No. 20 Texas lwn. No. 11 Oklahoma State kemas kini langsung: Quinn Ewers INTs stymie cuba kembali Longhorns dalam kekalahan 41-34

No. 20 Texas Longhorns berada di Stillwater pada hari Sabtu untuk perlawanan Pusat 2:30 petang menentang No. 11 Koboi Negeri Oklahoma di ABC.

The Longhorns mengharungi tiga kemenangan berturut-turut ketika mereka berusaha untuk menamatkan permulaan kasar 1-5 dalam permainan jalanan sebenar di bawah ketua jurulatih Steve Sarkisian manakala Cowboys cuba bangkit daripada kekalahan dua kali lebih masa oleh Horned Frogs minggu lalu di Fort Worth.

Ini adalah tempat anda untuk kemas kini secara langsung sebelum dan semasa permainan.


Prapermainan

Laporan kecederaan untuk Oklahoma State adalah panjang:

Braydon Johnson, seorang senior, adalah penerima lebar terkemuka untuk Pokes dengan 20 tangkapan untuk jarak 398 ela dan tiga touchdown manakala Preston Wilson adalah pusat permulaan yang memasuki musim dengan 12 permulaan dalam dua musim sebelumnya. Kerugian pada pertahanan juga ketara — Thomas Harper adalah salah seorang pemula dalam keselamatan dan mempunyai pemintasan musim ini, Brenden Evers adalah pemula pada tekel pertahanan, dan Brock Martin bermula pada kedudukan Leo hibrid dan mempunyai lima tekel untuk kekalahan, tiga guni, dan tujuh quarterback tergesa-gesa musim ini.

Quarterback Spencer Sanders ialah dinamakan sebagai kapten oleh ketua jurulatih Mike Gundy dan dijangka bermain, tetapi berkemungkinan kurang daripada 100 peratus kerana kecederaan pada bahunya yang membaling.


Suku pertama

Selepas Oklahoma State memenangi lambungan dan ditangguhkan, quarterback baru baju merah Texas Quinn Ewers melakukan hantaran ke-3 dan 6 yang dipintas oleh pemain penjuru Cowboys Jason Taylor.

Pada perubahan secara tiba-tiba, Longhorns melakukan terjahan untuk kehilangan pada kali pertama apabila Pokes cuba menjalankan skrin berlari ke belakang dan kemudian memaksa dua hantaran yang tidak lengkap. Tetapi selepas Texas menolak penalti pegangan pada ketiga ke bawah, Oklahoma State dapat menyambung pada gol padang 48 ela.

Dengan Ewers tersasar pada dua hantaran pertamanya, pemain junior berlari belakang Bijan Robinson menggerakkan rantai pada permainan pertama pemanduan Texas kedua. Hantaran skrin kepada pemain belakang junior Keilan Robinson menggerakkan rantai sekali lagi sebelum Ewers terlepas tinggi pada satu lagi lontaran. Di belakang blok yang kuat dari akhir ketat kedua Ja’Tavion Sanders, Bijan Robinson berlari melalui terjahan lengan untuk larian touchdown sejauh 42 ela.

Oklahoma State mendapat pukulan pertama pada penalti gangguan hantaran ke atas penjuru Texas Ryan Watts sebelum Sanders menyempurnakan hantaran sejauh 40 ela kepada penerima lebar Bryson Green pada tempat ke-3 dan 9 untuk permainan bahagian pertama oleh Cowboys. Dua penalti ofsaid pada Longhorns menggerakkan bola jauh ke dalam zon merah, meletakkan gol pertama dan gol di dalam garisan 10 ela. Pada ketinggalan kedua, Dominic Richardson menjaringkan gol pada larian touchdown empat ela.

Texas pergi tiga kali dan keluar pada pemanduan ketiga, tetapi sepakan yang berikutnya telah diputuskan untuk terkena kaki pemain bola sepak Oklahoma State dan Longhorns pulih. Pada ulangan, panggilan di padang berdiri, memberikan Texas bola di garisan 35 ela Negeri Oklahoma. Tiga larian oleh Robinson hanya memperoleh tujuh ela, menetapkan percubaan penukaran keempat ke bawah oleh Horns yang gagal.

Tetapi pertahanan Texas bangkit dengan berhenti ketiga apabila keselamatan Jerrin Thompson membuat rehat kuat pada bola sepak untuk menjatuhkan hantaran daripada Sanders untuk memaksa tendangan. Pukulan pukulan 25 ela oleh penerima lebar kedua Xavier Worthy sekali lagi memberikan kedudukan padang Longhorns yang kuat, kali ini berhampiran bahagian tengah. Di bawah tekanan berat dan menerima pukulan pada lontaran, Ewers melakukan serangan sejauh 30 ela kepada Worthy, diikuti dengan larian 13 ela dari pertahanan senior Roshon Johnson untuk membuat gol pertama dan gol. Permulaan palsu oleh Longhorns meletakkan Texas di belakang rantai, tetapi Sarkisian mendail panggilan permainan masa besar pada hantaran gerak balas kepada Worthy di belakang garisan perebutan yang mengakibatkan sentuhan 12 ela di belakang blok yang mengagumkan dari Robinson.

