dalam satu kenyataan pada hari Isnin bagaimanapun, bahawa dia akan memfailkan ‘banyak’ lagi kes terhadap warga Texas kerana membolehkan Watson didakwa melakukan salah laku dengan mengatur bilik di sebuah hotel dan memberikannya perjanjian tanpa pendedahan.

NFL tiba pada cadangannya untuk larangan tidak ditentukan untuk sekurang-kurangnya 17 perlawanan selepas penyiasatan selama 15 bulan yang diketuai oleh peguam liga Lisa Friel dan Jennifer Gaffney, kedua-duanya bekas pendakwa raya. Mereka menemu bual 11 daripada 24 plaintif, dan Watson pada dua kali selama empat jam. WSJ melaporkan NFL akan memberi tumpuan kepada lima penuduh yang mempunyai kes paling kuat, dan menyokongnya dengan mesej teks akaun mereka, yang mereka katakan mewujudkan corak tingkah laku yang mengganggu di pihak Watson.

Peguam Watson, Rusty Hardin, memberitahu cleveland.com awal bulan ini bahawa NFL akan membuat keputusan terakhir ke atas Watson sebelum permulaan kem latihan pada 27 Julai. Bergantung pada syarat disiplin, Watson mungkin boleh menyertai kem latihan, tetapi dia tidak akan dibenarkan bermain dalam perlawanan pramusim. Pendengaran boleh mengambil masa beberapa hari minggu ini, atau lebih lama.

Sepanjang musim bunga, Browns telah menyokong Watson dan masih menyokongnya walaupun terdapat tindak balas yang besar di negara ini. Pada 18 Mac, Watson memilih Browns daripada antara empat pelamarnya sebahagiannya kerana kontrak pecah tanah, dan mereka menghantar enam pilihan draf kepada Texas, termasuk tiga pusingan pertama, pusingan keempat pada 2022 dan 2024, dan pusingan ketiga pada tahun 2023.

Pada ketika itu, ramai yang percaya Watson akan digantung di suatu tempat dalam lingkungan enam hingga lapan perlawanan, dengan peluang untuk mengurangkannya apabila rayuan.

Sebagai perbandingan, Ben Roethlisberger telah digantung enam perlawanan pada 2010 selepas seorang pelajar kolej berusia 20 tahun menuduhnya menyerangnya secara seksual di kelab malam Georgia, dan menurunkannya kepada empat perlawanan. Browns bertanding semula Kareem Hunt digantung lapan perlawanan pada 2019 kerana dua pertengkaran berasingan, termasuk satu membabitkan seorang wanita. Seperti Watson, kedua-duanya tidak pernah didakwa secara jenayah.

Dapatkan barangan Browns terkini: Di sini anda boleh memesan Peralatan Cleveland Browns dalam talian, termasuk jersi, kemeja-T, hoodie, topi dan banyak lagi.

Jika anda atau orang tersayang mempunyai soalan dan perlu berbincang dengan profesional tentang perjudian, hubungi Talian Bantuan Perjudian Masalah Ohio di 1-800-589-9966 atau Talian Bantuan Majlis Perjudian Program Kebangsaan (NCPG) di 1-800-522- 4700.

Lebih banyak liputan Browns

Buzbee memfailkan pertama daripada ‘banyak’ kes terhadap warga Texas

Apa yang diharapkan daripada pendengaran Watson? Hai, podcast Mary Kay

Winovich mencukur rambutnya — mahu menunjukkan dia potongan di atas dengan Browns

Perbicaraan tatatertib Watson dengan NFL akan bermula Selasa

Tambahkan ke bilik tackle pertahanan atau tepuk berdiri? Hei, Mary Kay!

Mengapa Watson menyelesaikan kebanyakan tuntutan salah laku seksual

Adakah Carolina atau Seattle memperoleh Mayfield? Podcast

Perkara yang boleh dipelajari oleh draf NFL dan NBA daripada satu sama lain

Sekiranya Kareem Hunt mendapat sambungan? Podcast

Mayfield kepada Panthers masih merupakan kemungkinan yang realistik

Saingan AFC Utara kegemaran untuk disapu? Podcast

We would like to thank the writer of this article for this incredible material

NFL telah memaklumkan Deshaun Watson, kesatuan pemain dan pegawai tatatertib akan mengesyorkan penggantungan selama-lamanya sekurang-kurangnya setahun


You can find our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/