The Longhorns dapat turun padang pada ketiga dan panjang, tetapi tewas dalam pertempuran kedudukan padang apabila pemain keselamatan junior Jerrin Thompson menjatuhkan potensi pemintasan yang terkena di tangannya. Larian tujuh ela oleh Robinson dan tangkapan 23 ela oleh penerima luas junior Jordan Whittington membelek padang, tetapi pemanduan terhenti berikutan tiga hantaran yang tidak lengkap.

Dengan Oklahoma State disemat dalam ekoran pukulan 52 ela oleh senior Daniel Trejo, dua hantaran menghasilkan 18 ela. Pada hari ke-3 dan ke-2, Texas terpaksa meraba-raba keenam musim ini, tetapi tidak dapat memulihkannya buat kali kelima. Walau bagaimanapun, set kejatuhan seterusnya memaksa Pokes dan keselamatan pelajar tahun kedua, Morice Blackwell tampil dengan pukulan b lock untuk memberikan kedudukan padang yang sangat baik kepada Longhorns.

Texas dengan cepat mengambil kesempatan di laluan kereta api ke Robinson, yang menjaringkan gol pada tangkapan touchdown sejauh 41 ela untuk memberikan Longhorns beberapa pemisahan pada 21-10.

Texas menghadapi masalah untuk menangani Sanders pada pemanduan berikutnya dengan keselamatan senior Anthony Cook mengambil penalti sasaran pada perebutan panjang kedua oleh Sanders. Semasa semakan, panggilan penyasaran telah dibatalkan, membenarkan Cook untuk kekal dalam permainan, tetapi kekasaran yang tidak perlu itu kekal. Hantaran skrin 20 ela kepada Brennan Presley menetapkan satu lagi pendaratan pendek yang dikendalikan oleh Richardson untuk mengurangkan pendahuluan Texas kepada 21-17.

Apabila Keilan Robinson mengembalikan sepak mula sejauh 38 ela, Horns bermula dengan kedudukan padang yang kukuh dan Bijan Robinson membantu memanfaatkan permainan pertama dengan larian 15 ela melalui satu lagi lubang besar. Blitzer yang tidak disekat membantu menyelamatkan sentuhan Texas apabila Ewers terpaksa melakukan lontaran awal yang terlepas jauh Worthy, tetapi hantaran skrin 32 ela kepada penerima lebar pelajar baharu Brenen Thompson – tangkapan pertamanya di kolej – memindahkan Longhorns ke zon merah. Apabila Robinson tewas dua ela dan akhir ketat kedua, Andrej Karic mendapat permulaan yang salah, Texas berada di belakang rantai, diburukkan lagi oleh salah komunikasi antara Ewers dan Worthy di tempat kedua dan satu lagi permulaan yang salah. Keuntungan singkat pada hantaran skrin menyediakan percubaan gol padang oleh pemain baru baju merah Bert Auburn, yang melakukan pukulan dari jarak 37 ela.

Dengan Oklahoma State memandu hasil tangkapan 25 ela oleh Stephon Johnson dan penalti gangguan hantaran ke atas Texas, pemain penjuru junior Ryan Watts akhirnya dapat menjengah dan menemui bola sepak semasa dalam fasa, memintas hantaran di zon akhir, pilihan pertamanya dengan Longhorns.

Selepas dua lagi kesilapan dari Ewers, Sanders menghasilkan tangkapan besar pada trafik ke-3 dan 10 untuk menggerakkan rantai dan Johnson menamatkan pemanduan dengan touchdown sejauh 52 ela, permainan besar untuk Longhorns mendahului 31-17.

Larian sejauh 51 ela oleh Jaden Nixon menetapkan satu lagi larian pendaratan pendek dari Richardson berikutan penalti gangguan hantaran ke atas penjuru junior Texas, Jahdae Barron. Apabila Texas tidak dapat melakukan pukulan pertama, Oklahoma State mendapatkan bola dengan baki 1:49 dan dapat menggerakkan bola sepak secara beransur-ansur melepasi bahagian tengah dan kemudian ke wilayah Texas, tetapi beberapa pengurusan jam yang lemah hampir mengakibatkan pemintasan. dan menurunkan jam ke arah 10 saat yang tinggal. Berbaki tiga saat, Tanner Brown kehilangan rentetan gol padang berturut-turut pada 16 dengan tersasar dari jarak 48 ela.


suku ketiga

Berikutan pukulan besar dari Johnson dan baju merah keselamatan pelajar baru Michael Taaaffe pada sepak mula pembukaan, pemain barisan junior Jaylan Ford mencatatkan karung kedua musim ini di tempat ketiga dan panjang untuk memaksa pukulan dan memberikan kedudukan padang yang baik kepada Longhorns.

Dibantu oleh satu lagi penggulingan Ewers, bagaimanapun, Oklahoma State mengambil karung mereka sendiri di tempat ketiga. Dan di sebalik panggilan gangguan hantaran yang boleh dipersoalkan ke atas bek penjuru kanan Longhorns D’Shawn Jamison, tekanan berat daripada terjahan senior Keondre Coburn memaksa Sanders tidak siap dan tendangan oleh Cowboys.

Sekali lagi, kesalahan Texas terhenti kerana kegagalan Ewers, punting selepas tiga perlawanan. Negeri Oklahoma dapat menggerakkan rantai sekali, kemudian memilih untuk menumbuk di tempat ke-4 dan 5 di wilayah lawan, akhirnya gagal menjaringkan banyak jarak selepas sentuhan belakang.

Keuntungan 27 ela oleh Worthy pada hantaran silang cetek memulakan pemacuan untuk Horns, tetapi dua larian oleh Robinson menjaringkan sifar ela dan Ewers mendapat satu lagi hantaran yang tidak lengkap pada ketiga ke bawah. Tendangan oleh Trejo menyebabkan Oklahoma State menghadapi masalah di garisan 1 ela mereka sendiri sebelum dua larian menghasilkan enam ela dan Texas memaksa tendangan selepas Sanders terpaksa meneran untuk mengawal rentak yang lemah dan terkena di belakang garisan perebutan.

Worthy membalas pukulan 29 ela, meletakkan Longhorns di garisan 20 ela. Larian pertama oleh Robinson memperoleh empat ela, tetapi yang kedua hanya menghasilkan satu ela dan Ewers tersasar di bawah ketiga, memaksa gol padang 33 ela dari Auburn.

Liputan buruk daripada Barron menghasilkan keuntungan 36 ela dengan keuntungan sebelum pemain baru nikel pertahanan Jaylon Guilbeau terlepas peluang memintas pada lontaran yang terjejas oleh pukulan ke atas Sanders, akhirnya menghasilkan gol padang sejauh 40 ela.


Suku keempat

Apabila Texas mendapat keuntungan tiga kali dan keluar, Negeri Oklahoma menukar 3 dan 8 dan 3 dan 9, bergerak ke zon merah Longhorns. Permainan muslihat yang gagal mengakibatkan kerugian lima ela, tetapi Sanders menemui Presley untuk touchdown 10 ela pada permainan seterusnya.

Larian lasak oleh Robinson mencecah 11 ela untuk memulakan pemanduan, tetapi larian dua ela dan satu balingan memaksa ke-3 dan 8 dan hantaran ketiga ke bawah tercegat di garisan perebutan. Apabila Trejo menendang pukulan sejauh 23 ela, Cowboys berada dalam kedudukan padang yang kuat dengan momentum, tetapi pertahanan Longhorns bertindak balas dengan tiga dan keluar.

Ewers membuka pemanduan utama untuk Texas dengan menyambung dengan hujung ketat kanan Jahleel Billingsley pada tangkapan pertamanya dengan Longhorns dan Robinson memperoleh 22 ela pada dua hantaran berikutnya. Pada 3 dan 7, Worthy tidak dapat mengekalkan kedudukannya pada permainan yang sepatutnya menjadi touchdown dan Auburn tersasar melepasi gol padang sejauh 46 ela.

Satu lagi penukaran ketiga ke bawah untuk Cowboys datang di bahagian tengah, satu-satunya tempat di mana Sanders mempunyai kekuatan lengan untuk menyempurnakan hantaran, dan mengakibatkan kecederaan yang dialami oleh Guilbeau. Apabila Jamison terlepas terjahan pada serong oleh Green dan Ford dan Thompson kedua-duanya berhenti pada permainan, penerima lebar Oklahoma State pergi 41 ela untuk touchdown besar.

Penalti pegangan pada terjahan kanan kanan Christian Jones menafikan perebutan 33 ela oleh Ewers dan meletakkan Longhorns jauh di belakang rantai pada pemanduan utama. Sanders mengambil 18 ela di bahagian tengah untuk membuat percubaan keempat ke bawah tergelincir oleh penalti permulaan palsu ke atas Sanders yang menafikan kemungkinan pilihan enam oleh Cowboys. Kini di tempat ke-4 dan ke-8, Ewers melakukan pemintasan pada hantaran tinggi yang ditujukan untuk Robinson.

Texas boleh mendapatkan semula bola lewat tanpa sebarang masa tamat. Ewers berhubung dengan penerima lebar kanan Tarique Milton dan Sanders untuk menggerakkan bola sepak. Pada pukulan ke-3 dan 15, Sanders menangkap satu lagi hantaran untuk menggerakkan rantai, tetapi hantaran seterusnya terlepas dari tangannya dan dipintas untuk menamatkan permainan dengan berkesan dengan baki lapan saat.

Dalam kekalahan Longhorns, Cowboys menjaringkan 21 daripada 24 mata terakhir.We wish to thank the writer of this short article for this remarkable material

No. 20 Texas lwn. No. 11 Oklahoma State kemas kini langsung: Quinn Ewers INTs stymie cuba kembali Longhorns dalam kekalahan 41-34


We have our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/